Cim Vas v posledni dobe manzel vytocil:)

23033
16.10.10 16:16

Cim Vas v posledni dobe manzel vytocil:)

Asi spatne tema:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
žirafííí
16.10.10 16:20

ne manžel ale přítel mě vždy vytočí když uděla bordel, já to uklidim a on zase a to je pořád dokola , hlavně v kuchyni a ve skříni..přídu si jak vůl :roll:

• Citovat
  • Upravit
356
16.10.10 16:21

No mě vytáčí každý den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , už to beru s humorem, dělá to rád schválně, protože já jsem hrozný nervák a cholerik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže vybouchnu, a pak to nechám být :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
16.10.10 16:21

Ha mě vytáčí denně jendou věcí řekne přijedu v tolik a tolik a přijede třeba i o 6!!!to je jeho rekord hodin dýl to mě fakt vytáčí že mám chut ho zabít:)Jinak pravidelně řekně třeba ve 3 a přijede většinou o 3 hodiny dýl což mě hrozně vytáčí že ani nezvedne mobil aby zavolal :cert: :cert: :cert: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
16.10.10 16:22

jo a ještě jendou věcí když jde na malou je špinavý pak celý hajzlík :mrgreen: on je moc vysokej a wc nízké ale už si to po sobě apson meje :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
16.10.10 16:24

Koho drahé polovičky nevytáčejí, že????? Už začínám být imunní a většinou jen mávnu rukou. Ale byly doby kdy jsem taky pěnila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.10.10 16:26

kdyz neco vysvetluju on na me kouka a udela blablablabla, to bych ho zabila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.10.10 16:28

Já už se nevytáčím,to už musí být..
Ale něco by se našlo :mrgreen:
Vytočí mě,když neutře psa a ten vběhne špinavý do postele :zed:
když hodí do pračky kalhoty s kapesníčkama-papírovýma…

Zbytek neřeším,bych se musela zbláznit :zed: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.10.10 16:30

Když mě nenechá ani o víkendu se pořádně vyspat, v 5:40 dá prát pračku, před 7 donese snídani a v půl 8 mě přijde natvrdo vzbudit :twisted:

Všechny tyto činnosti by byly úžasné, kdyby se ovšem odehrávaly min. o 2hodiny později :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
16.10.10 16:30
Crystal87 píše:
jo a ještě jendou věcí když jde na malou je špinavý pak celý hajzlík :mrgreen: on je moc vysokej a wc nízké ale už si to po sobě apson meje :lol: :lol: :lol:

to já si toho svýho naučila aby doma chodil na malou v sedě :lol:

• Citovat
  • Upravit
13943
16.10.10 16:33
jizvíková píše:
kdyz neco vysvetluju on na me kouka a udela blablablabla, to bych ho zabila
:potlesk: moje řeč
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.10.10 16:36

Způsob, jakým si na mně „léčí“ špatnou náladu. Přijde naštvanej z práce, vidí, že jsem v pohodě, tak začne prudit s blbostma (ne nějak zle, jenom prostě reje, držkuje, má pitomý poznámky) a nepřestane tak dlouho, dokud mu já odpovídám s úsměvem a nadhledem. A v momentě, kdy už mi rupnou nervy a vyjedu na něho, tak udělá :roll: a povzdechne si: „No ty máš zase dneska náladu!“
Od tý chvíle je v pohodě on, zatímco já jsem naštvaná ještě pozejtří. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
16.10.10 16:38

asi tím, že vůbec je.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.10.10 16:38

Tak mě vytočil tenhle týden celkem dvakrát, jinak jsem už vůči jeho „pošklebkům“ imunní. Prvně-měla jsem připravenou pračku - plíny - tzn. světlé a on mi narval dozadu tmavě zelené triko. :zed: Má štěstí, že nepustilo. No a ještě když jsem mu volala, že má Honzík dva zuby, vzal to, řekl, že jde z garáže (ani ne pět minut), že mu to povím doma a dorazil za čtyři hodiny :cert:

Čímpak vytočil tebe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.10.10 16:45

Curani ve stoje me tez toci, po case je vzdycky zasvineny cely okruh 1m kolem zachodu. Mejt si to po sobe nebude. Nakonec jsem alespon vyrazila slib, ze v koupelne bude curat v sede a na zachode, at si cura jak chce, protoze v koupelne chodi syn a okoli zachoda ho velmi zajima a nechci, aby sahal na zechanej zachod :cert:

Pravidelne me stve tim, ze neni schopen si jit sam nakoupit nejake obleceni. Takze s nim vzdycky musim jit ja, bloumame po obchodech a jemu se nic nelibi :roll: Ja se tedy tez rada obliknu dle sveho vkusu, ale kdyz mam na sobe posledni nositelne kalhoty, tak jsou priority nechodit nahata a teprve pak nejaka estetika. A rozhodne na to nepotrebuju jeho asistenci :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí