Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mišulin píše:makakela píše:Ahojda… Takový malinký byl?? to ten muj byl oproti tvemu hotovy obrik
Ahoj holky tak bych se ráda přidala, jsem Monika a je mě 22 let. Mám chlapečka Románka 18.4.2011 - 2300 g a 46 cmjinak mne je taky 22
a kolik měl ??
Mišulin píše:
52 cm a vazil 3,74 kg…
aha, tak to je rozdíl teda ale tak ta vaše je tak normální porodní váha.
makakela píše:Mišulin píše:aha, tak to je rozdíl teda ale tak ta vaše je tak normální porodní váha.
52 cm a vazil 3,74 kg…
JJ to je… a to jsi rodila v terminu nebo drive??
Mišulin píše:makakela píše:JJ to je… a to jsi rodila v terminu nebo drive??Mišulin píše:aha, tak to je rozdíl teda ale tak ta vaše je tak normální porodní váha.
52 cm a vazil 3,74 kg…
39+5 ale mám špatné jaterní testy a byl málo vyživovanej přez placentu
makakela píše:Mišulin píše:39+5 ale mám špatné jaterní testy a byl málo vyživovanej přez placentumakakela píše:JJ to je… a to jsi rodila v terminu nebo drive??Mišulin píše:aha, tak to je rozdíl teda ale tak ta vaše je tak normální porodní váha.
52 cm a vazil 3,74 kg…
Achaaa.. a jak je velky tedkom?? Ten muj ma 67 cm…
Mišulin píše:makakela píše:Achaaa.. a jak je velky tedkom?? Ten muj ma 67 cm…Mišulin píše:39+5 ale mám špatné jaterní testy a byl málo vyživovanej přez placentumakakela píše:JJ to je… a to jsi rodila v terminu nebo drive??Mišulin píše:aha, tak to je rozdíl teda ale tak ta vaše je tak normální porodní váha.
52 cm a vazil 3,74 kg…
a kdy jste se narodili? My máme 61,5 cm a 5740 g
25.4. roste strasne rychle, obleceni mame strasne moc a on to ani nevynosi ![]()
Mišulin píše:
25.4. roste strasne rychle, obleceni mame strasne moc a on to ani nevynosi
no to věřím, my jsem po porodu nakoupilio hodně těch 50 až 56 když to byl takovej prcek a strašně rychle z toho vyrostl. Ale ten tvůj je teda dlouhán
a jak se jmenuje?
Mišulin píše:
A jak ti spinka v noci?? Uspavas???
no úplně suprově, 18:45 koupene, pak papáme (UM) a pak jdeme spinkat, normálně ho držím v náručí a uspávám, vetšinou kolem 20 hod už spí a vstává po 5 hod (dneska poprvé kolem 6 hod) a pak se zase nabaští a spinká tak do 9 nebo 10. jak to máš ty??
IvaX píše:
přidávám fotečku (má 3 měsíce), no nevypadá nějak podvíživeně ne?
tak to opravdu podvyzivene mimco neni ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat