Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, založila jsem novou skupinu a čekám na její schválení adminem. Na SZ jsem zatím odpověď nedostala, ale v pravidlech je, že status skupiny nelze měnit. My jsme navíc nebyli skupina, ale diskuze. Uvidíme, co se bude dát udělat s přenosem předešlého povídání
Mrzelo by mě, přijít o to všechno ![]()
Jakmile skupinu schválí, pozvu do ní všechny co tu jsou. Zatím ještě nevím jak, ale snad to zvládnu
Hned tu pak nechám zprávu.
Snad se nezlobíte, že jsem to vzala tak rychle do vlastních rukou, ale ta zpráva od anonyma o zneužívání našich fotek mě trochu „dostala“. Asi jsem naivní, ale netušila jsem, že někdo může takhle krást identitu
malým miminkům.
Tímto ti Anonymní děkujeme ![]()
Já jsem naopak ráda, že ses toho hned ujala
nejlepší by bylo pokračovat tady, akorát už uzamčeně, ale jak to půjde, tak to půjde..
Jinak sice tady nic tajného nebo intimního nepíšeme, asi by se to ani nedalo zneužít, nevim, ale budu mít taky lepší pocit, když se tady nebude hrabat kde kdo..
Ahoj holky,
založila jsem skupinu „Maminky dubňátek 2011“
Všem z této diskuze (i těm, které byly třeba jen na začátku) jsem poslala pozvánku, takže ji stačí akceptovat a můžeme v našem povídání pokračovat nerušeně v uzavřené skupině
![]()
Pěkný den všem ![]()
Jééééé,až teď jsem pochopila,co je to ten metřík a taky jsem si ho založila a koukám,že až teď se vlastně zobrazuje u každé z vás!! ![]()
zopka píše:
Jééééé,až teď jsem pochopila,co je to ten metřík a taky jsem si ho založila a koukám,že až teď se vlastně zobrazuje u každé z vás!!
Gratuluju
takže když si neměla vlastní metřík, tak se ti nezobrazovaly ani ty ostatní?
Holky, nevím jak to je stěma pozvánkama, ale poslala jsem je všem. Jukněte ještě do SZ.
Pokud tedy nenajdete nikde na profilu pozvánku ani SZ tak si v uzavřených skupinách najděte skupinu „Maminky dubňátek 2011“ a šup k nám ![]()
Mmonnika píše:zopka píše:Gratuluju
Jééééé,až teď jsem pochopila,co je to ten metřík a taky jsem si ho založila a koukám,že až teď se vlastně zobrazuje u každé z vás!!takže když si neměla vlastní metřík, tak se ti nezobrazovaly ani ty ostatní?
Ano,přesně tak,ty vaše jsem neviděla!
Diskuse byla na žádost uzamknuta a pokračuje v uzavřené skupině Maminky dubňátek 2011. ![]()
Tereza
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat