Jak často koupete?

13
16.7.11 14:04

jak často koupete

ahoj chci se zepteat jak často koupete. Já koupu každý den,ale ze všech xtran slyším že stačí tak obden. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
16.7.11 14:08

1× týdně :mrgreen: Prdku teda po každém kadění, jednou denně obličej a ručičky žínkou, když se nějak natáhne a vidím ve faldíku, že má něco, tak to též vezmu žínkou.

Z hlediska čistoty mi přijde každodenní ráchání zbytečné. Nicméně, podlední dny zvažuju, že bych začla koupit častěji, prcek po koupání výrazně líp spinká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22264
16.7.11 14:08

Koupali jsme každý den tak dlouho, dokud děti nepovyrostly tak, že už nepotřebují pevný rituál před spaním… tedy u obou cca do půldruhého roku.

Teď už to „flákáme“, podle toho, jak je čas a nálada - většinou tak co 2-3 dny, jinak jenom umýváme pusu, ruce, nohy a zadečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
16.7.11 14:09

Ahoj,taky koupu děti každý den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492

Já od začátku koupu denně. Je to pro malou rituál. Vykoupat, najíst a spát. Myslím, že je to dobré. Akorát ji teda denně nemydlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65737

Koupala jsem každý den…
rituálek.....vykoupat nakojit a spinkat
A to je doted----vykoupat,pohrát,pohádka a spát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
16.7.11 14:10

Koupala a koupu kazdy den,vsechny deti.Vim,ze nekdo nekoupe,ale ja proste ano,nelibi se mi a popravde hnusi,ze dite si pari zadek cely den v pline,ublinkava,slinta a pak vecer neni vykoupane.
Vetsi deti uz tuplem,vsude lezou,na vsechno sahaji,vecne spinave ruce,vsim se polijou,upatlaji…no proste ja koupu kazdy den.

• Citovat
  • Upravit
11689
16.7.11 14:10

Ahojky, mi koupeme každý den, pak dáme kašičku a malý po tom krásně spinká :palec: takový rituálek před spaním, řekla bych,že už to začal chápat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.7.11 14:12

Každý den, mýdlo občas, i když teď jak jsou ty vedra tak ho sprchnu i přes den, nedovedu si představit nekoupat, my se taky koupem každý den a šmrdlat žínkou? pro mě je jednoduší vysprchovat.

• Citovat
  • Upravit
15674
16.7.11 14:15

Ahoj. Koupu (přesněji sprchuju) téměř denně, až na výjimky. Nejdřív kvůli rituálu před spaním (zjistila jsem, že pak líp spí), teď hlavně proto, že býváme celé dny na pískovišti a podle toho Mája i vypadá (zatím pořád víc leze než chodí). Když je hodně špinavá před poledním spaní, myju i přes den. Myju Welledou mycím gelem a pak mažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.7.11 14:18

Od narození každý den..ale uvědomuji si, že to opravdu není nutné a přijde mi normální, když někdo koupe 2-3× týdně..

U nás to bylo nejdřív proto, že miminko koupání bavilo, hezky ho navnadilo na spinkání - prostě rituál..
Později se z toho stane zase nutnost - dítě, leze, běhá, objevuje..potom pískoviště a příroda..Takže to už jde zase o hygienu..

Myslím, že pokud dítě vodu miluje a koupání bere od začátku jako příjemný zážitek ( hru) a nemá žádné kožní problémy je denní mytí hezká věc.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.7.11 14:19
Hodaka píše:
Každý den, mýdlo občas, i když teď jak jsou ty vedra tak ho sprchnu i přes den, nedovedu si představit nekoupat, my se taky koupem každý den a šmrdlat žínkou? pro mě je jednoduší vysprchovat.

A jak myjete obličej? :nevim: Přece dítěti nepustím do obličeje sprchu, abych ho nemusela „šmrdlat žínkou“…
U nás je ksichtík nejvíc špinavý ráno, protože je ulepený od mlíka, v noci se různě postříká, to bych ho omývala tou žínkou tak jako tak. Přeci kvůli ulepené pusině nebudu celé dítě sprchovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
16.7.11 14:19

Tak mně doktorka vysloveně zakázala koupat holku každý den. Měla těžkej AE už od mala a koupala jsem jednou za 2-3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.7.11 14:20

Taky koupem každý den,ale denně nemydlím,jen prdelku,ani se dlouho neráchá, nedovedu si v těch hicech představit, že bych malou neočváchla

• Citovat
  • Upravit
12978
16.7.11 14:21

Ps. moje sestra své mimi nikdy nekoupala každý den ( náběh na atopák) a nikdy její mimi nebylo špinavé, smradlavé, olepené či jinak špinavé - stačilo prostě opravdu jen otřít žínkou..( bavíme se o malých miminkách - né z pískoviště..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí