Dubňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
275
23.7.11 22:18

Pexeso, neni zac. Pokud mate moznost ji vyzkouset v kamennem obchode, vem manzela s sebou, at si ji zkusi s miminkem na sobe taky a snad ti ji pak odsouhlasi :wink: .

• načítám...
275
23.7.11 22:20
nnyx píše:
pegalle píše:
A takle nejak vypada maly v ni (ale nic z fotky neni moje - ani mimco, ani chlap, ani barva manduci :lol: )
ten pan ale nevypada zle :dance: :lol:

Taky si myslim :-D . Vypada docela prezentativne s tendenci odvest pozornost od manduci :mrgreen: .

• načítám...
275
24.7.11 03:42

Tak jsem odpoledne splasila manzu, at nas cvakne. Tady ma Perrin rucicky pod pasama. Takhle s nim o par tydnu pujdu na letisti (protoze letim do Evropy sama s malym a manzel se k nam prida po mesici), testovala jsem doma pouziti WC s malym v manduce :wink: . V letadle nebude problem pozadat letusku, aby mi malyho pohlidala tech par minut (tam neni kam ho unest :lol: ), ale na verejnych letistnich WC ho nedam z ruky na hlidani nikomu, bude muset viset na mne. Testovani probehlo na jednicku :palec: . Jen si obleknout pohodlne kalhoty v pase na gumu a bude to fajn :pankac: .

• načítám...
275
24.7.11 03:52

Tady ma rucky venku, je mu to pohodlnejsi. Ja si davam na hrudnik poskladanou plenu, protoze maly me vzdycky oslinta. Na popruhy jsem si poridila zuzlaci hadrikove chranice (ty jsou dostat i neznackove od manduci vsude mozne v obchodech, daji se pouzit klasicke chranice na zuzlani na pasy v aute). Maly mi ty popruhy zacal od prvniho momentu zuzlat a olizovat, stihnul se dnes na ni i :poblion: , takze je parkrat vyprana. Peru ji ve vlazne vode v sitkovem vaku.

Tolik k manduce, snad info pomohlo, ale uz necham prostor jinym holkam, at to nevypada, ze to tu zamoruju fotkama jenom ja :lol: .

• načítám...
141
24.7.11 10:12

Diky za fotky, fakt super 8-) Už se těším až dorazí ta moje :dance:

• načítám...
2439
25.7.11 11:37

pegale - to jsou dobrý fotky :pankac: a jaký máte frajerský brejle :lol:

nnyx - ještě mě tak napadlo, když ti ta malá nechce být v tom kočárku, že nemá rozhled, ale líbí se jí na bříšku,tak jedna paní u nás ve městě, vozí, tak že má uplně oddělanou tu střechu - malej je na bříšku pase koníky a kouká ven a je spokojenej :wink:

jo a holky taky se vám někomu mimísci, tak škrábou :think: náš malý i když má ostříhaný a opilovaný nehty, tak je schopnej se škrábnou uplně do krve :zed:

• načítám...
25.7.11 13:15

Ahoj. Ráda bych se k Vám přidala. Jsem úúúplný nováček 8-o… Mám synka Martina, narozeného 26. dubna.

• načítám...
2439
25.7.11 19:41
casiotronka píše:
Ahoj. Ráda bych se k Vám přidala. Jsem úúúplný nováček 8-o… Mám synka Martina, narozeného 26. dubna.

ahoj vítej :mavam: jéé já jsem taky chtěla mít Martínka, ale už se tak jmenuje manžel :-? a stejný jména jsem nechtěla :roll:

• načítám...
JANIIICKA
26.7.11 09:53
IvaX píše:
pegale - to jsou dobrý fotky :pankac: a jaký máte frajerský brejle :lol:

nnyx - ještě mě tak napadlo, když ti ta malá nechce být v tom kočárku, že nemá rozhled, ale líbí se jí na bříšku,tak jedna paní u nás ve městě, vozí, tak že má uplně oddělanou tu střechu - malej je na bříšku pase koníky a kouká ven a je spokojenej :wink:

jo a holky taky se vám někomu mimísci, tak škrábou :think: náš malý i když má ostříhaný a opilovaný nehty, tak je schopnej se škrábnou uplně do krve :zed:

ahoj me minuly týden se drapla do oka,a pul hodiny nechtela obe vubec otevrit a rvala jak na lesy uplen jsme myslely ze si ho vyskrabla nastesti ok ale rano ho mela jak angorak cerveny.hruza porad si zmoula ocicka a pak se drabne a ostirhane je mame taky

• Upravit
JANIIICKA
26.7.11 09:55

holciny,mala z niceho nic ze dne na den nechce jezdit v aute pritom to milovala,nechce usinat a pobrekava asi zuby.byla uplne zla hodna nervala az me to ted zarazi ale rikam ze dne na den :nevim: :nevim: :nevim:

• Upravit
952
26.7.11 10:16

Ahoj holky, taky se ráda přidám! :dance: Máme malého Otesánka Matyáška a narodil se 18.4. :)

• načítám...
141
26.7.11 10:38

Jani myslíš, že už zoubky? Mě to taky u naší už napadlo, ale ona moc nebrečí… teda víc než dříve, ale dříve byla úplně jen spát nakojit a smích. Každopádně teď děsně slintá a jak si dá ruku do pusy tak jí prostě kouše a když jí vyndá tak je to na prstíkách vidět jak je surově kouše. Ona nemá dudlík tak nevím, ale zvuk sání nevydává :nevim:

Jinak ke škrábání se hlásím taky, ikdyž má nehtíky (podle mě) úplně ostříhaný tak se stejně najde nějaký ten růžek a je poškrábaná prakticky pořád :cry:

• načítám...
8022
26.7.11 10:39
Evca 8 píše:
Ahoj holky, taky se ráda přidám! :dance: Máme malého Otesánka Matyáška a narodil se 18.4. :)

ahojky, taky jsme narozeni 18.4 ale máme Románka :lol:

• načítám...
141
26.7.11 10:40

JO a přidávám fotku jako důkaz :-)))

A ještě mám dotaz, holky co kojíte.. kojíte na „veřejnosti“. Nemyslím tím, jako kdekoliv vytáhnout prso, ale třeba v parku na lavičce?

• načítám...
8022
26.7.11 10:41

nnyx - mě malej také dává ručenky do pusenky, vyloženě si je tam narve a kouše a strašně slintá. Doktorka říkala že to může být tím že rostou zoubky, do toho mě začal brečet, občas brečí úplně šíleně až se dáví ale slzička žádná a u toho si rve ručky do puseny

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby