Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mišulin píše:Marsee píše:Jee to by byla krasa kdyby tak daleko bydlela tchyneMišulin píše:
Chudacci holky!!! To si neumim predstavit byt s malym cely den sama… S manzilkem bydlime na baraku u mych rodicu, takze jakmile ve 3 prijdou nasi domu, tak se ochomejtaji kolem maleho. Ve 4 chodi domu muz a navic hned vedle nas bydli moje babicka s dedou takze kdyby co mam pomoc i tamnekdy je to sice na
ale da se na to zvyknout, i kdyz se uz moc tesim az budeme mit neco svojeho
jo jednu vyhodu to ma, mamka mi ho kdykoliv pohlida
Tak sotva jsem dopsala, ze spi a ze me nechava odpocnout, tak spustil
Nic. Jdu dál balit…Ale naštěstí si vydržel hrát chvíli sám a pak mě pozoroval v kuchyni jak uklízím
a pak jsme alespoň přes skype povídali s mamkou přes skype…na tu se normalně směje i na ten monitor
a hned uběhly dvě hodiny…celkem v klidu. A teď sám i usnul u prsa…tak že by už zlepšení trošicku:)
Mišuline trošku závidímAle je pravda, že všechno má sve pro a proti…ale určitě je na nic, když máš pomoc 400km od domu
![]()
![]()
Tchýně tam bydlí taky
Ba ne, je celkem v pohodě
A malého přímo zbožňuje…akorát nerada cestuje…takže většinou jezdíme my…
Pajoš píše:
Holky, malá jí zeleninku na oběd. Chtěla bych ji zařadit i přesnídavku,ale nevím na kdy. Jestli už teď může hned po sobě příkrmy. Ráno kolem 5-6hod ráno um,pak 8-9hod ráno taky um.To mezitím spí tak hodku,pak oběd 12hod zeleninu,ve tři um,v šest kaši nebo puding a do půlnoci ještě um. Díky
ahojky já dávám okolo 6h ráno um pak přesnídávku okolo 10h ,pak nejakou zeleninku na oběd okolo 13h pak po 16 h kaši a okolo 20h um (přidam jí do toho nemléčnou kaši) a je spokojená
chebandaM píše:Pajoš píše:ahojky já dávám okolo 6h ráno um pak přesnídávku okolo 10h ,pak nejakou zeleninku na oběd okolo 13h pak po 16 h kaši a okolo 20h um (přidam jí do toho nemléčnou kaši) a je spokojená
Holky, malá jí zeleninku na oběd. Chtěla bych ji zařadit i přesnídavku,ale nevím na kdy. Jestli už teď může hned po sobě příkrmy. Ráno kolem 5-6hod ráno um,pak 8-9hod ráno taky um.To mezitím spí tak hodku,pak oběd 12hod zeleninu,ve tři um,v šest kaši nebo puding a do půlnoci ještě um. Díky
ahojda já dávám 5hráno um,9h um,12h příkrm zelenina+maso,15h přesnídávka ovocná,18h um,21h um+kaše a taky si nestěžuje..když někam cestujeme a nejsem si jistá zda budu mít možnost ohřátí jídla tak místo obídku maso+zelenina dám sladkou přesnídávku..
Pajoš píše:
tak my už to zvládáme i na jedné ruce
Týýýý jo, šikula
A má krásného kokrháče ![]()
To my s naším množstvím porostu hlavy budeme mít tak možná v roce
![]()
Pajoš píše:
tak my už to zvládáme i na jedné ruce
tak to je krásné ![]()
děkujem, to ma už tak i o polovinu míň-začínají nám padat,hlavně po stranách
Zozole píše:Pajoš píše:Týýýý jo, šikula
tak my už to zvládáme i na jedné ruceA má krásného kokrháče
To my s naším množstvím porostu hlavy budeme mít tak možná v roce![]()
s vlasama to máme to samé
ještě k tomu je úplně blonďatý..
Pajoš píše:
děkujem, to ma už tak i o polovinu míň-začínají nám padat,hlavně po stranách
to náší hárošce začaly vypadávat tak ve dvouch měsících také po stranách ted se to zatím srovnalo,zatím máme v okolí nejvlasatější dítě ![]()
Pajoši Krásná fotka:) My stěma vláskama jsme na tom podobně, vypadané a nové taky blonďaté, tak máme hlavu skoro jako koleno ![]()
Jinak teď přichází nejkritičtější doba dne
Maminka s nervama na pochodu, dítko unavené, tatínek v nedohlednu… a tak mám prcka v šátku na sobě a pochoduji a pochoduji…ještě půl hodinky a pak koupat, napat a pak snad spát alespoň do té jedné…
A jinka by to holky chtělo více foteček
A taky metříky ať hned víme jak jsou bobci staří ![]()
A ty fotečky jsou ták uklidňující ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat