Čím srazit teplotu - 9m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
16.7.11 20:46

Ahoj, tak našemu malému vyrostl zoubek zhruba před týdnem a taky měl horečky 38,6 a po dvou čípcích Nurofenu bylo po horečkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.7.11 20:50

Děkuji holky za radu, o těch čípkoch jsem ani nevěděla, když měla dcera do roku, tak mi furt cpali jen sirupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.7.11 06:08

Ahoj,tak u nás zase bezesná noc,malá už byla večer vysmátá v pohodě a padla půlnoc a začlo všechno nanovo,možná že to bylo tím zasr***m úplňkem.Tělíčko už má chladný,ale hlavičku pořád jak pěťák,tak doufám že je to fakt od zubů :think:

• Citovat
  • Upravit
74217
17.7.11 07:49
rozmary píše:
Ahoj,tak u nás zase bezesná noc,malá už byla večer vysmátá v pohodě a padla půlnoc a začlo všechno nanovo,možná že to bylo tím zasr***m úplňkem.Tělíčko už má chladný,ale hlavičku pořád jak pěťák,tak doufám že je to fakt od zubů :think:

Nediv se, zoubky jsou nepříjemné, bolí to, vzpomeň si, jak to hrozně bolí, když máš ty problémy se zoubkama a tvoje holčička ještě neumí mluvit a říct co ji trápí. Když nemůže v noci spát tak si ji vem k sobě do postele nebo ji zabav nějak jinak. Kolik už těch zubů máte? My měli do rokru a půl všechny venku. Moc se netrápila, když byly horečky dostala Nurofen za 4 hod. Panadol, občas dostala zmrzlinu, aby si to bolavé ochladila a ještě jsou i takové ty kousátka pro děti co dáš do mrazáku,aby pak chladily. Malá měla vždycky zarudlé tváře, průjem, zvracela, to znamenalo, že jí leze zas zub. Tak spávala přilepená na nás v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.7.11 14:22

My ještě nemáme ani jeden a u nás v posteli se jí vůbec nelíbí už od miminkovata,tak celou noc šmatláme po bytě,sedět nemůžu,to je taky špatný tak chodíme a drncáme.Musí to bejt hrozná bolest,to jsou slzy jak hrachy :cry:

• Citovat
  • Upravit
6926
17.7.11 22:34
rozmary píše:
My ještě nemáme ani jeden a u nás v posteli se jí vůbec nelíbí už od miminkovata,tak celou noc šmatláme po bytě,sedět nemůžu,to je taky špatný tak chodíme a drncáme.Musí to bejt hrozná bolest,to jsou slzy jak hrachy :cry:

Ahoj rozmary a nemůže to být viroza? Psala jsem o tom do tématu „jaká nemoc právě řádí“ - děti měly taky teploty, ale jen cca dva dny. Střídala jsem čípky paralen - nurofen a po dvou dnech ok, pak zase za dva dny kašel a za dva dny ok. 8-o :think:
Teplotu řeším až 3. den, když neklesá… třetí den bývá zlomovej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.7.11 08:01
Davdan píše:
rozmary píše:
My ještě nemáme ani jeden a u nás v posteli se jí vůbec nelíbí už od miminkovata,tak celou noc šmatláme po bytě,sedět nemůžu,to je taky špatný tak chodíme a drncáme.Musí to bejt hrozná bolest,to jsou slzy jak hrachy :cry:
Ahoj rozmary a nemůže to být viroza? Psala jsem o tom do tématu „jaká nemoc právě řádí“ - děti měly taky teploty, ale jen cca dva dny. Střídala jsem čípky paralen - nurofen a po dvou dnech ok, pak zase za dva dny kašel a za dva dny ok. 8-o :think:
Teplotu řeším až 3. den, když neklesá… třetí den bývá zlomovej…

Třeba jejímu prckovi lezou na raz dva tři zuby,tak je to pak zdlouhavější a o to víc bolestivější. My to taky tak mívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.7.11 14:17

Dneska jsem byla u dětského,malá dostala antibiotika a ráno jdeme s močí,teda pokud se mi podaří jí chytit :roll: Asi to bude nějaká ta viroza,začíná kašlat a chraptí,má plnej nos a rve se za uši,teď jsem je poslala s tátou ven,tak mám zhruba tak hodinku spánku,musím si odfrkmout,páč už je mi na zvracení a hrozně se mi motá hlava,dnes jsme se opět nevyspaly a tělo mi nějak vypovídá službu :poblion:

• Citovat
  • Upravit
35545
18.7.11 14:21

Tak hlavně zvlhčuj nos FR a odsávej, ať jí ve finále nemusí píchat ještě ouška. Jestli to má takhle zkombinované, tak je to pro ni asi opravdu náročné, snad bude brzo lépe :hug: Tobě nedala mudra pytlík na moč? prý existuje i pro holky, případně se zeptej v lékárně, já vždycky nalepím na pindíka, jinak bych byla … to bych nechytla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.7.11 14:25

Jojo,pytlík mám,akorát nemáme ten pindík :mrgreen: tak nevím jak jí to na tý jůlině bude držet.Dáváš to do plínky?

• Citovat
  • Upravit
35545
18.7.11 14:27

Snad jsou i pro holčičku, ne? :think: to víš, že nalepit to klukovi je jednoduší, normálně jsem mu dala plenu, ale on zase každou chvíli srandí, tak byly také nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
18.7.11 14:31
rozmary píše:
Jojo,pytlík mám,akorát nemáme ten pindík :mrgreen: tak nevím jak jí to na tý jůlině bude držet.Dáváš to do plínky?

Já jí posadila na nočník a z nočníku pak přelila do tý nádobky na moč.S pytlíkem bysme to asi nezvládly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.7.11 14:33

No nevím jestli jsou holčičí a klučičí,prostě pytlík s dírkou,musím to hlídat,prej jak se melou,tak se to odlepí a vyleje.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
18.7.11 14:33
MarkyM píše:
rozmary píše:
Já jí posadila na nočník a z nočníku pak přelila do tý nádobky na moč.S pytlíkem bysme to asi nezvládly :mrgreen:

My na nočník nesmíme,prý aby to bylo sterilní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4515
18.7.11 14:41

Já ho vyvařila :lol: .Tak to držim palce ať to s pytlíkem zvládnete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie