Čím srazit teplotu - 9m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
18.7.11 14:47
MarkyM píše:
Já ho vyvařila :lol: .Tak to držim palce ať to s pytlíkem zvládnete :kytka:

Nočník? to nevím, do jakého hrnce bych ho narvala, velké jsou úzké a široké nízké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.7.11 16:30

díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6926
18.7.11 22:37
kozisek píše:
MarkyM píše:
Já ho vyvařila :lol: .Tak to držim palce ať to s pytlíkem zvládnete :kytka:
Nočník? to nevím, do jakého hrnce bych ho narvala, velké jsou úzké a široké nízké :lol:

:lol:
Co vaříš? Ale, dala jsem vařit nočník. :mrgreen: To by manža koukal, co bude k obědu (rád zvedá pokličky) a asi by mě rovnou odvezl do Brodu. :mrgreen:
Ale jinak MarkyM klobouk dolů, my mamky jsme vynalézavé… :-)

Rozmary no vidíš nakonec viroza, já měla takovýho tucha že to tak bude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.7.11 11:13

Davdan- já ten nočník nevařila.Uvařila jsem si vodu v konvici a přelila tim nočník.Vyvařila jsem akorát trychtýř,kterým jsem přelévala moč z nočníku do zkumavky.Prošlo to tak asi dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.7.11 16:11

Moč jsem nechytla,pytlík se odlepil během pěti minut a zkoušela jsem jí nahánět se zkumavkou,jenže megarychle leze,takže bez úspěchu.Dneska se mi k tomu ještě pěkně osypala,možná alergie na antibiotika,dětskej už tam nebyl,tak si máme přijít zítra.

• Citovat
  • Upravit
35545
19.7.11 17:00

Hm, hele a nemá tu šestou nemoc? horečky a pak osypání? ještě horečkuje nebo najednou přestali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.7.11 17:06
kozisek píše:
Hm, hele a nemá tu šestou nemoc? horečky a pak osypání? ještě horečkuje nebo najednou přestali? :think:

To mě napadlo taky,starší holčina to měla a byla puntikatá že na ní nebylo pomalu vidět,Barča to má zatím jen na břiše a sestra mě poradila fenistil kapky,aby se jí to nerozlezlo.Teploty ještě má,ale už né tak často a ne tak vysoký,možná ty antibiotika už začly působit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35545
19.7.11 17:13

No jestli to nemá v xichtíku, tak by to mohlo být ono, ale na to se nedávají atb. :nevim: asi lepší zkonzultovat s mudrou :think: teplota může pokračovat třeba k zoubkům + tohle, čert ví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.7.11 17:18

No Rozárka když to měla,tak jí nebyl vidět ani xichtík :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35545
19.7.11 17:28

U šesté by se neměl vysypat obličej, to je jinak pátá, ale nevím, jestli nejsem doktor :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.7.11 20:26

No já vím stejně prdlajs co to je :mrgreen: ,to je pátá,šestá,sedmá a dohromady mi stejně nikdo neřekne co to je :lol: Ale už jsme bez horečky,to je hlavní,teď ještě do ní nasoukat nějaký jídlo,zatím pořád odmítá a chce furt prso,i když dneska jsem do ní dostala pribináček,vim že by ho ještě neměla,ale já jsem měla takovou radost,že aspoň něco zbaštila,už je jak zámorka :-(

• Citovat
  • Upravit
35545
19.7.11 21:17

To neřeš, jestli jo nebo ne, když na něj měla chuť :wink: Uvidíš, co zítra řekne mudra a dobrou noc, bez teplot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
19.7.11 21:52

jedině čípek… to účinkuje nejlépe..sice bude chvilku možná plakat ale uleví se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.7.11 09:32

Čípky jsou dobrý,dost nám pomohly,ale většinou se mi po něm okamžitě zašvihne :zed: Doktor mi řekl,že je to možná reakca na ATB,ale že je taky možný když klesly teploty,že by to mohlo být virový :nevim: V ATB mám pokračovat a dávat ten fenistil.Ohledně jídla mi řekl,že to bude asi horší do ní něco nacpat,to mi moc nepomohl :nevim: Docela baští suchej rohlík,ale na tom přeci nemůže bejt živa.Jinak noc by proběhla docela v klidu,ale starší holčina měla zase nějakej problém,tak jsem pro změnu zase obskakovala jí,doufám,že na ní nic nehupne :think:

• Citovat
  • Upravit
35545
20.7.11 10:04

Jéé, to ti toho tedy řekl, takže šestá nemoc ne? to bych z něj byla taky celá hotová, jestli má reakce na atb,tak proč v nich pokračovat, no říkám, bych z něj byla tedy urvaná :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí