Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pexeso píše:Mišulin píše:to je holka
Pexeso jeee ten je vlasaty![]()
![]()
Jejku promiiin, vypada jako kluk
![]()
Misu no ony vsechny mimca mi pripadaji jako kluk.
ale v pohode… Jinak jsme s malou mely stejny odstin obleceni ![]()
Pexeso píše:
Misu no ony vsechny mimca mi pripadaji jako kluk.ale v pohode… Jinak jsme s malou mely stejny odstin obleceni
no prave ze ma modre triiico ![]()
Mišulin píše:Pexeso píše:no prave ze ma modre triiico
Misu no ony vsechny mimca mi pripadaji jako kluk.ale v pohode… Jinak jsme s malou mely stejny odstin obleceni
hele to je tyrkysova s ruzovou ![]()
Pexeso píše:Mišulin píše:hele to je tyrkysova s ruzovouPexeso píše:no prave ze ma modre triiico
No dobre no
![]()
Mišulin píše:Pexeso píše:No dobre noMišulin píše:hele to je tyrkysova s ruzovouPexeso píše:no prave ze ma modre triiico
![]()
diky ![]()
Ale ty mas kluka ze jo? nejako v tom mam uz zmatek
Pexeso píše:Mišulin píše:dikyPexeso píše:No dobre noMišulin píše:hele to je tyrkysova s ruzovouPexeso píše:no prave ze ma modre triiico
![]()
Ale ty mas kluka ze jo? nejako v tom mam uz zmatek
Jj ja mam klucinu ![]()
IvaX píše:malos píše:Ach jo včera jsem malýho vážila a má jen 5,4 kg je sice o něco mladší než ten tvůj, ale i tak teda váží o dost míňIvaX píše:Ahojky holky, já prckovi taky dávám SAB a je pravda že prdí, ale stejně se furt kroutí jak žížalamalos píše:malos vítej
Ahojky holky, taky bych se k vám ráda přidala. Náš malej se narodil 13.4 , 2,81kg, ale teď už roste jako z vody. Jsme na UM. Zrovna jsme byli nemocný, malej měl zánět průdušek a pořád se nemůžeme zbavit rýmy. Spinká mi tak od 20:00 do ca 6 hod., ale od pátku ho trápěj v noci asi prdíky, protože se v postýlce pořád kroutí. Nevím už jak mu pomoct(
no malej už ti krásně pase koníčky
Jinak nám na prdíky pomáhá sab simplex máme ho doporučený od doktorky a dáváme 8-10 kapek 6× denně, dáváme i biogaia a tak už aspoň každej den kaká. Dneska jsme byli u doktorky, chtěla jsem, aby ho skoukla, když má furt tu rýmu a trošku pokašlává po těch ATB. Ale je prej ok, akorát to druhý očkování nám radši šoupla až na 01.8. Taky nás poslala radši na krev, chudáček malinkej pěkně řval. Jo a rovnou nás zvážila, tak malej už má 6,61kg
. jinak malej baští 5× denně ca 160ml, někdy víc
No tak to je blbý že vám ten sab nezabírá, chudáček malej
jinak mi ještě nejsme očkovaní vůbec neuroložka to zatím nedoporučila
Jinak náš malej už od narození furt pšiká, ale doktorka neříkala, že by byl nemocnej, máte to tak taky někdo ?
náš malej taky pšiká od malička, tak to bude asi ok ![]()
Pexeso píše:
dobry dentak my taky psikame
jinak prikladam fotecku ze vcerejskavzdycky tak 3× za sebou.
To je vlasáček, Danečkovi už začali vlásky vypadávat
Holky, zejtra mi držte palečky. Jdu na kontrolu, jestli mi ustoupila těhu cukrovka
, bojim bojim
Malos to my mame vsechny vlasy zatim na hlave. nic nejde domu. tak uvidime.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat