Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Melindaa píše:
Ahoj holky mám menší prosbičku chystala jsem se vyprat už věcičky pro miminko jenomže nevím čím nebo-li co se používá. Koupila jsem dětský Aviváž mám přidat i prací prášek?.. nevím aby to potom na jeho pokožku nepúsobilo nějak zle.
používala jsem obyčejné Batole bez aviváže, nikdy žádná vyrážka nic…od 6M peru již v normální prášku i s aviváží a taky to snáší dobře ![]()
@Nicolink píše:
Tak já používám úplně nejobyčejnější prací prášek Batole, mám i aviváž…nádherně voní a malá s ním nikdy neměla problém![]()
jestli tady můžu vtěrknout s dotazem tak bych se chtěla zeptat - koupila jsem plyšovou hračku v anglickém sekáči- housenka LAMAZE - jelikož je ze sekáče tak se chci zeptat čím ji můžu omýt než mi ji malá začne olizovat???
![]()
do pračky to dát nemůžu
děkuju moc za rady
Normálně vyprat v pračce - nic se tomu nestane! Nechápu tyhle hračky, které údajně nejdou prát. Všechny Lamazze hračky jsem naházela do pračky a vyndala je jako nové, naprosto nepoškozené! Takže nebát se a normálně vyprat…
Hračky Lamaze, nehrající peru normálně na 30.Prala jsem tak i jiné hračky s baterkou, no některé nepřežily.
Ze sekáče bych to ale do pračky dala, i za cenu toho, že přestane hrát. ![]()
Tak holky, dneska jsem se hecla a hodila jsem to do pračky
( radši nehrací housenka než nemocné dítě
) a světe div se, housenka hraje
hodila jsem k tomu všechny plyšáky a vyprala jsem to na 15 minut na 30 stupnů ![]()
@Nicolink Jsem psala že u nás všechny autíčka přežila vykoupání ![]()
@Melindaa píše:
Jak vidím Lovela vyhrála děkuji
Ja jsem dostala kvuli ekzemu od doktorky at koupim prasek Lovelu. Ale opravdu nevypere hovinka a dela fleky na obleceni. Tak to peru v Arielu a pak znovu zapnu pracku a dam Lovelu. Hruza a je to na zblazneni.
@LenkaRumpik píše:
Ja jsem dostala kvuli ekzemu od doktorky at koupim prasek Lovelu. Ale opravdu nevypere hovinka a dela fleky na obleceni. Tak to peru v Arielu a pak znovu zapnu pracku a dam Lovelu. Hruza a je to na zblazneni.
A proč dáváš ještě lovelu? Já když měla podezření na alergii, tak jsem prala normálně v persilu a dala pak dvojité máchání a nebo to pustila na krátký program znovu naprázdno bez prášku.
@mila.dka1 píše:
A proč dáváš ještě lovelu? Já když měla podezření na alergii, tak jsem prala normálně v persilu a dala pak dvojité máchání a nebo to pustila na krátký program znovu naprázdno bez prášku.
Protoze mi rekla doktorka, ze mam ten prasek pouzivat kvuli ekzemu. Ja dost tim trpim a pry dcera muze mit na to nabeh. Ale doberu 2kg baleni a pokud se u ni nic neprojevi tak budu prat v arielu. Nevedela jsem, ze ten prasek nic nevypere. ![]()
@LenkaRumpik píše:
Protoze mi rekla doktorka, ze mam ten prasek pouzivat kvuli ekzemu. Ja dost tim trpim a pry dcera muze mit na to nabeh. Ale doberu 2kg baleni a pokud se u ni nic neprojevi tak budu prat v arielu. Nevedela jsem, ze ten prasek nic nevypere.
No to chápu, ale proč jí dávat ještě na už vyprané oblečení? Buď dáváš jen Lovelu (to se tedy, jestli to dobře chápu, nevypere) nebo to vypereš v Arielu a pak ho jen potřebuješ kvůli ekzému dát pryč, tzn. to pořádně vymáchat nebo vyprat jako já naprázdno, ne tam dodat ještě zase další prášek, tzn. Lovelu. Proto to nechápu. ![]()
@j.a.n.i1 právě spoléhat na to nebudu proto mě zajímalo jak jinak ty hračky očistit
a kde že seženu to mýdlo co si mi doporučovala?