Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
no nevím… kdybys nebyla tak málo, tak řeknu, že se ti rozbíhá porod… radši bych si zajela na kontrolu na gyndu a nebo do porodnice. ještě je hodně brzo, tak aby ti to zastavili. a co sprcha? nerozežene to? pokud ano, tak to jsou poslíčci.
Ahoj!
Tak v tomhle případě nejlépe zavolat buď svému gynekologovi nebo do porodnice, příp. jet rovnou.
Držím palce, ať prcek ještě vydrží. ![]()
nic sprchou nerozháněj a jed rovnou do porodnice -ještě aspon 2 týdny byste potřebovali vydržet pohromadě ![]()
Nekleslo ti bříško? Možná jen mimi naléhá hlavičkou hodně na spodek.
Hodně pij, ať se případná zácpa uvolní. Myslela bych i na to, že u druhorodičky může být porod pořádný fofr, spousta holek poprvé rodila celý den a podruhé měli třeba za 2h odbyto. Ale pokud se mimi hýbe jako běžně, nic z tebe nevytéká, tak bych zase tolik neplašila, pokud byl po celé těhotenství nález na čípku normální.
Kdy máš další kontrolu?
víš co radši plaš a nečekej na kontrolu ,kdyby to měl být porod tak do pátku nevydržíš.Jed tam vždycky lepší 100×zbytečně než jednou pozdě.Jako škoda porodit předčasně ,když se tomu dá zabránit -a to tvoje nucení na velkou je příznak porodu řekni jim tam ,že máš tlak na konečník a stahy a uvidíš jak budou kmitat .
pavlak5 píše:
víš co radši plaš a nečekej na kontrolu ,kdyby to měl být porod tak do pátku nevydržíš.Jed tam vždycky lepší 100×zbytečně než jednou pozdě.Jako škoda porodit předčasně ,když se tomu dá zabránit -a to tvoje nucení na velkou je příznak porodu řekni jim tam ,že máš tlak na konečník a stahy a uvidíš jak budou kmitat .
souhlasím. určitě se nech zkontrolovat ![]()
kdyz ja mam doma prcka a fakt se mi tam nechce, i kdyz je jasne, ze to normos neni
ahoj,taky jsem pro jet se nechat zkontrolovat,mě u obou porodů nutilo na velkou
radši 100jet než abys rodila dřív,když se dají podat léky na zastevení porodu.vím že s prckem je to komplikovanější,sama mám prcky o 14měsíců,ale ted jde o mimi v bříšku.držím palečky at to přejde a ještě minim.2týdny at v břiše vydrží ![]()
Anonymní píše:
kdyz ja mam doma prcka a fakt se mi tam nechce, i kdyz je jasne, ze to normos neni
no co na toto říct
jed tam s ním a někoho (manžela ,mamku ,tchýni )zavolej at tam přijedou,aby ho mohli odvést pokud by to byl porod a tebe si tam nechali .no ,ale taky můžeš zůstat doma a čekat -třeba to nic nebude ,ale jestli jo tak nevím ,kdo ti bude hlídat malýho ,až si budeš volat rychlou +potom až budeš s malým na nedonošeneckým a po propuštěním oběhávat všechny doktory -no to by se zase nechtělo mě.
Pavlak
přesně tak,ty komplikace potom jsou daleko horší než teď jedna návštěva na kontrole ![]()
hlavně určo se nelíbí to tvrdnutí ani mimču v břiše a pokud léky nezabíraj ![]()
Také bych jela!!!Nebo zavolat své lékařce..Aspon pro tvůj klid,at tě gynda vyšetří v ordinaci.Jsem 35tt a občas mám také velké tlaky a poslíkuji často,takže kdybych to měla podobné,padím rychle na kontrolu.Držím pěsti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Anonymní píše:
Tak tam alespoň zavolej. To znám, taky jsem měla prcka, babičky žádné…
Klidně zavolej do jakékoli porodnice, radím Vrchlabí. Jsou tam moc milí a ochotní, oni ti jistě poradí. Ví co a jak.
Držím palce ![]()
tvrdnuti prestalo ![]()
v pribalovem letaku magnesia je, ze to muze vyvolat prujem a poceni, tak to bude asi tim
kazdopadne jestli to bude zas, jedu ![]()
Ahoj
omlouvám se za diskusi, ale už jsem zoufalá a nervozní. Včera večer mi začalo tvrdnout břicho, měla jsem pocit na kakání, vyprodukovala jsem minivýrobek, tvrdnutí po 10 min vydrželo 3hod, pak po 15min a pak jsem usnula, vzbudila jsem se s tvrdým břichem a zase pocitem na velkou. I přes magnesium břicho tvrdne, jsem 34tt, podařilo se mi vyprázdnit jednou a od té doby mám stále pocit na velkou. Mimčo se hýbe opravdu hodně.