Čím vrátit mléko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8020
21.5.15 12:00

@Svistice čaj ze senny pokud je to ono jsem používala na zácpu pěkně to prohání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.5.15 12:10
@luciekal píše:
@Svistice čaj ze senny pokud je to ono jsem používala na zácpu pěkně to prohání.

Ne senna, ale řecké dseno (pískavice). Bylo by přejedení až takový problém? Moje děti se při přejedení prostě buď poblily chvíli potom, co šly od prsa, nebo víc ublinkávaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
21.5.15 12:21

@Svistice no když se přejí tak zvrací a tím jak je malá a ještě málo jí teď má 60 tak nevím kolik ji toho ublinkne.
Neměěla by se přejídat má ještě horší trávení a vstřebaávání.
To vážení je na…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.5.15 13:17

Moje ublinkávala po každém kojení, a to docela dost a často, třeba ještě hodinu po jídle. Přešlo ji to, až když jem ji začala opírat o polštáře, cca v pul roce. to ublinknití je max.5 ml, vím, že to vypadá na víc, ale fakt není. Vím, jaký je to opruz, vydržte…
Jinak, přibrat by mělo mimčo aspoň 100g týdně, jenže u těhle prťat je to hodně těžký s vážením. Stačí, když se vyčůrá a vykaká a má o 30g míň. Proto k doktorovi zásadně pořádně nakrmený :)
Věřte sama sobě, hlady neumře, všechno dožene a nabere…
A při kojení z prsu se prý nepřejí, to jen u lahvičky, jak to teče samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.5.15 13:22

A nezapomeňte na růstové spurty, to potom přibírají děti málo…
Přijde mi, že tohle snad doktoři ani neberou do úvahy, když po dvou slabších týdnech hned nutí dokrmovat. To je lepší častěji přikládat, cca po 1,5 hodině, aby se stihlo strávit předešlé mlíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová