Čípek - 38.tt

Anonymní
12.2.12 19:00

čípek-38tt

Zdravím Vás,

mám takový asi blbý dotaz, ale je to moje první mimi a nevím přesně co a jak :D jsem ve 38tt a čípek mám pořád dlouhy 35mm :nevim: + k tomu skratka dul. což teda vubec nevím co je nějak jsme se na to doktorky nezeptala a jdu až ve čvvrtek…Tak bych se ráda zeptala jestli podle stavu čípku jde určit že mám ještě furu času na porod nebo se to muže změnit popřípadě kdybych začla mít kontrakce jestli čípek muže být pořád tak dlouhý? :) :roll: Nebo když už budu rodit tak čípek nesmí být? :rgreen: Omlouvám se za zcela trapný dotaz :oops: :zed: , ale tak nad tím nějak uvažuju a vubec nevím protože se mi zdá že ten čípek drží jak skala ne a ne se začít zmenšovat :lol: Děkuji za odpovědi :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
12.2.12 19:21

Být tebou, tak to nezkoumám, protože z toho stejně moudrá nebudeš. Čípek se může začít zkracovat a otevírat dýl před porodem a nebo může být stále stejný a změnit se z minuty a můžeš začít rodit, takže ani dr. ti neřekne jak rychle se chystá k porodu a za jak dlouho budeš rodit, můžeš zítra, ale můžeš i přenášet, je to fakt hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.17 20:25

Ahoj holky, chci se zeptat. Jsem ve 37tt a 2cm cipek. Prcek je otoceny Koncem panevnim. Pani doktorka me chce porad objednat na nejaky termin cisare. Uz jsem ji rikala, ze v nasi rodine se deti pretaceji par dni pred porodem, treba me prenasela mama 2tydny a otocila jsem se den pred porodem, ale ona tomu neveri. Chci pockat do terminu porodu. Tak snad pockame, no a pak si dite samo rekne ze, kdy chce ven? Po terminu se psat na cisar nechci, az proste bude chtit ven tak pujdu do porodnice a pokud se tedy ani tehdy neotoci tak cisar. Ale driv se nekam psat po terminu je hloupost ne? Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí