Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj všem, někteří určitě četli mojí diskusi, že je malý v nemocnic. Ve středu by nás měli snad pustit, a to mě staví před problém. Sestřičky začali malému sladit cukrem Nutrilon Allergy care, aby se rozpapal. Jsem jim moc vděčná, ale nechce se mi do něj cpát cukr, tak nevím čím sladit, až přijede domu. Napadl mě med ale to je velký alergen. Nevíte o nějakém jiném sladidle vhodným pro 4 měsíční miminko? Za všechny názory a rady děkuju.
AHojky,
asi nejméně „škodlivý“ je hroznový cukr anebo pak po troškách zkoušet tmavý třtinový curk (je ale dražší, cca 60,–/kg) a doma pomalu snižovat podíl cukru.
To by ti měli poradit v nemocnici nebo pak u dětské dr., co je nejvhodnější pro takového mrňouska.
Držím palce, at jste brzy zdraví a doma!!! ![]()
Glukopur?
a co to nejdřív zkusit bez slazení, třeba si to doma vezme.
možná glukopur a postupně bych ubírala, aby nemusel mít sladký vůbec.
Přeju vám, ať jste brzo doma
Existuje i přímo laktóza pro takhle malinký děti…
Tady, a není to ani moc drahý ![]()
http://www.vsebio.cz/…mlecny-cukr/
a nebo mě ještě napadá přesnídávka, 1-2 lžíčky šoupnout do mlíčka. Je to možná menší zlo. A prckovi jsou 4 měsíce a to už přesnídávku může.
Jé holky děkuju, takových možností, to jste mě potěšili, ještě to proberu s manželem
A zajdu za doktorkou. Už aby byl Michálek doma ![]()
Myslim, ze ta presnidavka je dobra
Taky mi mala bojkotovala Nutrilon Ha, i ten je pomerne horky… ja jsem davala tak lzicku nejakeho granulovaneho cajiku a snizovala davky ![]()
Ryzovy sirup v bio potravinach…nic jineho bych tak malemu diteti nedavala.
mě napadla 100% hroznová šťáva, třeba u nás v Globusu (brno) ji prodávají u džusů, sice litr stojí asi 130 korun, ale je to fakt šíleně sladký,takže když to koupíme, ředíme t normálně jako sirup ![]()
inul píše:
Já bych sladila, už to tady padlo, mléčným cukrem Babio.
Laskecka píše:
No asi to bude dobrý výrobek, ale malý má nejspíš alergii na bílkovinu kravského mléka, takže to podle mě nemůže
inul píše:
Já bych sladila, už to tady padlo, mléčným cukrem Babio.
To není mléčná bílkovina, ale mléčný cukr. Ten je obsažený v v Alergy caru. Někkteré děti můžou mít ale z přemíry laktozy koliky. Ale to z jakéhokoli jednoduchého cukru.
Za mě zkusit pořadí - laktoza, glukopur, klasický cukr.