Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, zajimalo by me, jake mate zkusenosti s timto pracim prostredkem a taky jestli pouzivate prasek nebo gel. Dneska jsem si ocichala Bonux s vuni ruzi a voni teda luxusne
usetrilo by se za avivaz
Pere a rozpousti se dobre? ![]()
No vidim ze reakce žádné…já se právě připojím s dotazem. Kupuju jen Ariel, nekdy Persil ale uvazuju o Bonuxu, idkyz je o dost levnejsi tak me zajima jestli neni nekvalitni??? ![]()
no tak taky čekám na odpověď, koupila jsem ted v akci Bonux, tak jsem fakt zvědavá, ze zvyku taky kupuju Persil a Ariel
No JaSa já právě taky mám v akci tedka Bonux a nevím jestli do toho jít ten rozdíl je finančně fakt velkej ale ja radsi kupuju kvalitnejsi tak bych nerada vyhodila penize.....tady neni nikdo kdo pouziva BONUX?
![]()
tak dámy, Bonux právě pere pračku značně zaprasených věcí z čundru, tak dám poo vědět
Super tak se těším!!! Mě jde hlavně o to aby samozřejmě vypral skvrny a vonel a nebylo to nejak tvrdy…ale avivaz davam stejne.
takže,
prala jsem světlé na 50 stupnů, vypralo to uplně v pohodě, jedine co se nevypralo, tak čmrkance od propisky
fličky, které už byly dříve a nevypral je ani Ariel taky zůstaly, ale jinak jsem moc spokojená a prádlo fakt krásně voní a je čisté
ještě jsem prala funkční oblečení bez aviváže a moc pěkně voní, vypralo to běžné fleky (prala jsem na 30)
JaSa tak děkuji moc asi do nějk pujdu a zkusim to!!!!!
je to příchut ty nove ruze?? ![]()
no tak růže ne, jmenuje se Hydropower Bonux, používám gel
Příspěvek upraven 17.08.11 v 14:04
Tak jsem včera koupila 6kg bonux
je s vuni ruzi a druhej byla magnolie. Jeste jsem neprala ale zatim od nej mam provonenej byt
![]()
taky jsem ho minulý týden koupila a voní nádherně a řekla bych že i dobře pere. Vypral skvrnu od krve. Do teď jsem používala persil nebo ariel a řekla bych že je bonux stejný a o dost levnější.
Holky musím fakt jen souhlasit, prala jsem celý víkend a jsem normlane nadsena. Krásně voní- uplně uzasne provoni byt, vypral normalne to co arie a persil. Jako jsem spokojena a moc! Díky za typ
Dobrý den,
rada bych se pripjila se voji zkusenosti. Dlouha leta jsem pouzivala Ariel a obcas persil a diky spatne financni situaci jsem se v poslednim pulroce rozhodla pro levnejsi Bonux. rekla bych, ze pere a voni stejne jako Ariel, ale co me dost depta, tak to rozleptalo vetsinu barevnych obrazku a potisku na detskem obleceni. A co si budeme povidat, deti to nosi hlavne kuli tem obrazkum…
Já osobně neperu, ale informace od lidí co dělají ve fabrice, kde ty prášky dělají (kousek od Hodonína). Premiové značky Persil, Ariel si kupují premiovou značku už z principu. Dle informací jim to ale nic navíc nepřinese. Další značky, Bonux, Rex a všechny ty další jsou střední třídou, od sebe se lisí těma barevnejma puntíkama uvnitř, hákazník si kupuje velice dobrý výrobek s přidanou hodnotou a vůní. Pak tam dělají cirka dalších 19 produktových značek, to jsou ty Tesca prášky, Clevry a pod. Klasický základ který vypere a neuškodí. Možná barvy trochu víc vybledávají, budou trošičku víc chemičtější vůči prádlu. Vyperou i ty nejlacinější prášky, pak je třeba dát aviváž, když to celkově spočítáte tak jste někde nad tou střední třídou. Základem je ale marketing a mediální masáž spotřebitele.