Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
MarkyM píše:
Já ho vyvařila.Tak to držim palce ať to s pytlíkem zvládnete
Nočník? to nevím, do jakého hrnce bych ho narvala, velké jsou úzké a široké nízké ![]()
kozisek píše:MarkyM píše:Nočník? to nevím, do jakého hrnce bych ho narvala, velké jsou úzké a široké nízké
Já ho vyvařila.Tak to držim palce ať to s pytlíkem zvládnete
![]()
Co vaříš? Ale, dala jsem vařit nočník.
To by manža koukal, co bude k obědu (rád zvedá pokličky) a asi by mě rovnou odvezl do Brodu. ![]()
Ale jinak MarkyM klobouk dolů, my mamky jsme vynalézavé… ![]()
Rozmary no vidíš nakonec viroza, já měla takovýho tucha že to tak bude. ![]()
Davdan- já ten nočník nevařila.Uvařila jsem si vodu v konvici a přelila tim nočník.Vyvařila jsem akorát trychtýř,kterým jsem přelévala moč z nočníku do zkumavky.Prošlo to tak asi dobrý ![]()
Moč jsem nechytla,pytlík se odlepil během pěti minut a zkoušela jsem jí nahánět se zkumavkou,jenže megarychle leze,takže bez úspěchu.Dneska se mi k tomu ještě pěkně osypala,možná alergie na antibiotika,dětskej už tam nebyl,tak si máme přijít zítra.
Hm, hele a nemá tu šestou nemoc? horečky a pak osypání? ještě horečkuje nebo najednou přestali? ![]()
kozisek píše:
Hm, hele a nemá tu šestou nemoc? horečky a pak osypání? ještě horečkuje nebo najednou přestali?
To mě napadlo taky,starší holčina to měla a byla puntikatá že na ní nebylo pomalu vidět,Barča to má zatím jen na břiše a sestra mě poradila fenistil kapky,aby se jí to nerozlezlo.Teploty ještě má,ale už né tak často a ne tak vysoký,možná ty antibiotika už začly působit ![]()
No jestli to nemá v xichtíku, tak by to mohlo být ono, ale na to se nedávají atb.
asi lepší zkonzultovat s mudrou
teplota může pokračovat třeba k zoubkům + tohle, čert ví ![]()
U šesté by se neměl vysypat obličej, to je jinak pátá, ale nevím, jestli nejsem doktor
![]()
No já vím stejně prdlajs co to je
,to je pátá,šestá,sedmá a dohromady mi stejně nikdo neřekne co to je
Ale už jsme bez horečky,to je hlavní,teď ještě do ní nasoukat nějaký jídlo,zatím pořád odmítá a chce furt prso,i když dneska jsem do ní dostala pribináček,vim že by ho ještě neměla,ale já jsem měla takovou radost,že aspoň něco zbaštila,už je jak zámorka ![]()
To neřeš, jestli jo nebo ne, když na něj měla chuť
Uvidíš, co zítra řekne mudra a dobrou noc, bez teplot ![]()
jedině čípek… to účinkuje nejlépe..sice bude chvilku možná plakat ale uleví se..
Čípky jsou dobrý,dost nám pomohly,ale většinou se mi po něm okamžitě zašvihne
Doktor mi řekl,že je to možná reakca na ATB,ale že je taky možný když klesly teploty,že by to mohlo být virový
V ATB mám pokračovat a dávat ten fenistil.Ohledně jídla mi řekl,že to bude asi horší do ní něco nacpat,to mi moc nepomohl
Docela baští suchej rohlík,ale na tom přeci nemůže bejt živa.Jinak noc by proběhla docela v klidu,ale starší holčina měla zase nějakej problém,tak jsem pro změnu zase obskakovala jí,doufám,že na ní nic nehupne ![]()
Jéé, to ti toho tedy řekl, takže šestá nemoc ne? to bych z něj byla taky celá hotová, jestli má reakce na atb,tak proč v nich pokračovat, no říkám, bych z něj byla tedy urvaná
![]()