Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Přestože používám antiperspiranty, které by bílé skvrny zanechávat neměly (Nivea, Lady Speed Stick), tak když se zpotím, zanechají mi na černém oblečení bílé skvrny, které nejdou vyprat. Mám takhle zničených několik triček. Nemáte náhodou nějaký tip, jak se těhle skvrn zbavit?
Ja jsem si koupila nedavno spray od Nivea nebo to byla Rexona … ted nevim, na cerny obleceni. Tak zkus sehnat tohle. I kdyz nevim,jestli se to da uz sehnat v Cechach… (ja bydlim v Holandsku)
Já mám tip nepoužívat s prominutím takovéhle srágory. Zkus třeba Nivea pure & natural bez hliníkových solí, nebo Adidas taky dělá jednuřadu bez těchto solí. Nejen, že je to zdravější pro kůži, ale ani ty skvrny to nedělá, nemá totiž z čeho. ![]()
Příspěvek upraven 07.08.11 v 20:51
Mám Niveu Invisible for Black and White a občas bohužel zanechává fleky. Je sice lepší než Lady Speed Stick Invisible, ale 100% to není.
Žlučové mýdlo, namočit a v ruce promnout, pak normlně do pračky
Seženeš v drogerii Teta nebo tam kde maj i chemii…
Gina108 píše:
Já mám tip nepoužívat s promiral bez hliníkových solí, nebo Adidas taky dělá jednu nutím takovéhle srágory. Zkus třeba Nivea pure & natuřadu bez těchto solí. Nejen, že je to zdravější pro kůži, ale ani ty skvrny to nedělá, nemá totiž z čeho.
Samozřejmě bych se hliníku taky ráda vyhnula, vím co je to za svinstvo. Vyzkoušela jsem toho mraky bez hliníku, různé bio výrobky, ale bohužel nic z toho mi nevydrželo a za chvíli jsem byla cítit potem, i když jsem se průběžně přetírala nebo přestříkávala. Jestli někdo víte o něčem bez hliníku, co opravdu vydrží, budu ráda za tip.
Aha, no mně funguje ta Nivea, pak ještě kuličky od Alverde z DM, ale to asi jak na koho ![]()
Gina108 píše:
Aha, no mně funguje ta Nivea, pak ještě kuličky od Alverde z DM, ale to asi jak na koho
Teď jsem se dívala na netu na tu Niveu Pure and Natural a určitě ji zkusím.
Ahojky - já používám Garnier
http://krasa.ornate.cz/…nsitive.html
mám ho v kuličce, skvrny mi nedělá a opravdu funguje.Tak zkus ![]()
já si kupuju pánské antiperspiranty, které jsou „průhledné“ a skvrny nedělají ![]()
Slyšela jsem, že pomáhá přeprat Lanza mýdlem nebo mýdlem s jelenem.
Používám kuličku Nivea Pure Invisible (oblečení beze stop) a občas manželovu Nivea Silver Protect a tenhle problém neznám.
Mysina píše:Gina108 píše:Teď jsem se dívala na netu na tu Niveu Pure and Natural a určitě ji zkusím.
Aha, no mně funguje ta Nivea, pak ještě kuličky od Alverde z DM, ale to asi jak na koho
Nezkoušej tu Niveu…nefunguje… taky jsem po jejím použití večer cítit potem… i když se moc nepotím… prostě není nad klasický antiperspirant
Ja si nemuzu vynachvalit kulicku Sanex natur protect - bez hliniku. Na silnejsi poceni je super i Sanex 48 h, ale ten uz hlinik ma. Jenom doufam, ze se prodavaji v CR, bydlim v zahranici ![]()
ahoj používala jsem kde co i když mi to nedělalo fleky tak jsem se pořád potila. Koupila jsem si v lékárně driclor. je to sice drahé ale účinné nepotím se skoro vůbec a hlavně nejdu cítit potem. renča
Diggy píše:
ahoj používala jsem kde co i když mi to nedělalo fleky tak jsem se pořád potila. Koupila jsem si v lékárně driclor. je to sice drahé ale účinné nepotím se skoro vůbec a hlavně nejdu cítit potem. renča
Driclor používá manžel…v létě se díky tomu už téměř nepotí…a to míval na tričkách mokrá kola…ale já ho nevydržela používat…dost mě štípe… ![]()