Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no mě točí že má puštěnou telku a do toho si pustí pc se zvukem.. no jak u debilů.. hudba z pc a film z telky a obojí je od sebe tak 5 metrů ![]()
a nebo vstava v 5 rano nakrmi dite to je zlatej
ale zapne si radio a pc a sedi do 9 u pc takze dite vykrikuje v postylce a chce vstavat:D
Monjie píše:
a nebo vstava v 5 rano nakrmi dite to je zlatejale zapne si radio a pc a sedi do 9 u pc takze dite vykrikuje v postylce a chce vstavat:D
To bych mu podekovala
nastesti ten muj je lenoch..ale dostat ho z postele je taky umeni…ma budik na mobilu, silenej hlasitej pisklavej zvuk…ale necha ho zvonit i hodinu, opakuje se kazdych pet nebo deset min…ja samolitr uz nezaberu a on nevi, ze mu zvoni ![]()
Mám opačnej problém, ten muj vstává děsně brzo, nejen že vzbudí i děcko, ale taky mě, která naopak děsně pozdě chodí spát (pracuju a taky občas takhle pozdě řeším domácnost, hlavně vařím nebo žehlím) a vstávání po deváté ráno je pro něj v poledne. Mají to v rodině. Za poslední dva roky jsem nenaspala víc jak 5 hodin v kuse, ještě jednou to udělá a přidusím ho polštářem.
PetraV píše:
Mám opačnej problém, ten muj vstává děsně brzo, nejen že vzbudí i děcko, ale taky mě, která naopak děsně pozdě chodí spát (pracuju a taky občas takhle pozdě řeším domácnost, hlavně vařím nebo žehlím) a vstávání po deváté ráno je pro něj v poledne. Mají to v rodině. Za poslední dva roky jsem nenaspala víc jak 5 hodin v kuse, ještě jednou to udělá a přidusím ho polštářem.
Ja uz jsem premyslela ze si do detskyho pokojicku dam rozkladaci gauc a kdyz me bude budit, tak jdu proste vedle…uz jsem to takhel parkrat udelala, ze jsem ho vytrestala, ze jako jsem mu utekla z postele a byl tam sam…ale rano jsem vstavala driv jak on a on ani nevedel, ze jsem tam nebyla
![]()
jo jo tak s tím vstáváním je to taky výborný. Jsem mobilnía k dr i na nákup se odvazu sama, ovšem někdy mi neni úplně dobře, mám oteklý nohy a s těma se blbě řídí, tak musí vstát ukrutně brzo: v půl 9 a dovézt mě na prohlídku do porodky. No to jsou vždycky obštrukce. Porodku máme půl hoďky autem. Takže zásadně vstácá za pět devět a vyrážíme samozřejmě cca okolo čtvrt na 10 (v půl 10mívám prohlídky). TeĎ ve čtvrtek byla mlha jako k*áva, takže jsme přijeli pozdě…pak ještě nadával, proč mě objednávaj na dobu vizity, že jsme tam museli čekat hodinu než doktoři odbyli vizitu. Na to jsem jen klidným hlasem řekla, oni mě neobjednávají na dobu vizity…to ta mlha miláčku
No jooo no prej
Bylo mu jasný co tím chtěl básník říct.
Tůhle jsme jeli na předporodní kurz do porodky na 13:00. Normálně světe div se, vyrazili jsme ve 12:10, abychom si ještě někde dali oběd. Po 10ti kilometrech auto chcíplo. On tam nedotankoval!!! Mohla jsem mu vynadat do neschopnejch debilů, ale místo toho (sama se divim), jsem dostala záchvat smíchu. Vyvalila břuch, stopla pána, nechala se dovézt s kanystrem k nejbližší benzíně, kde jsem zjistila, že peníze jsem nechala v odstaveném autě. Volám odstavenému příteli, co jako teď, na což mi řek, ať tam někoho okouzlim. Okouzlila jsem umpařku, nechala mi natankovat za kilo na dluh (těhule jsou zřejmě věrohodně vypadající
), stopla na první pokus pána, kterej jel úplně jinam ale k autu mě dovezl…na kurz jsme to nestihli. Takže jako dost dobrý!!!
![]()
Monjie píše:
prodigy222![]()
![]()
![]()
a ja dneska atb teploty, dite rymicku manzel sel na nakup, pisu mu seznam prijde s 2igelitkami , ze vic toho nepobral
Příspěvek upraven 16.10.10 v 22:25![]()
![]()
u nás klasika úplně pokaždý ale stejně mě to pokaždý vytočí-ráno mu řeknu udělej tohle-jo za chvilku,v poledne-udělal jsi to-ještě ne a večer-už je to udělaný?-je já zapomněl
A že bere hadry ze spodu nebo prostředka komínku a celý to rozhrabe už ani neřeším
Tak to mě manžel zase tak moc nevytáčí, ale co mě teda vytáčí hodně jsou jeho přiblblý čudlíky do uší. Když se narodil malej před 3 lety, tak se naučil je nosit a přes ně prostě neslyší nic. Jenže taky dost chrápe. Takže občas to probíhá tak, že manžel svým šíleným chrápáním probudí malýho, ten začne řvát a já za nim musim jít a uklidnit ho. Když se pak vrátim do postele, vidim manžela, jak je rozvalenej i na mý půlce, pusu otevřenou dokořán a v klidu spinká, tak bych ho z tý postele nejradši zkopla… Až ho jednou budu chtít opravdu pořádně nasrat, tak ty čudlíky spláchnu do záchoda, on bez nich totiž už nemůže bejt
![]()
Hilda píše:
Tak to mě manžel zase tak moc nevytáčí, ale co mě teda vytáčí hodně jsou jeho přiblblý čudlíky do uší. Když se narodil malej před 3 lety, tak se naučil je nosit a přes ně prostě neslyší nic. Jenže taky dost chrápe. Takže občas to probíhá tak, že manžel svým šíleným chrápáním probudí malýho, ten začne řvát a já za nim musim jít a uklidnit ho. Když se pak vrátim do postele, vidim manžela, jak je rozvalenej i na mý půlce, pusu otevřenou dokořán a v klidu spinká, tak bych ho z tý postele nejradši zkopla… Až ho jednou budu chtít opravdu pořádně nasrat, tak ty čudlíky spláchnu do záchoda, on bez nich totiž už nemůže bejt![]()
![]()
![]()
jé manža také chrápe a hlavně po pivu
dnes mě probudil v pět a do rána jsem oka nezahmouřila…mlaskala jsem skoro do rána a nic
a ráno se zeptal, jestli mu přinesu snídani do postele… ![]()
No když to tady tak čtu tak většinu dělá to moje zlato taky ![]()
Asi top nasírací je ,že mu dojde toaleťák a ne aby vyndal prázdnou ruličku a dal tam novou,kdepak
Postaví nový papír jenom na krabičku na TP.Chápete to?
čtení letáků na wc,rozhází je všude kolem a já tam pak jdu bosa a lepí se mi na nohy ![]()
Je fajn číst že jenom já nemám doma exota ![]()
Holky tak to jsem se zase zasmála, to snad není možný, jak jsou si podobní
![]()
Ještě mě štve, jak celý týden nestíhá a vše „dělá“ o víkendu a v neděli mi řekne, že je to neděle, protože se nedělá
Zakončí to tím, že mám výhodu, neboť domácnost je vlastně můj koníček
(no za mě to holt nikdo jiný neudělá)
Jinak před chvílí volal známý, že jsou v lese prasata, najednou je pryč únava,… a už je v čudu ![]()
Kožíšku-můj muž je schopný vstávat týden v kuse ve 4h ráno na ryby,ale aby jednou vstal s Adamem v 6h to ho ani nenapadne ![]()
No taky se těším až bude celou noc na posedu a nesedřímne a pak se tu u malého bude válet na zemi a chrápat. Ryby už „naštěstí“ nestíhá
![]()
hele tak sel dnes opet s kamaradem a to uz jsem mela domluvenou kamaradku:) na vecer,nj tak jsem zvedava v kolik dorazi, ale pozitivum je ze s ni byl odpol venku a postaral se o ni… takze si to zaslouzi:) ![]()