Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
zopka píše:
Ahoj holky,moc mě mrzí,že vás přepadla taková chřipková epidemie,my se zatím držíme,tak snad ještě dlouho budeme!!
Jinak Adámek se naučil pištět-ječet,je to hrůza,prostě si hraje a najednou spustí a pak zase dobrý.Praskají mi ušní bubínky!Dělají to vaše ratolesti taky?
Taky jsme byli dneska v ZOO a u fotografky,už se moc těším na fotky!Aďa byl moc hodný a pořád se usmíval,za to maminka to určitě zase pokazila…nejsem fotogenická,tak myslím,že to budu jen kazit!Ale snad se alespoň pár fotek povedlo!
Adámek usnul,tak utíkáme spát,dobrou noc…a všem usmrkánkům ať se dobře dýchá!!
Jééj, taky jsme se byli nechat zvěčnit u fotografky
taky jsem si řikala co z toho bude, sebe jsem vůbec nestihla zkrášlit, malý se mi pořád zamotával do vlasů, ale nakonec fotky pěkny ![]()
Jo jo a pištíme taky, se divim, kde se ty vysoké tóny berou ![]()
Marcela-3dárečci píše:Mmonnika píše:U nás je to pěkně rozdělený, malýmu lezou zoubky (snáší to fakt dobře), starší brácha marodí s nastuzením a maminku postihla ta rýma taky
Koukám, že rýma ted nějak pěkně řádí všude
To musí být docela náročný, já si taky říkám, abych tu rýmu od malýho zase taky nechytla a pak zas dávala pozor, abych ho nenakazila zpětně
jestli teda už potom nemá na ni chvíli imunitu, nevím jak to je..
tak a ja jsem take nemocna… nejenze ze prcek prska, tak prskam i ja, a do toho silena bolest v krku.. a zada si odesla na dovolenou… ![]()
taky se přidávám do klubu.začal přítel že ho bolí v krku,a mě začíná taky bolet..domča taky prská.asi budu muset odsávat aby se mu líp dýchalo..
Mmonnika píše:Marcela-3dárečci píše:To musí být docela náročný, já si taky říkám, abych tu rýmu od malýho zase taky nechytla a pak zas dávala pozor, abych ho nenakazila zpětněMmonnika píše:U nás je to pěkně rozdělený, malýmu lezou zoubky (snáší to fakt dobře), starší brácha marodí s nastuzením a maminku postihla ta rýma taky
Koukám, že rýma ted nějak pěkně řádí všudejestli teda už potom nemá na ni chvíli imunitu, nevím jak to je..
S tou imunitou nevím, „velkej malej“ se od malýho drží stranou a mě leze rýma do oka
to nesnášim. Jen doufám, že to bude brzo pryč, nicméně fungujem.
Ahoj,tak dneska jsem byla s Adámkem na rehabilitaci a sestřička nás pochválila,za 14 dní kontrola u doktora a už budeme terapii ukončovat…jupíííí!!Jinak Adámek se dneska poprvé prapodivně doplazil ke hračce před sebou…nadřel se,ale nakonec ji dostal!! ![]()
zopka píše:
Ahoj,tak dneska jsem byla s Adámkem na rehabilitaci a sestřička nás pochválila,za 14 dní kontrola u doktora a už budeme terapii ukončovat…jupíííí!!Jinak Adámek se dneska poprvé prapodivně doplazil ke hračce před sebou…nadřel se,ale nakonec ji dostal!!
tak to je super,gratuluju
Dnes mi to nedalo a zašly jsme na převážení (několik dnů nechce pít z lahvičky), malá váží 7,1 kg a přibrala za tři týdny 600 gramů! Tak skvělé!
Ukulina píše:
Dnes mi to nedalo a zašly jsme na převážení (několik dnů nechce pít z lahvičky), malá váží 7,1 kg a přibrala za tři týdny 600 gramů! Tak skvělé!
jůů, to je kočka ![]()
Díky! Dnes jsem po delší době měla hezký - klidný den. Dokázala jsem uvařit jí oběd, vyprat a pověsit prádlo, vysát a rozvařit večeři. To vše aniž by Juli řvala. I jsme se vyspaly, vstávaly jsme v 9.30! ![]()
Ukulina píše:
To je šikulka…a má krásná velká kukadla…a všude kolem mrkvičku? ![]()
Holky,chtěla jsem se zeptat,koukají vaše dětičky-dubňátka na TV?Myslím tím,že Adámek,když leží na zemi na dece a hrajeme si,tak se občas chvilku dívá i na TV…dřív se říkávalo,že to kazí oči,ale myslím,že to není pravda,co?Nekouká dlouho,jen chvilku,než ho to přestane bavit. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat