Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
pegalle píše:
Perrin v Disney obchode mezi plysakama.
Jeee supr ![]()
Iva no nam to rekla. Byla jsem s malou na kontrole, a rikala ze je opalena(mela cervene tvaricky), tak at koupime krem. Jasne ze jsem koupila ten nejlepsi - nejdrazsi co meli v lekarne.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Byla jsem na porod na duben 2011 a tam mi Pegalle řekla, že jste založily novou diskusi. Jmenuji se Lucka a termín jsem měla 24.4. Bohužel jsem 9 dnů přenášela, takže se Tomášek po dvou neúspěšných dnech na vyvolávačkách narodil císařem
4.5. v 11:55 a to doslova za 5 minut 12!! Měla jsem už zakalenou vodu, ale naštěstí byl malý v pořádku
Vážil 3970 g a měřil 53 cm. Teď už máme krásných 6 kg. Jen je to lenoch, nechce pást koníčky. Zajímavější je pro něj ruka v pusince
lukatka píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Byla jsem na porod na duben 2011 a tam mi Pegalle řekla, že jste založily novou diskusi. Jmenuji se Lucka a termín jsem měla 24.4. Bohužel jsem 9 dnů přenášela, takže se Tomášek po dvou neúspěšných dnech na vyvolávačkách narodil císařem4.5. v 11:55 a to doslova za 5 minut 12!! Měla jsem už zakalenou vodu, ale naštěstí byl malý v pořádku
Vážil 3970 g a měřil 53 cm. Teď už máme krásných 6 kg. Jen je to lenoch, nechce pást koníčky. Zajímavější je pro něj ruka v pusince
Ahojky, vítáme Tě mezi náma
. Jsem Zdenka a měla jsem termín 24.04.
, malej se ale narodil dřív 13.04. ![]()
Holky, tak cukrovka dopadla na jedničku, naštěstí mi zmizela, takže jdu až v prosinci na kontrolu. Prcek je zlato, obstál to celopolední běhání se mnou bez problémů ![]()
Ahoj holky, ráda se k vám taky přidám, máme doma prcka Pepíčka, narozenýho 21.4.2011.Narození si načasoval přesně na termín (2.9 kg a 48 cm) a dneska jdeme na kontrolu ve třech měsících, tipuju, že něco k šesti kilům bude mít, rozhodně není líný se napapkat. Jinak taky pšíkáme, hlavně ráno a koníčky pást, jak kdy, když ta hlava je tak těžká:-)).
Holky, máte už vytvořený pravidelná režim, krmíte ve stejnou dobu každý den nebo je každý de jiný?
Ivcha píše:
Ahoj holky, ráda se k vám taky přidám, máme doma prcka Pepíčka, narozenýho 21.4.2011.Narození si načasoval přesně na termín (2.9 kg a 48 cm) a dneska jdeme na kontrolu ve třech měsících, tipuju, že něco k šesti kilům bude mít, rozhodně není líný se napapkat. Jinak taky pšíkáme, hlavně ráno a koníčky pást, jak kdy, když ta hlava je tak těžká:-)).
Holky, máte už vytvořený pravidelná režim, krmíte ve stejnou dobu každý den nebo je každý de jiný?
Ahoj ![]()
krásné jméno ![]()
Tak my máme režim nerežim… má hlad tak nějak po různu, spíš podle toho jestli jsme dlouho na zahradě, nebo doma. Jediné co drží je to, že jí v půl osmé večer kojím a do osmi usne. ![]()
Tak hlásím první úspěch po 14 dnech snažení. Dnes Tomášek konečně poprvé pasl koníčky
ale byla to fuška! Jinak pšikáme taky a už od narození a to vždy minimálně 3× za sebou. Jinak pokud jde o režim, tak ten máme celkem pravidelný +- půl hodinka. Samozřejmě pokud jsme někde venku s kočárkem, tak Tomášek zapomene i na papání a spokojeně si spinká v kočárku ![]()
nnyx - to máš blbý, že ti nevdrží v kočáku, no holt už je zvědavá
to tak aspoň budeš mít vypracovaný ruky z toho tahání
to náš naštěstí ještě drží…ale jinak u toho pasení se většinou rozčiluje na té fotce jsem náhodně chytla, když se nerozčilovat, takže to byla spíš náhoda…
pexeso - no každá doktorka je jiná, ale taky bych ho v těch vedrech nejraději namazala… ![]()
lukatko vítej - no hlavně, že jste v pořádku
já měla taky císaře, ale plánovanýho, jinak ruky v pusince jsou teď taky náš velký hit, má je tam strčené pořád
čekám,kdy chytne nějakou aftu
poslední dovou i jasi slintá a má bublinky u pusiny…taky vám to mimka dělají ![]()
malos - gratuluji že cukrovka dopadla dobře ![]()
Ivcha - vítej, jinak mi režim trochu máme, ale občas si ho malej dovede uplně rohodit, takže je to fakt spíš, jak se zadaří… ![]()
jinak kurňa holky ti vaši mají snad všichni už 6 kg ten náš prďola jen 5,4 kg ach jo a papat víc nechce… ![]()
Maly taky slinta a ty bublinky taky dela… Jinak vcera jsme byli u doktorky tak merime 68 cm a vazime 6,3 kg. No a maly pije jak kdy, nekdy stejne, nekdy vubec ne… Jenom vecer po pul 7 papka a do pul 8 spinka…
Náš taky slintá a na dělání bublin je expert. Teď se ještě naučil si mlasknout pokaždé,když vidí flašku ![]()
nnyx - díky, to víš po tátovi to muselo být, ale manžel je grant, prý až budeme mít druhýho kluka, tak už si můžu jméno vybrat sama
. Taky máte hezký jméno, jak vlastně malý říkáš?
My se vrátili od dr. Máme 5,8 kg a 60 cm, dostal 2 očkování (hexavakcína a prevenar)a ted vytuhnul chudák..
Ivcha
já jí říkám tak různě.. Saší, Sašenko (to pak ale má manžel maglajz, říkám tak i jemu), nebo Lexi a nebo taky Ájo
Myslím, že chudák malá ani netuší jak se vlastně jmenuje ![]()
Před chvílí jsem se vrátila z pokusu o procházku.. ách jo jak já vám závidím ![]()
Nemáte někdo zkušenosti s nějakým nosítkem? Koukala jsem na Manducu, že by to možná ten náš lump mohl tolerovat. Ale zase nevím tam „sedí“ čumákem k tělu že jo? To by měla výhled jen do stran, tak nevím.
lukatka píše:
Náš taky slintá a na dělání bublin je expert. Teď se ještě naučil si mlasknout pokaždé,když vidí flašku
To je krásný jak tomu rozumí viď ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat