Dubňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3478
27.9.11 07:41
zopka píše:
Ahoj holky,moc mě mrzí,že vás přepadla taková chřipková epidemie :-( ,my se zatím držíme,tak snad ještě dlouho budeme!!
Jinak Adámek se naučil pištět-ječet,je to hrůza,prostě si hraje a najednou spustí a pak zase dobrý.Praskají mi ušní bubínky! :mrgreen: Dělají to vaše ratolesti taky?
Taky jsme byli dneska v ZOO a u fotografky,už se moc těším na fotky!Aďa byl moc hodný a pořád se usmíval,za to maminka to určitě zase pokazila…nejsem fotogenická,tak myslím,že to budu jen kazit! :think: Ale snad se alespoň pár fotek povedlo!
Adámek usnul,tak utíkáme spát,dobrou noc…a všem usmrkánkům ať se dobře dýchá!!

Jééj, taky jsme se byli nechat zvěčnit u fotografky :-) taky jsem si řikala co z toho bude, sebe jsem vůbec nestihla zkrášlit, malý se mi pořád zamotával do vlasů, ale nakonec fotky pěkny :-)
Jo jo a pištíme taky, se divim, kde se ty vysoké tóny berou :lol:

• načítám...
3478
27.9.11 07:45
Marcela-3dárečci píše:
Mmonnika píše:
Koukám, že rýma ted nějak pěkně řádí všude :-x
U nás je to pěkně rozdělený, malýmu lezou zoubky (snáší to fakt dobře), starší brácha marodí s nastuzením a maminku postihla ta rýma taky :think:

To musí být docela náročný, já si taky říkám, abych tu rýmu od malýho zase taky nechytla a pak zas dávala pozor, abych ho nenakazila zpětně :-? jestli teda už potom nemá na ni chvíli imunitu, nevím jak to je..

• načítám...
5470
27.9.11 12:06

tak a ja jsem take nemocna… nejenze ze prcek prska, tak prskam i ja, a do toho silena bolest v krku.. a zada si odesla na dovolenou… :-?

• načítám...
1482
27.9.11 12:27

taky se přidávám do klubu.začal přítel že ho bolí v krku,a mě začíná taky bolet..domča taky prská.asi budu muset odsávat aby se mu líp dýchalo..

• načítám...
27.9.11 12:29
Mmonnika píše:
Marcela-3dárečci píše:
Mmonnika píše:
Koukám, že rýma ted nějak pěkně řádí všude :-x
U nás je to pěkně rozdělený, malýmu lezou zoubky (snáší to fakt dobře), starší brácha marodí s nastuzením a maminku postihla ta rýma taky :think:
To musí být docela náročný, já si taky říkám, abych tu rýmu od malýho zase taky nechytla a pak zas dávala pozor, abych ho nenakazila zpětně :-? jestli teda už potom nemá na ni chvíli imunitu, nevím jak to je..

S tou imunitou nevím, „velkej malej“ se od malýho drží stranou a mě leze rýma do oka :poblion: to nesnášim. Jen doufám, že to bude brzo pryč, nicméně fungujem.

• načítám...
287
27.9.11 14:31

Ahoj,tak dneska jsem byla s Adámkem na rehabilitaci a sestřička nás pochválila,za 14 dní kontrola u doktora a už budeme terapii ukončovat…jupíííí!!Jinak Adámek se dneska poprvé prapodivně doplazil ke hračce před sebou…nadřel se,ale nakonec ji dostal!! :-D

• načítám...
336
27.9.11 18:52
zopka píše:
Ahoj,tak dneska jsem byla s Adámkem na rehabilitaci a sestřička nás pochválila,za 14 dní kontrola u doktora a už budeme terapii ukončovat…jupíííí!!Jinak Adámek se dneska poprvé prapodivně doplazil ke hračce před sebou…nadřel se,ale nakonec ji dostal!! :-D

tak to je super,gratuluju

• načítám...
1272
27.9.11 19:13

šikula, taky se přidávám ke gratulaci

• načítám...
287
27.9.11 20:24

Holky moc děkujeme!!! :kytka:

• načítám...
15225
27.9.11 20:35

Gratulace i ode mě! Musí to být velká úleva :-)

• načítám...
15225
27.9.11 20:40

Dnes mi to nedalo a zašly jsme na převážení (několik dnů nechce pít z lahvičky), malá váží 7,1 kg a přibrala za tři týdny 600 gramů! Tak skvělé!

• načítám...
399
27.9.11 20:48
Ukulina píše:
Dnes mi to nedalo a zašly jsme na převážení (několik dnů nechce pít z lahvičky), malá váží 7,1 kg a přibrala za tři týdny 600 gramů! Tak skvělé!

jůů, to je kočka :wink:

• načítám...
15225
27.9.11 21:05

Díky! Dnes jsem po delší době měla hezký - klidný den. Dokázala jsem uvařit jí oběd, vyprat a pověsit prádlo, vysát a rozvařit večeři. To vše aniž by Juli řvala. I jsme se vyspaly, vstávaly jsme v 9.30! 8-)

• načítám...
287
27.9.11 21:59
Ukulina píše:

To je šikulka…a má krásná velká kukadla…a všude kolem mrkvičku? :mrgreen:

• načítám...
287
27.9.11 22:05

Holky,chtěla jsem se zeptat,koukají vaše dětičky-dubňátka na TV?Myslím tím,že Adámek,když leží na zemi na dece a hrajeme si,tak se občas chvilku dívá i na TV…dřív se říkávalo,že to kazí oči,ale myslím,že to není pravda,co?Nekouká dlouho,jen chvilku,než ho to přestane bavit. :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby