Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Svistice píše:
@Nicolink Já peru oficiálně neprací plyšové hračky na 30 a zatím přežily.Edit: Teď mi došlo, že se asi ptáš na nějakou tu na baterku. Tak s tím zkušenost nemám.
Jojo, housenka má hrací strojek na baterky.
@j.a.n.i1 a ještě když máš tu housenku taky…tam se asi baterky vyměnit nedají že???
![]()
@Nicolink Myslím, že ne, alespoň jsem nenašla, kde by to šlo a párat se mi ji kvůli tomu nechtělo… to jsem ji raději prohlásila za nehrací a hodila do pračky.
Já sem prala na malého v Persilu senzitiv gel, pleny v prášku. Pak se mi osypal, tak jsem používala Lovelu, ale po nějakém čase jsem se vrátila znova k Persilu, Lovela nic nevyprala.
@Nicolink ja lamaze hračky normalne prala a nic se jim nestalo, kor ze sekace bych hracky vyprala. Housenka je bez baterky, ne?
jinak ja miminci veci prala v ekoprascich. Sodasan, sonet…ale u syna jsem pak docela rychle presla na obycejnej ariel.
@Aspera píše:
Já sem prala na malého v Persilu senzitiv gel, pleny v prášku. Pak se mi osypal, tak jsem používala Lovelu, ale po nějakém čase jsem se vrátila znova k Persilu, Lovela nic nevyprala.
Jak vidím Lovela vyhrála děkuji ![]()
@Melindaa pokud budeš mít neblinkací miminko a nebude ti kakat až skrz plenku tak to půjde, jinak je se skvnama fakt problém.
@suik píše:
@Nicolink ja lamaze hračky normalne prala a nic se jim nestalo, kor ze sekace bych hracky vyprala. Housenka je bez baterky, ne?
Housenka je právě s baterkou…
@suik ta housenka hraje takže nějaká baterka tam být musí a to do pračky fakt nehodím
hračky co nehrají ještě ale tohle bych si praním zničila si myslím..
@Nicolink Možná jo, možná ne… co mi dítko vykoupalo různá hrající autíčka, tak po vysušení všechna fungují, ale spoléhat na to nejde.
@j.a.n.i1 děkuju
strojek už pak nedám nikdy dohromady 
@Svistice když ona ta housenka hraje a bojím se, že jí pračkou zničím