Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nojmisek19 píše:
ahoj holky máte moc pěkný miminka jinak dneska jsem našla malý v pusince zoubeček sice ještě malinkej ale je tam tak mám radost
tak to gratuluju
chebandaM píše:nojmisek19 píše:tak to gratuluju
ahoj holky máte moc pěkný miminka jinak dneska jsem našla malý v pusince zoubeček sice ještě malinkej ale je tam tak mám radost
děkujeme ![]()
chebandaM píše:Chevalinka píše:jojo,muj chlap se stal po třetí dědečkem a za 2 měsíce potřetí otcemchebandaM píše:jo??Chevalinka píše:tak to jsme na tom skoro stejně
no jo táta se stal dědečkem a za dva měsíce se stal už po páté otcem,
to je komplikovaný.takže tvůj manžel je už 3× děda a teď 3× tátou?
Pexeso píše:
jeeeee Pekny a hodis ty seznamy sem? prosim
Takže tady jsou seznamy. Budu je muset upravit pro podzimní a zimní období a pak taky až budeme muset dávat příkrmy ![]()
NA VÝLET: rezervní oblečení + čepice + ponožky, deka, hračky, plíny, vlh. ubrousky, přebal. podložka, sudocrem, látková plína 2×, repelent, krém na opalování, foťák, manduca, kočárek
NA CHALUPU: hrací deka, hračky, plíny, chůvička, oblečení na den + noc, osuška, jednorázové žíňky, vigantol, olejíček, odsávačka na nos, odsávačka na mlíko, fenyklový čaj, čaj pro koj. matky, léky, lactobacilky, vložky do podprsenky, látkové plíny, repelent, krém na opalování, foťák, manduca, kočárek
K RODIČŮM: hrací deka, hračky, plíny, chůvička, oblečení na den + noc, osuška, vigantol, odsávačka na mlíko, léky, lactobacilky, vložky do podprsenky, látkové plíny, repelent, krém na opalování, foťák, manduca, kočárek
Jen na vysvětlenou…některé věci nevozíme, protože je u rodičů nebo na chalupě máme ![]()
Chevalinka píše:chebandaM píše:to je komplikovaný.takže tvůj manžel je už 3× děda a teď 3× tátou?Chevalinka píše:jojo,muj chlap se stal po třetí dědečkem a za 2 měsíce potřetí otcemchebandaM píše:jo??Chevalinka píše:tak to jsme na tom skoro stejně
jj přesně tak
chebandaM píše:Chevalinka píše:jj přesně takchebandaM píše:to je komplikovaný.takže tvůj manžel je už 3× děda a teď 3× tátou?Chevalinka píše:jojo,muj chlap se stal po třetí dědečkem a za 2 měsíce potřetí otcemchebandaM píše:jo??Chevalinka píše:tak to jsme na tom skoro stejně
můžu se zeptat kolik vám je?
Chevalinka píše:chebandaM píše:můžu se zeptat kolik vám je?Chevalinka píše:jj přesně takchebandaM píše:to je komplikovaný.takže tvůj manžel je už 3× děda a teď 3× tátou?Chevalinka píše:jojo,muj chlap se stal po třetí dědečkem a za 2 měsíce potřetí otcemchebandaM píše:jo??Chevalinka píše:tak to jsme na tom skoro stejně
mě je 33
ahojky, hlásím se po nějaké době, ale koukám, že se nic nezměnilo, zatím jsme tak pozadu oproti vám všem, že těžko hledat téma hovoru, koukám sedíte, stojíte, baštíte skoro všechno, tak to u nás žádná změna, jen kojíme, neotáčíme se, brebentíme a na břiše nic moc zážitky
, moc to ale neřeším, všechny naše děti byly pohodovky ![]()
Mmonnika píše:Marsee píše:
Po objevení jazýčku ho měl vyplazený asi tak dva dny v kuse![]()
My jsme dělali nějakou dobu pusinkou bublinky
To my děláme bublifuk pořád!!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat