Cimický na cecky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3707
6.1.24 17:34

Cimický na cecky

Ahoj,
kolik byste tomu úchylovi napařily?

„Na sobě měla jen kalhotky, a když měla napíchané jehličky v zádech a ležela na břiše, strčil jí svůj pohlavní úd do pusy, přidržoval si její hlavu rukou a dělal pohyby vůči její hlavě tak, aby dosáhl uspokojení. Poté vyvrcholil do jejích úst, a protože předtím nikdy neměla v ústech sperma a nečekala to, držela to v ústech do doby, kdy bude moci vstát. Po 15 minutách se obviněný vrátil. Vytáhl jí jehličky z těla a ona mohla sperma vyvrhnout do umyvadla. Nikomu se s tím nesvěřila, snažila se na to nemyslet. S odstupem času nechápe, že se nebránila,“ popsala státní zástupkyně před soudem.

zdroj:

https://www.seznamzpravy.cz/…ojily-242969

Dal bych mu dvacet let. S možností prodloužení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
6.1.24 17:46

Netroufám si střílet čísla výše trestu. Nejsem soudce. To nechme na lidech, kterým tohle přísluší. Těch poškozených, které mají léta život zničený, nesou si takové břemeno na duši, no je jich hodně. Nemůže mu to projít bez trestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64829
6.1.24 17:47

Tak státní zástupce navrhl dva roky, předpokládám, že se soudci drží návrhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26845
6.1.24 17:51
@vokishka píše:
Tak státní zástupce navrhl dva roky, předpokládám, že se soudci drží návrhu
Četla jsem myslím tři roky. Zákaz činnosti už je v jeho věku fuk.
Pokud toto dělal pacientkám (a ty popisy byly fakt hnusné), tak to je sakra nízký trest. Přísnější trest má být právě proto, že zneužil své postavení lékaře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64829
6.1.24 17:52
@cecetka píše: Četla jsem myslím tři roky. Zákaz činnosti už je v jeho věku fuk.
Pokud toto dělal pacientkám (a ty popisy byly fakt hnusné), tak to je sakra nízký trest. Přísnější trest má být právě proto, že zneužil své postavení lékaře.

jo, tak koukám tři, za dobré chování za dva venku. Kdyby to dostal celé. Ale nedostane, víme, jaké jsou u nás tresty za znásilnění.
edit koukám občas na příspěvky Hrdé, té advokátky, a bývá to fakt výsměch obětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
6.1.24 17:53

@cecetka tie 3 roky su vysmech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42151
6.1.24 17:55

Podle mě je to málo. Hajzl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
6.1.24 17:59

@Sadman To je teda hnus, no celé to vidím, že to bude fraška. Přikryli ho doktoři a justice s ním zachází taky mírně. Dvacka by mu slušela, už by nevylezl.

• Citovat
  • Upravit
148075
6.1.24 18:03

Prase. Je to o to horší že zneužil postavení lékaře. Dobytek. Tři roky je teda sakra málo a je výsměch obětem přímo do tváře a naprosto neskrývaně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.1.24 18:26

Dcera pani Urbánkové je fakt hrdinka. Prošlápla tu cestu. Kamaradi lekaři veděli, ze se neco deje, ale urcite ho podporuji.

• Citovat
  • Upravit
5928
6.1.24 18:53

Mě přijde tři roky jako výsměch u každého pachatele sexuální trestné činnosti jako výsměch obětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
6.1.24 19:03

Je mi z toho na blití. Kdyby byl někde pochod proti němu, tak tam jdu. On zničí život tolika lidem a navrhnou mu tři roky, (předpokládám někde ve věznici s dohledem nebo dozorem, kde mu to ani nikdo neoplatí) a po odpykání dvou třetin bude venku. Dvacet let by bylo adekvátních. Šestnáctiletá holka.. přijde za ním v nouzi, je jí psychicky zle a on jí ještě přidá?? A kolika dalším? Tady se jde sedět na víc let za ukradené miliony, než za zničení mladých životů. Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
6.1.24 19:07

Ja nechapu, ze se to na nekoho provali. Z tolika zdroju, i ta herecka, ta moderatorka. A on to stejne porad popira, jeste se k tomu vyjadri, ze: „Je mu lito, jestli si to nektere pacientky vylozily nejak spatne.“ :zed: To je takovy vysmech. Ze nema ani trochu koule, jeste psychiatr, aby aspon nesl zodpovednost a trest.

Vysi trestu odhadnout neumim, nejsem soudce. Adekvatni v jeho veku by mi prislo asi tak 10 let. a samozrejme zakaz cinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.24 19:12

Mám taky zkušenost - Miroslav Novotný, psychiatr z Jeseníku. Osahával moji spolužačku, na mě a spoustu jiných slizké poznámky o tom, jak nám to asi jde v posteli, co všechno tam děláme. Pro mě to bylo „jen“ tohle a řeším to už deset let. Jeho nadřízený mě odmítl, že to jsou všechno hloupé vtípky a je „takový“ a stěžuje si hodně lidí. Škoda, že jsem tehdy nenašla odvahu to hnát dál, kdoví co dělal za zavřenýma dveřma :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6591
6.1.24 19:15

Zažila jsem něco podobného co je popisované v článku, ne tu zkopírovanou část a je to, nedá se to popsat.

Je jen nechápu moc sama sebe, protože třeba případ Feri mi přijde, ano on byl hovado, dámy ovšem působily velmi nedůvěryhodně. Tady tohoto bych zabila, věřím až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová