Čípek se nezkracuje

10
9.2.11 13:10

čípek se nezkracuje

Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat nevíte některá, jak je to s děložním čípkem před porodem? Dnes mám 4 dny po termínu, včera byla kontrola a čípek v zadu 2cm dlouhý, hrdlo nezkráceno. V pátek mám jít na vyvolání :-( měla jste to taky tak některá? Bojím se, že i přes to vyvolání to nepujde, že tam budu 2 dny hekat a stejně mě nakonec udělají císaře, protože se skrz ten čípek nebudu otvírat. Břicho mám taky furt nahoře, takže mimi taky nijak nesestupuje dolů :-? Ach jo, celé těhotenství bez problému a teď todle. To bude ta třešnička na dortu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
9.2.11 13:15

Ahoj, nepotěšim tě, ale měla jsem úplně to samý, akorát že já teda nepřenášela a porod mi vyvolávali 10 dní před termínem. 1. pokus neúspěšný, 2. ano, ale skončil sekcí, protože jsem se sice otvírala, ale malej nesestupoval. Ale četla jsem už příspěvky mamin, který to taky tak měly a nakonec rodily normálně. Nikdo nemůže bohužel dopředu vědět jaký bude průběh porodu. Držim palce abys nebyla to co já.

Příspěvek upraven 09.02.11 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
9.2.11 13:17

neboj, někdy to vyvolání trvá hodinu, někdy sice 2 dny, ale rozběhne se to ve většině případů. neměla jsi třeba špatně vypočítaný termín podle MS? I to se může stát, pak se tělo prostě nepřipravilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
9.2.11 13:30

já měla taky čípek dost dlouhý nic se nechystalo k porodu a najednou mi rupla voda a jela jsem do nemocnice, jenže jsem se neotvírala a tak po 28hodinách neotvírání se jsem dostala tabletu na vyvolání a ta zabrala a hned jsem se začla otvírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
9.2.11 13:55

Mě porod vyvolávali a trvalo to skoro tři dny,tím tě nechci strašit,někomu to jde rychleji,dávají tabletky na změkčení děložního hrdla a tak jako aby si se připravila na porod,když to nejde samo.Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.11 14:18

No tak to už vidím stejný scénář. A jak dlouho trvalo, než ti uďáli císaře? A s tím termínem, to snad mám dobře. první podle MS byl na 4.2. a podle ultrazvuku na 5.2. Tak by se snad nesekli a i kdyby jo, tak s tím stejnak už asi nic nenadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.11 14:20

A ještě se zeptám, zavaděli vám někomu ty tyčinky na vyvolání? Doktor říkal, že by to viděl nejdřív na ty tyčinky, ale slyšela jsem, že to je prý pěknej hnus :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
9.2.11 14:27

tyčinky nevim, ale mě snad čípek. Vyvolávali mi ho v cca 8 hodin ráno první den a ukončovali v 17h kvůli bolestem s porodem nesouvisejícím - byly v kuse a na monitoru nic nebylo, ale byly horší než samotný kontrakce - sprcha náááádhera, ale jak jsem vylezla myslela jsem, že se složim. 2. den mi ho vyvolávali od 10hodin a to už byly normální kontrakce, který se daly přežít a hlavně mi pomáhalo chození, v půl 4 nebo 5. mi rupla voda a v půl 7 večer už jsem byla na stole a v 18:44 vytáhli malýho. Ovšem pak už jsem na monitoru nebyla, takže nevim proč nekontrolovali ozvy malýho a z čeho vlastně usoudili, že je císař akutní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
9.2.11 16:53

ahoj, já neměla žádný nález týden po termínu, ve středu si ze mě doktorka utahovala, že budu rodit tak na Vánoce(bylo září :lol: ). v pondělí jsem měla naplánovaný nástup do nemocnice. Nekonalo se. V Sobotu jsem porodila sama, a to vééélmi rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
9.2.11 23:13

Já jsem nakonec rodila přirozeně i když to bylo stáášně zdlouhavé.Ve středu večer jsem dostala tabletku na noc,v noci přišly velké bolesti podobné těm menstruačním tak jsem myslela,že už to začíná,ale ránov 6 hodin mi natočili monitor a nic a mě taky nic nebolelo,prostě to zase přešlo.Celé dopoledne se nic nedělo a pak zase odpoledne-další tableta a dovnitř za děložní hrdlo,to trochu bolelo…no a zase se nic nedělo,jen malé bolesti…v pátek už jsem byla jak na trní a dost nervozní,byli se zamnou podívat rodiče,doktor který šel po chodbě tak mě řekl at jdu sním,že se na to podívá a už jsem se zpátky za rodiči nevrátila…oxytcin do žíly a asi po dvou hodinách mi píchli plodovku a to už nabíralo pěkně na síle..to bylo v 15h a malej se narodil v 8.30v sobotu ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí