Dubňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1482
29.9.11 10:26

to my měli naopak klidnou noc a Domča překvapil protože spinkal až do 6.15 najedl se a pak spinkal až do8..takže krása.
asi to bude těma zoubkama to taky moc nechtěl spinkat víc teda nechtěl jíst

• načítám...
1482
29.9.11 10:42

nám vyrostly rovnou dva najednou dole a teď čekám kdy vyrostou ty nahoře.už se těším kdy to vypukne a doufám že teď bude pár dnů spinkat jak andílek,já si na to zvyknu a on se mi začne budit kvůli zoubkům každé 3hodiny..

• načítám...
15225
29.9.11 10:55

Ahoj a hezký den! U nás to byly taky dva zoubky najednou. Juli málo jedla, přes den byla hoodně protivná, pořád jsme se jí museli věnovat. Naštěstí v noci spala normálně, jen se častěj budila na jídlo - z toho hladovění přes den.

Taky doma přes den nedokáže spát, jedině kočárek za jízdy nebo auto :-? Nebo teda v posteli s prsem v puse.

• načítám...
1482
29.9.11 11:07

jo a od včerejška říká zřetelně máma a už se ani nemusí zlobit :lol: pořád teda žvatlá má,bá,já,pá ale to máma tam vždycky zazní jasně

• načítám...
1272
29.9.11 12:20

Tak to je super. Musíš mět velkou radost. My jíme celkem normal,akorát se nějak rozjedla v noci. Už se těším až zoubky pominou a my se snad vrátíme do normálu. po druhém zoubku ani stopy,tak se snad brzo vyklubea bude mít prcek trochu klidu..

• načítám...
287
29.9.11 12:45

Koukala jsem se do pusinky a nic nevidím.....teda nic,co by se podobalo zoubku.Musíme ještě čekat.Dnes je zase krásně,tak vyrážíme ven. .....a mámá,je to nejkrásnější slovo,gratulujeme!! :palec:

• načítám...
1272
29.9.11 13:29

my jsme taky u prvního nic v pusině neměly,ani naběhlé dásně,ani horečku nic a jedno ráno byl zoubek venku. Akorát co má tak olezlou prcinu,to jindy neměla,tak jsem se ptala a prý je to od zoubků.

• načítám...
287
29.9.11 16:44
Pajoš píše:
my jsme taky u prvního nic v pusině neměly,ani naběhlé dásně,ani horečku nic a jedno ráno byl zoubek venku. Akorát co má tak olezlou prcinu,to jindy neměla,tak jsem se ptala a prý je to od zoubků.
…myslíš jako nějakou vyrážku?Adámek má taky na prcce bebina,myslíš,že by to mohlo být od toho?
  • načítám...
1315
29.9.11 18:37

Ahoj holky. Dnes jsem dojela s Tonikem z chalupy. Bylo tam krásně a nebýt toho, že měl dnes dojít klempíř, tak domů ani nejedu :roll:
Zoubky zatím ani v náznaku, jen si pořád cpe všechno do pusy a občas pofňukává, když si něčím v pusince zašťourá, ale nevím nevím, kdy se zoubku dočkáme :nevim:
Dnes se začal na chalupě krásně točit na bříško a snad se mu to začalo i líbit :lol: tak jsem ráda.
Se spaním je to takové všelijaké…Některou noc se budí co 3h, jindy zase jen 2× za noc a pak ráno okolo 7h. Snad se to nějak ustálí, zatím ho kojím podle jeho potřeb a stačí mu to.
Příští týden 5.10. jdeme na kontrolu a na dvě pigárka, tak budu mít zase na dva dny o zábavu postaráno, páč tuším zase horečku a to mi ho bude hrozně líto :think:
Všem přeju klidnou noc a ještě krásnější ráno, než bylo to dnešní :hug:

• načítám...
1272
29.9.11 18:56
zopka píše:
Pajoš píše:
…myslíš jako nějakou vyrážku?Adámek má taky na prcce bebina,myslíš,že by to mohlo být od toho?

Já myslím,že jo-říkala to i doktorka. Ma takové malé boláčky a když to ma více tak ji o trošku vyleze zoubek. Před 2 dny ji měla teda fest a ráno měla vylezlou celou plošku zoubku, předtím měla jen takovou špičečku.

• načítám...
29.9.11 20:25

Tak my se s Dádou hlásíme do klubu „cucačů palečků od nohou“ :mrgreen: . Zjistili jsme, že to je príííma zábava, tak se jí s vervou věnujeme.
A zoubky už taky poctivě vyhlížíme, dásničky naběhlé, a dvě skleněné čárky jdou vidět už týden. Tak už jen proříznout a jsme ozubení. :dance:

• načítám...
1315
29.9.11 20:40

Když budeme v klubu „ozubenečků“ později, tak mi to vadit nebude. Páč až mě Toník kousne při kojení, tak to už taková sranda nebude :mrgreen:

• načítám...
15225
29.9.11 20:43

To se těš! Včera večer mě Juli kousla! Strašnýýýý! :lol:

• načítám...
29.9.11 21:03
Zozole píše:
Když budeme v klubu „ozubenečků“ později, tak mi to vadit nebude. Páč až mě Toník kousne při kojení, tak to už taková sranda nebude :mrgreen:

Tak to mě kousání při krmení nechává v klidu, protože bohužel patřím mezi maminky, které kojit nemohou :-( .

• načítám...
258
29.9.11 21:24

Ahoj holky!
Tak jsem se dneska už fakt naštvala a zítra jedu koupit nosítko.
Malá je fakt protivka. Jakmila je někdo s ní - a je úplně jedno kdo, jestli já, tatínek nebo někdo úplně cizí, tak je to to nejvysmátější děcko pod sluncem, pořád se řehtá, culí, kecá…no na sežrání :-D
Ale běda, jak se někde položí a nikdo si ji nevšímá a musí si hrát sama… to je peklo… hysterickej řev, kterej nepřestane ani když si jí nevšímám :-( A nestačí ani když na mě vidí…
Nevím proč to dělá, dřív si v poho hrála sama a nemusela mě ani vidět…
Jestli je to zoubkama…nevím. Každopádně se nemůžu jít v klidu ani vys.at :lol: ..s prominutím:)

Takže koupím nosítko a budu otrok, kterej budu mít neustále malou na sobě. Jinak nic neudělám…
Ještě otázka, jestli v tom vůbec bude chtít být :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí