Čím vyčistit kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
416
11.8.11 22:14

Čím vyčistit kočárek?

Ahojky,tak jsem si před nedávnem koupila nový kočárek a dnes koukám na to,jaké hrozné šmouhy se udělali na konstrukci!Myslela jsem,že je to špinavé,tak jsem zkoušela mytí,ale nejde to ničím dolů.Jsou to takové černé fleky,vypadá to,jako by byl kočárek již starý.Nevíte někdo,čím to zkusit odrbat?Cif ani Real nezabral…
Děkuji za rady,mějte se pěkně Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
12.8.11 08:32

nemyla bych ale šla reklamovat, když si to neodřela ani cifem (a ten já považuju za jeden z nejlepších odstraňovačů) asi to nebude jen špína ale nějaká vada materiálu.

• Citovat
  • Upravit
4336
13.8.11 09:15

Ahojky!
Holky, vtírnu se vám do diskuse, snad se nebudete zobit. Kamarádka mi darovala golfky. Nejdřív jsem myslela, že budu muset potah čistit na konstrukci, ale podařilo se mi odšroubovat (doufám, že zpátky zašroubuju tam, kam mám :mrgreen: ), jenže na zádíčkách je výztuž a ta vyndat nejde. Takže jsem si moc nepomohla, budu to muset vyčistit rúčo fúčo. :roll: Myslíte, že můžu namočit do vany a vyčistit i s tou výztuží? Nezkroutí se mi??? :nevim:
Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca46
14.11.11 13:23

ahojky taky jsem prala golfky,měla jsem též vystužená záda a dala jsem to do pračky na 40.a nic se nestalo,prala jsem je docela často,

• Citovat
  • Upravit
3525
8.5.13 10:41

Ahojky, mám kočárek Chicco Simplicity (golfky), mají přišroubovaní potah ke konstrukci a já potrebuju ten potah vyčistit, máme potah svetly a malej ho polil, nevíte jakým prostředkem ho vykartáčovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný