Dubňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
muffinka89
15.7.11 20:02

Rodila jsem normálně

• Upravit
Scarlett2011
15.7.11 20:15
Niki3× píše:
já taky žiju mimo čr a u doktorky jsme taky nemusela ukazovat jestli pase nebo ne a myslím, že vlastně ani kyčličky nějak nekontrolovali, jen asi na 4týdnech, jinak jsme furt chodili jen na vážení k sestřičce, doktora jsme viděli za 3 měsíce jen jednou. tak snad se nic nezanedbá, my jsme s manžou s těch doktorů tady úplně na větvy, proto taky chodím sem abych něco vyčmuchala jak je to u nás.

Niki, hele ja jsem taky byla z mistniho zdravotnictvi hotova. To bych mohla napsat knihu a nestacilo by to. :-)
Ale v prubehu tehotenstvi a i potom jsem zacala menit nazor. Ceske tabulkovani, ze v tom a tom mesici musi byt to a to uz se nikde jinde nedela. Kazde dite je proste jedinecne. Taky se mi libi prirodni pristup ke vsemu kolem miminka v UK.
Musime to brat tak, ze tehotenstvi a pece o dite je snad jedina prirozena vec co nam zustala v nasi moderni dobe a nemely bychom si to kazit tim, ze doktori maji tabulku, ze ve dvou mesicich by to dite melo vazit tolik a tolik.
Ja jim proste verim a i kdyz to dite nebudu davat na brisko a cvicit s nim vojtovku, tak stejne z neho vyroste uplne normalni, dobre se pohybujici clovek, ne?
Taky jsme doktora videli jen jednou. Na kycle se dival, meril, vazil, ale to je tak vsechno. :-)

A odkud jsi? Jestli se teda muzu zeptat?

• Upravit
5470
15.7.11 20:25

muff uvidite co na to reknou dr. a kazdy mrne je jine. hlavne se moc nerid tabulkama…

• načítám...
147
15.7.11 20:31

scarlett, jo, to nám by to vydalo taky na román. ale tak snad vědí co dělají, aby se něco nezameškalo, ale snad máš pravdu, mělo by to být od přírody přirozený se tak vyvíjet. jinak Norsko

• načítám...
5470
15.7.11 20:33

jo a dneska u paseni si skritek povidala.

• načítám...
5470
15.7.11 21:15

Niki je manzel se ted chzsta do norska :) na motorce za polarni kruh a po norsku dolu.

• načítám...
147
15.7.11 21:18

jo, my jsme taky byli na polárním kruhu a pak uplně na nejsevernějším bodu, bomba. v noci tam nezapadá slunce, tak to byl fakt mazec. příroda fakt krása, taky bych si to dala jen tak na motorce, zastavíš kde chceš atd. prostě romantika.

• načítám...
Scarlett2011
15.7.11 21:20
Niki3× píše:
scarlett, jo, to nám by to vydalo taky na román. ale tak snad vědí co dělají, aby se něco nezameškalo, ale snad máš pravdu, mělo by to být od přírody přirozený se tak vyvíjet. jinak Norsko

Jeeee, Norsko, tam musi byt nadherne.
Nekde jsem cetla, ze peci o tehotne a novorozence maji nejlepsi ve Svedsku. Tam by mohla byt ta pece dost podobna, ne?
Docela jsi me uklidnila, ze v Norsku se taky nedela to co v CR. Bala jsem se, ze to je specialita Anglie, ono totiz u nich clovek nikdy nevi :lol: , ale kdyz to takto nechavaji byt i v Norsku, tak uz se nebojim. :-)

• Upravit
Scarlett2011
15.7.11 21:22
Pexeso píše:
jo a dneska u paseni si skritek povidala.

Tak to je sikulka! To ten nas u toho akorat funi a pak kdyz uz nemuze tak se vzteka :-D

• Upravit
5470
15.7.11 21:22

Niki - chteji za santou. na nordcup taky chteli ale asi to letos nestihnout. I tak toho budou mit dost tak 14dni. A ja doma sama s prckem a psiskem v baracku..Tak jsem docela zvedava…

• načítám...
147
15.7.11 21:23

no, nevím, jestli to je jako dobře. sice třeba mají peníze na přístroje atd, ale většina doktorů v porodce byli cizinci. a zatím tu všechno pro bylo NORMÁLNÍ, s čímkoliv jsme jeli na pohotovost nebo k doktorce, tak snad zatím měli pravdu a my jen plašili zbytečně ale kolikrát mi už tekly nervy, když jsem slyšela to jejich: to je normální

• načítám...
5470
15.7.11 21:24

scar a hlavne u toho desne slinta. Ona slinta i na tygrikovi :))

• načítám...
147
15.7.11 21:24

jo, norsko je dost dlouhý, taky jsme měli co dělat aby jsme to stihli zpátky

• načítám...
5470
15.7.11 21:26

jdu chrnet, skritek uy taky spi. manzel koncertuje… tak brou a zitra.

• načítám...
Scarlett2011
15.7.11 21:32
Pexeso píše:
jdu chrnet, skritek uy taky spi. manzel koncertuje… tak brou a zitra.

Dobrou :-) Taky jdu spat.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí