Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky mám menší prosbičku chystala jsem se vyprat už věcičky pro miminko jenomže nevím čím nebo-li co se používá. Koupila jsem dětský Aviváž mám přidat i prací prášek?.. nevím aby to potom na jeho pokožku nepúsobilo nějak zle.
Měl by to být prášek sensitiv. Hodně si chválí lovelu, persil, ariel.
Ideální je po praní dát ještě jedno máchání. Aviváž netuším, někdo nedává a když tak zase jen sensitive. ![]()
@Melindaa No, na praní je prací prášek nikoliv aviváž
a naopak bych vynechala tu aviváž, nějak pro ni nevidím důvod
proč plácat na dítko zbytečně nejaké chemické věci.
Dreft Sensitive- pradlo po nem krasne voni. Avivaz pro maleho nedavam.
@Melindaa A jinak jsem tedy prala v Ariel genu, který používáme i pro sebe.
Ja ted prala pro mimi uz to mam za par. Kupovala jsem Lovelu sensitive avivaz jsem vubec nedala. Prala jsem na 60 a s machanim aby pradlo nebylo nacichle praskem.Po uschnuti neni prasek vubec citit.
Tak já používám úplně nejobyčejnější prací prášek Batole, mám i aviváž…nádherně voní a malá s ním nikdy neměla problém
jestli tady můžu vtěrknout s dotazem tak bych se chtěla zeptat - koupila jsem plyšovou hračku v anglickém sekáči- housenka LAMAZE - jelikož je ze sekáče tak se chci zeptat čím ji můžu omýt než mi ji malá začne olizovat???
do pračky to dát nemůžu
děkuju moc za rady ![]()
@Baruska2011 píše:
Já jsem měla persil sensitiv a prala jsem bez aviváže.
To samé ![]()
@Melindaa Lovela. Aviváž jsem teda nepoužívala, některé děti ji nesnesou. Ale Lovela krásně voní. ![]()
@Melindaa Dětský senzitiv prášek z DM. Mimču peru bez aviváže.
Oblečení jsem prala ve Froschi sensitive a místo aviváže používám Permon M.
@Nicolink No, jelikož mě již nehraje, tak jsem ji do pračky mrskla
ale jinak žlučové mýdlo, kartáček, voda a ošudlat.
@Nicolink Já peru oficiálně neprací plyšové hračky na 30 a zatím přežily.
Edit: Teď mi došlo, že se asi ptáš na nějakou tu na baterku. Tak s tím zkušenost nemám. ![]()