Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anna766 píše:
Máme doma jedenáctiletou a na mobilu má internet, chodí do knihovny, u nás se hodně čte, jinak žije końma a kroužky, kde má kamarády, televizi nesleduje, to si spíš pustí občas něco na Netflixu nebo kde, oblečení už tedy jede v černém, nejvíc má černých triček, tady to nosí tihle předpuberťáci a pubertáci snad všichni. Hračky, hry, panenky a tak, to už ji nebaví dávno, všechno jsme dali pryč. To se víc baví s kamarádkama nebo i sama různýma sadama na vyrábění, prodávají toho všude plno.
to černé oblečení mě děsí, já chodila v černém od 15 do 23 přibližně, pak jsem do toho pustila i šedou a růžovou,
moje dcera bude mít 7 a teď jsme kupovali dvoje tenisky na chození ven a do TV - a vybrala si oboje černé s tím, že miluje černou a nesnáší růžovou
@stinga píše:Černou jsem nosila i já. Docela dost dlouho. Než mi ex nebožtík řekl, že by mi slušelo něco barevného.
to černé oblečení mě děsí, já chodila v černém od 15 do 23 přibližně, pak jsem do toho pustila i šedou a růžovou,
moje dcera bude mít 7 a teď jsme kupovali dvoje tenisky na chození ven a do TV - a vybrala si oboje černé s tím, že miluje černou a nesnáší růžovou
Syn jeden čas na ZŠ taky chodil v černém. Jeho to ale brzo pustilo. ![]()
@stinga píše:
Tady je to moda. Dnes má na sobě černý crop top a černé teplákové úzké kalhoty. Ale fakt jí to sluší. Už moje dcera chodila v tom věku jak chtěla, tehdy byly velký hit zvonáče, si pamatuju jak jsem jí je šla shánět
takže dcera jí v tomto taky nechává svobodu. A já jim tu svobodu přeju, protože já ji neměla, nosila jsem do školy hrůzy co mi dala máma a děcka se mi smály.
Jojo… ono to znát je ne že ne.. já se tedyv 34 cítila stjeně jako v 24 ale pravda v teměř 40 se už stejně necítím. Ono to potom je prostě znát.. hlavně tedy s tím prckem není tolik času se starat o sebe.