Čím vyprat věcičky? Poradťe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nicolink
18.11.13 19:54

@j.a.n.i1 právě spoléhat na to nebudu proto mě zajímalo jak jinak ty hračky očistit ;) a kde že seženu to mýdlo co si mi doporučovala?

• Citovat
  • Upravit
4658
18.11.13 19:59
@Melindaa píše:
Ahoj holky mám menší prosbičku chystala jsem se vyprat už věcičky pro miminko jenomže nevím čím nebo-li co se používá. Koupila jsem dětský Aviváž mám přidat i prací prášek?.. nevím aby to potom na jeho pokožku nepúsobilo nějak zle.

používala jsem obyčejné Batole bez aviváže, nikdy žádná vyrážka nic…od 6M peru již v normální prášku i s aviváží a taky to snáší dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101612
18.11.13 20:00

@Nicolink Já ho kupuju v DM, případně kup mýdlo s jelenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
18.11.13 21:05

@dendule4 a jaká je ta vůně miminkovská že?  :palec:

• Citovat
  • Upravit
katigo
18.11.13 22:13
@Nicolink píše:
Tak já používám úplně nejobyčejnější prací prášek Batole, mám i aviváž…nádherně voní a malá s ním nikdy neměla problém :nevim: :nevim: jestli tady můžu vtěrknout s dotazem tak bych se chtěla zeptat - koupila jsem plyšovou hračku v anglickém sekáči- housenka LAMAZE - jelikož je ze sekáče tak se chci zeptat čím ji můžu omýt než mi ji malá začne olizovat??? :nevim: :nevim: do pračky to dát nemůžu :nevim: děkuju moc za rady :kytka:

Normálně vyprat v pračce - nic se tomu nestane! Nechápu tyhle hračky, které údajně nejdou prát. Všechny Lamazze hračky jsem naházela do pračky a vyndala je jako nové, naprosto nepoškozené! Takže nebát se a normálně vyprat…

• Citovat
  • Upravit
6836
18.11.13 22:19

Hračky Lamaze, nehrající peru normálně na 30.Prala jsem tak i jiné hračky s baterkou, no některé nepřežily. :think: Ze sekáče bych to ale do pračky dala, i za cenu toho, že přestane hrát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
19.11.13 13:35

Tak holky, dneska jsem se hecla a hodila jsem to do pračky :mrgreen: ( radši nehrací housenka než nemocné dítě ;) ) a světe div se, housenka hraje :palec: hodila jsem k tomu všechny plyšáky a vyprala jsem to na 15 minut na 30 stupnů :palec:

• Citovat
  • Upravit
101612
19.11.13 13:40

@Nicolink Jsem psala že u nás všechny autíčka přežila vykoupání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
19.11.13 14:00
  • Citovat
  • Upravit
19.11.13 14:14
@Melindaa píše:
Jak vidím Lovela vyhrála děkuji :)

Ja jsem dostala kvuli ekzemu od doktorky at koupim prasek Lovelu. Ale opravdu nevypere hovinka a dela fleky na obleceni. Tak to peru v Arielu a pak znovu zapnu pracku a dam Lovelu. Hruza a je to na zblazneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
19.11.13 14:52
@LenkaRumpik píše:
Ja jsem dostala kvuli ekzemu od doktorky at koupim prasek Lovelu. Ale opravdu nevypere hovinka a dela fleky na obleceni. Tak to peru v Arielu a pak znovu zapnu pracku a dam Lovelu. Hruza a je to na zblazneni.

A proč dáváš ještě lovelu? Já když měla podezření na alergii, tak jsem prala normálně v persilu a dala pak dvojité máchání a nebo to pustila na krátký program znovu naprázdno bez prášku.

• Citovat
  • Upravit
21.11.13 06:58
@mila.dka1 píše:
A proč dáváš ještě lovelu? Já když měla podezření na alergii, tak jsem prala normálně v persilu a dala pak dvojité máchání a nebo to pustila na krátký program znovu naprázdno bez prášku.

Protoze mi rekla doktorka, ze mam ten prasek pouzivat kvuli ekzemu. Ja dost tim trpim a pry dcera muze mit na to nabeh. Ale doberu 2kg baleni a pokud se u ni nic neprojevi tak budu prat v arielu. Nevedela jsem, ze ten prasek nic nevypere. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
22.11.13 11:18
@LenkaRumpik píše:
Protoze mi rekla doktorka, ze mam ten prasek pouzivat kvuli ekzemu. Ja dost tim trpim a pry dcera muze mit na to nabeh. Ale doberu 2kg baleni a pokud se u ni nic neprojevi tak budu prat v arielu. Nevedela jsem, ze ten prasek nic nevypere. :zed:

No to chápu, ale proč jí dávat ještě na už vyprané oblečení? Buď dáváš jen Lovelu (to se tedy, jestli to dobře chápu, nevypere) nebo to vypereš v Arielu a pak ho jen potřebuješ kvůli ekzému dát pryč, tzn. to pořádně vymáchat nebo vyprat jako já naprázdno, ne tam dodat ještě zase další prášek, tzn. Lovelu. Proto to nechápu. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný