Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte, tak jsem založila nová dubňátka (do starší diskuze již nepřijímali), tak doufám, že se ke mě někdo přidá, abychom mohli pokecat, jak ti naši drobci rostou
Všechny zvu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koukala jsem, ze jsi prispivala do diskuze, ze miminko pase s hlavickou na stranu. Nas to taky dela, ale casto ji drzi i rovne. Jak dlouho ti pase konicky? Mne prijde, ze Dominic je pase tak jen minutku a pak uz je unavenej, nebo linej hlavicku zvedat. ![]()
Ahoj vítám tě ![]()
No náš malej ji zvedá, jak kdy…
Někdy ji zvedně pěkně, vydrží třeba 3-5 min., ale většinou se u toho dost rozčiluje mrčí a občas zabere pravou rukou zakloní hlavu a schválně se mi přetočí zpět na záda a někdy má hlavu zabořenou v podložce a ani ji zvednout nechce a jen se vzteká - takže jestli toto předvede u doktorky tak to bude něco … ![]()
no musím jít zrovna se probral a je strašný křik ![]()
Ahoj, taky jsem se pozvala, jestli můžu
Řešíte zvedání hlavičky, Samuel už docela pase pěkně, ale někdy se mu taky nechce. Tohle je asi největší úspěch ![]()
Ahoj holky,
Erian, pekny chlapecek. Nam taky takhle pase, ale vazne jen chvilku.
A to uz se vam i otaceji na zadicka?
V Cechach se musi predvadet paseni u doktorky? To jsem netusila.
Ja ziju v Anglii a tady to je vsem jedno. ![]()
Tak prave abych se dozvedela, jak jsou na tom ostatni, jsem casto na emiminu ![]()
Scarlet ano, tady to dětská doktorka kontroluje, jestli pase koníky, kvůli správnému vývoji. Na zádíčka se neotáčí ještě ani náhodou, max. ze zádíček na bok, ale asi nebude trvat dlouho a přetočí se na bříško.
Erian píše:
Scarlet ano, tady to dětská doktorka kontroluje, jestli pase koníky, kvůli správnému vývoji. Na zádíčka se neotáčí ještě ani náhodou, max. ze zádíček na bok, ale asi nebude trvat dlouho a přetočí se na bříško.
Tak my mame lenocha. ![]()
Ale ja hoc na brisko nedavam. Vzdy jen tak na 5 minut, moc se mu to nelibi.
Muzu se zeptat, jak zvladas takhle dve male deti? My uz se snazime o druhe, chceme mit 1 rok rozdil.
Dalo se to i v pozdnim tehotenstvi? Nebo ti nekdo pomaha?
ahojda
tak mala se narodila 30.4. muzem mezi vas?
prikladam fotecku paseni.
Pexeso píše:
ahojda
tak mala se narodila 30.4. muzem mezi vas?
prikladam fotecku paseni.
Ahoj ![]()
taky pekne pase. ![]()
Nas pase takhle podobne. A otaci se ti nejak? Myslim na zada nebo na bricho?
scar zatim moc ne.jenom jednou na bok.ale ted jsme zacaly vic trenovat.na zemi je to ale nejlepsi.
Pexeso píše:
scar zatim moc ne.jenom jednou na bok.ale ted jsme zacaly vic trenovat.na zemi je to ale nejlepsi.
myslis primo na zemi? Na tvrdem povrchu?
scar pod malou jsem dala na 4× slozenou deku. plus hraci deka az bude.
Pexeso píše:
scar pod malou jsem dala na 4× slozenou deku. plus hraci deka az bude.
Ja ho davam vetsinou na postel. Tak to asi zitra zkusim take na necem pevnejsim.
A jak jste na tom se spanim? Kolikrat se ti mimco v noci budi? Nam do ted kazde 2-3 hodiny ![]()
Vcera v noci spal ale v kuse 10 hodin- rekord,
zato ja se porad budila kazde dve hodiny, ze zvyku. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat