Dubňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
287
22.9.11 13:10
Mišulin píše:
Holky co kojíte jak často vám kakají mrňousové??? Maťulka už asi tři týdny kadí tak co třetí den a ten třetí den to je hrůza… Pořád se snaží tlačit a nic… ani když mu nožičkama tlačím na bříško… Piju čaj pro kojící matky a teď jsem přešla na čistě fenyklový… :think: ale aspoň občas prdka :-? Jo a když se už vykaká tak to je teda ale smrádeček :lol:

Kadíme pravidelně až 3× denně,ale známe syn kadí taky jednou za tři dny…ovšem to se potom nemá za co stydět…je to várka!!! :lol:
Jinak já jsem dávala Infacol a musím říct,že pomáhal bezvadně,teď už jsem ho postupně vysadila,protože co se malý otáčí na bříško,tak s prdíkama ani kakáním problémy nejsou.A taky piju čaj pro kojící,dříve 2× denně,teď už jen jednou.

• načítám...
610
22.9.11 13:25
zopka píše:
Mišulin píše:
Holky co kojíte jak často vám kakají mrňousové??? Maťulka už asi tři týdny kadí tak co třetí den a ten třetí den to je hrůza… Pořád se snaží tlačit a nic… ani když mu nožičkama tlačím na bříško… Piju čaj pro kojící matky a teď jsem přešla na čistě fenyklový… :think: ale aspoň občas prdka :-? Jo a když se už vykaká tak to je teda ale smrádeček :lol:
Kadíme pravidelně až 3× denně,ale známe syn kadí taky jednou za tři dny…ovšem to se potom nemá za co stydět…je to várka!!! :lol:
Jinak já jsem dávala Infacol a musím říct,že pomáhal bezvadně,teď už jsem ho postupně vysadila,protože co se malý otáčí na bříško,tak s prdíkama ani kakáním problémy nejsou.A taky piju čaj pro kojící,dříve 2× denně,teď už jen jednou.

No to je pravda ze to je varka.. Nastesti to ze sebe vsechno vyda tak na 3× takze plinky to staci pobrat :-D pristi tyden jdeme na ockovani tak se zeptam MuDr co na to :think: i kdyz uz minule se mne ptala jak kaka a jak jsem ji to rekla tak udelala jenom aha… tak nevim…

• načítám...
610
22.9.11 13:29

Chudacci holky!!! To si neumim predstavit byt s malym cely den sama… S manzilkem bydlime na baraku u mych rodicu, takze jakmile ve 3 prijdou nasi domu, tak se ochomejtaji kolem maleho. Ve 4 chodi domu muz a navic hned vedle nas bydli moje babicka s dedou takze kdyby co mam pomoc i tam :mrgreen: nekdy je to sice na :zed: ale da se na to zvyknout, i kdyz se uz moc tesim az budeme mit neco svojeho :-) jo jednu vyhodu to ma, mamka mi ho kdykoliv pohlida :lol:

• načítám...
336
22.9.11 14:12

ahojky holky,ta malá se mi dnes také poprvé sama otočila :-) ,mám z toho velikou radost

• načítám...
1482
22.9.11 14:14

tak to vám gratuluju :palec:

• načítám...
336
22.9.11 14:21
Chevalinka píše:
tak to vám gratuluju :palec:

děkuji

• načítám...
1447
22.9.11 14:39
Mišulin píše:
Chudacci holky!!! To si neumim predstavit byt s malym cely den sama… S manzilkem bydlime na baraku u mych rodicu, takze jakmile ve 3 prijdou nasi domu, tak se ochomejtaji kolem maleho. Ve 4 chodi domu muz a navic hned vedle nas bydli moje babicka s dedou takze kdyby co mam pomoc i tam :mrgreen: nekdy je to sice na :zed: ale da se na to zvyknout, i kdyz se uz moc tesim az budeme mit neco svojeho :-) jo jednu vyhodu to ma, mamka mi ho kdykoliv pohlida :lol:

Tak sotva jsem dopsala, ze spi a ze me nechava odpocnout, tak spustil :)) Ale naštěstí si vydržel hrát chvíli sám a pak mě pozoroval v kuchyni jak uklízím :) a pak jsme alespoň přes skype povídali s mamkou přes skype…na tu se normalně směje i na ten monitor :) a hned uběhly dvě hodiny…celkem v klidu. A teď sám i usnul u prsa…tak že by už zlepšení trošicku:)
Mišuline trošku závidím :) Ale je pravda, že všechno má sve pro a proti…ale určitě je na nic, když máš pomoc 400km od domu :(

Nic. Jdu dál balit…

• načítám...
1447
22.9.11 14:40
chebandaM píše:
ahojky holky,ta malá se mi dnes také poprvé sama otočila :-) ,mám z toho velikou radost

jů:) Parádní :) Gratulujeme:) My teď nejsme na zádech ani minutu!:) Jsem zvědavá, kdy to zvládne i na druhou stranu :)

• načítám...
1272
22.9.11 14:48

Super, my taky na zádech nevydržíme ani chvili :-)

• načítám...
336
22.9.11 15:14
Pajoš píše:
Super, my taky na zádech nevydržíme ani chvili :-)

jj ti věřím mala se ze zad překulí hned na bříško a pak je vztekla že jí to nejde zpět :-D

• načítám...
336
22.9.11 15:15
Marsee píše:
chebandaM píše:
ahojky holky,ta malá se mi dnes také poprvé sama otočila :-) ,mám z toho velikou radost
jů:) Parádní :) Gratulujeme:) My teď nejsme na zádech ani minutu!:) Jsem zvědavá, kdy to zvládne i na druhou stranu :)

to já také

• načítám...
1272
22.9.11 16:16

Holky, malá jí zeleninku na oběd. Chtěla bych ji zařadit i přesnídavku,ale nevím na kdy. Jestli už teď může hned po sobě příkrmy. Ráno kolem 5-6hod ráno um,pak 8-9hod ráno taky um.To mezitím spí tak hodku,pak oběd 12hod zeleninu,ve tři um,v šest kaši nebo puding a do půlnoci ještě um. Díky

• načítám...
610
22.9.11 16:21
Marsee píše:
Mišulin píše:
Chudacci holky!!! To si neumim predstavit byt s malym cely den sama… S manzilkem bydlime na baraku u mych rodicu, takze jakmile ve 3 prijdou nasi domu, tak se ochomejtaji kolem maleho. Ve 4 chodi domu muz a navic hned vedle nas bydli moje babicka s dedou takze kdyby co mam pomoc i tam :mrgreen: nekdy je to sice na :zed: ale da se na to zvyknout, i kdyz se uz moc tesim az budeme mit neco svojeho :-) jo jednu vyhodu to ma, mamka mi ho kdykoliv pohlida :lol:

Tak sotva jsem dopsala, ze spi a ze me nechava odpocnout, tak spustil :)) Ale naštěstí si vydržel hrát chvíli sám a pak mě pozoroval v kuchyni jak uklízím :) a pak jsme alespoň přes skype povídali s mamkou přes skype…na tu se normalně směje i na ten monitor :) a hned uběhly dvě hodiny…celkem v klidu. A teď sám i usnul u prsa…tak že by už zlepšení trošicku:)
Mišuline trošku závidím :) Ale je pravda, že všechno má sve pro a proti…ale určitě je na nic, když máš pomoc 400km od domu :(

Nic. Jdu dál balit…

Jee to by byla krasa kdyby tak daleko bydlela tchyne :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
1315
22.9.11 16:22
chebandaM píše:

Šikulka :palec: Gratuluju :mavam:

• načítám...
336
22.9.11 16:42
Zozole píše:
chebandaM píše:
Šikulka :palec: Gratuluju :mavam:

děkuji
:-) :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí