Čím Vás partner potěšil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
17.6.13 00:31

Když občas pročítám ty šílené diskuze o tom, jací tu chlapi na ženské umí být, tak jsem šťastná za ten prototyp, který mám doma…pomáhá mi, vaří (když nechci, tak celý týden nemusím sáhnout na hrnec), uklízí, hraje si se synem, vykoupe ho, vlastně když je potřeba, tak s o něj kompletně postará, o víkendech s ním ráno vstává a nechává mě dospat s miminem…maká kolem baráku, jezdí nakupovat, bere ohledy na naše společné plány a ne jen na to, co chce on…když si postěžuju na svou postavu či prsa, tak mě uklidní, že on je spokojený a že stejně jsem brzo po porodu, že to se ještě srovná (haha, už mám od porodu půl roku :lol: )…a to vše je pro něj samozřejmostí…má taky své chyby a kolikrát se i chytneme, v duchu na něj někdy nadávám, ale pak si uvědomím, co pro nás všechno dělá a dobře vím, že u jiných toto samozřejmostí není, takže je pro mě prostě tím pravým mužem pro život…a to už to spolu táhneme jedenáctým rokem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.6.13 00:34

A když jsem loni řekla, že už máme příšernou koupelnu, za kterou se stydím, když k nám přijde návštěva, tak hned začal plánovat co a jak, letos si nechal vyplatit stavebko a v červenci děláme novou koupelnu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.6.13 10:26

Tak dnes mě přítel opravdu překvapil. Požádal mě o ruku. Taky už bylo na čase po dvou dětech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.6.13 13:42
  • Citovat
  • Upravit
695
17.6.13 13:44

@Tee34 : gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.6.13 13:55

@dada1511 @kk94 Děkuji holky. taky už bylo na čase po 7 letech vztahu a dvou dětech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
17.6.13 15:03

@Tee34 Tak super, gratulace!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.6.13 15:42

@dreana děkuji moc tohle me opravdu hrozne potesilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.6.13 10:37
@dada1511 píše:
Minimálně 3 krát do týdne mi řekne že jsem krásná :srdce:.I když já si myslím, že blbě vidí :D.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.6.13 10:41
@Tee34 píše:
Tak dnes mě přítel opravdu překvapil. Požádal mě o ruku. Taky už bylo na čase po dvou dětech :lol:

Tak to je krásný :) Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.6.13 10:44

Já když okolo sebe sleduju jak to všude skřípe tak už jsem si říkala že jsme snad nějací exoti :) Jsem ráda že to takhle dobře funguje i jinde.
Mě můj manžel těší taky každý den. Myslí na mě, pomáhá s klukama, vaří protože ví že mě to nebaví, dělá mi večeři. Je toho spousta co pro mě dělá. Nejcennější je pro mě asi to, že všechno dělá bez toho, abych mu to musela říkat nebo ho o to poprosit. Přesně vidí, co je potřeba nebo co bych ráda. Celé svoje mládí jsem o takovém chlapovi snila a nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že se mi to opravdu splní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
20.6.13 11:04

@Monica0 mód děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.7.13 08:12

Že si vzpomněl na výročí a koupil kytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí