Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mišulin píše:
Holky co kojíte jak často vám kakají mrňousové??? Maťulka už asi tři týdny kadí tak co třetí den a ten třetí den to je hrůza… Pořád se snaží tlačit a nic… ani když mu nožičkama tlačím na bříško… Piju čaj pro kojící matky a teď jsem přešla na čistě fenyklový…ale aspoň občas prdka
Jo a když se už vykaká tak to je teda ale smrádeček
Kadíme pravidelně až 3× denně,ale známe syn kadí taky jednou za tři dny…ovšem to se potom nemá za co stydět…je to várka!!! ![]()
Jinak já jsem dávala Infacol a musím říct,že pomáhal bezvadně,teď už jsem ho postupně vysadila,protože co se malý otáčí na bříško,tak s prdíkama ani kakáním problémy nejsou.A taky piju čaj pro kojící,dříve 2× denně,teď už jen jednou.
zopka píše:Mišulin píše:Kadíme pravidelně až 3× denně,ale známe syn kadí taky jednou za tři dny…ovšem to se potom nemá za co stydět…je to várka!!!
Holky co kojíte jak často vám kakají mrňousové??? Maťulka už asi tři týdny kadí tak co třetí den a ten třetí den to je hrůza… Pořád se snaží tlačit a nic… ani když mu nožičkama tlačím na bříško… Piju čaj pro kojící matky a teď jsem přešla na čistě fenyklový…ale aspoň občas prdka
Jo a když se už vykaká tak to je teda ale smrádeček
Jinak já jsem dávala Infacol a musím říct,že pomáhal bezvadně,teď už jsem ho postupně vysadila,protože co se malý otáčí na bříško,tak s prdíkama ani kakáním problémy nejsou.A taky piju čaj pro kojící,dříve 2× denně,teď už jen jednou.
No to je pravda ze to je varka.. Nastesti to ze sebe vsechno vyda tak na 3× takze plinky to staci pobrat
pristi tyden jdeme na ockovani tak se zeptam MuDr co na to
i kdyz uz minule se mne ptala jak kaka a jak jsem ji to rekla tak udelala jenom aha… tak nevim…
Chudacci holky!!! To si neumim predstavit byt s malym cely den sama… S manzilkem bydlime na baraku u mych rodicu, takze jakmile ve 3 prijdou nasi domu, tak se ochomejtaji kolem maleho. Ve 4 chodi domu muz a navic hned vedle nas bydli moje babicka s dedou takze kdyby co mam pomoc i tam
nekdy je to sice na
ale da se na to zvyknout, i kdyz se uz moc tesim az budeme mit neco svojeho
jo jednu vyhodu to ma, mamka mi ho kdykoliv pohlida ![]()
ahojky holky,ta malá se mi dnes také poprvé sama otočila
,mám z toho velikou radost
Mišulin píše:
Chudacci holky!!! To si neumim predstavit byt s malym cely den sama… S manzilkem bydlime na baraku u mych rodicu, takze jakmile ve 3 prijdou nasi domu, tak se ochomejtaji kolem maleho. Ve 4 chodi domu muz a navic hned vedle nas bydli moje babicka s dedou takze kdyby co mam pomoc i tamnekdy je to sice na
jo jednu vyhodu to ma, mamka mi ho kdykoliv pohlida
Tak sotva jsem dopsala, ze spi a ze me nechava odpocnout, tak spustil
Ale naštěstí si vydržel hrát chvíli sám a pak mě pozoroval v kuchyni jak uklízím
a pak jsme alespoň přes skype povídali s mamkou přes skype…na tu se normalně směje i na ten monitor
a hned uběhly dvě hodiny…celkem v klidu. A teď sám i usnul u prsa…tak že by už zlepšení trošicku:)
Mišuline trošku závidím
Ale je pravda, že všechno má sve pro a proti…ale určitě je na nic, když máš pomoc 400km od domu ![]()
Nic. Jdu dál balit…
chebandaM píše:
ahojky holky,ta malá se mi dnes také poprvé sama otočila,mám z toho velikou radost
jů:) Parádní
Gratulujeme:) My teď nejsme na zádech ani minutu!:) Jsem zvědavá, kdy to zvládne i na druhou stranu ![]()
Pajoš píše:
Super, my taky na zádech nevydržíme ani chvili
jj ti věřím mala se ze zad překulí hned na bříško a pak je vztekla že jí to nejde zpět ![]()
Marsee píše:chebandaM píše:jů:) Parádní
ahojky holky,ta malá se mi dnes také poprvé sama otočila,mám z toho velikou radost
Gratulujeme:) My teď nejsme na zádech ani minutu!:) Jsem zvědavá, kdy to zvládne i na druhou stranu
to já také
Holky, malá jí zeleninku na oběd. Chtěla bych ji zařadit i přesnídavku,ale nevím na kdy. Jestli už teď může hned po sobě příkrmy. Ráno kolem 5-6hod ráno um,pak 8-9hod ráno taky um.To mezitím spí tak hodku,pak oběd 12hod zeleninu,ve tři um,v šest kaši nebo puding a do půlnoci ještě um. Díky
Marsee píše:Mišulin píše:
Chudacci holky!!! To si neumim predstavit byt s malym cely den sama… S manzilkem bydlime na baraku u mych rodicu, takze jakmile ve 3 prijdou nasi domu, tak se ochomejtaji kolem maleho. Ve 4 chodi domu muz a navic hned vedle nas bydli moje babicka s dedou takze kdyby co mam pomoc i tamnekdy je to sice na
jo jednu vyhodu to ma, mamka mi ho kdykoliv pohlida
Tak sotva jsem dopsala, ze spi a ze me nechava odpocnout, tak spustil
Nic. Jdu dál balit…Ale naštěstí si vydržel hrát chvíli sám a pak mě pozoroval v kuchyni jak uklízím
a pak jsme alespoň přes skype povídali s mamkou přes skype…na tu se normalně směje i na ten monitor
a hned uběhly dvě hodiny…celkem v klidu. A teď sám i usnul u prsa…tak že by už zlepšení trošicku:)
Mišuline trošku závidímAle je pravda, že všechno má sve pro a proti…ale určitě je na nic, když máš pomoc 400km od domu
Jee to by byla krasa kdyby tak daleko bydlela tchyne
![]()
chebandaM píše:
Šikulka
Gratuluju ![]()
Zozole píše:chebandaM píše:Šikulka
Gratuluju
děkuji
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat