Pocity před porodem

126
4.2.11 17:05

Před porodem..

Jak jste se cítili třeba tak týden před porodem? Měli jste pocit, že už se to blíží a tak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
4.2.11 17:10

Ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
4.2.11 17:10

Ja jsem teda vubec necitila, ze by se to blizilo, spis naopak, byla jsem hrozne aktivni,pritom cele tehu jsem byla takova unavena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.2.11 17:11

týden před porodem (tedy před termínem, protože nakonec jsem rodila později…) jsem se učila a na nějaký přemýšlení o porodu jsem neměla čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.2.11 17:13

ne, nic jsem necitila
ani rano v den porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
4.2.11 17:23
ja uz mam 14 dni pocit, ze se to blizi :mrgreen:
lancisko píše:
Ja jsem teda vubec necitila, ze by se to blizilo, spis naopak, byla jsem hrozne aktivni,pritom cele tehu jsem byla takova unavena…

taky jsem ted vic aktivni, zadne problemy, mensi unava… tak ze by prece :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
4.2.11 17:23

mazu zdvojeny prispevek

Příspěvek upraven 04.02.11 v 18:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
4.2.11 18:07

Necítila jsem nic zvláštního, týden před porodem jsem se cítila úplně stejně jako ty týdny předtím. :-) U prvního dítěte jsem s blížícím se termínem přemýšlela, jestli už to „dnes“ třeba nebude. U druhého dítěte jsem dopoledne byla v poradně, doktor mě vyšetřil, že se ještě nic neděje. A odpoledne mi doma začaly první kontrakce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
4.2.11 18:17

Mně udělal dr. ve čtvrtek hamiltona (do té doby jsem se cítila jako ty předchozí dny) a od té doby jsem měla bolesti minimálně jednou do hodiny. Syn se narodil v neděli v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
4.2.11 18:36

ne,žádné pocity nic mi nebylo a najednou prostě praskla voda

• Citovat
  • Upravit
8384
4.2.11 18:46

to me taky zajima :-) ja jsme 6 tydnu pred porodem a premyslim dost casto nad tim…nebojim se to ne..ale porad si rikam jaky to bude az to prijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.2.11 19:12

strašně! celou noc poslíky.. už jsem vždy myslela že pojedeme ráno jsem to rozhochodila a zas nic! celé noci mě to zlobilo… pak ještě většinou dopoledne.. a pak zas nic.. a další noc opět.. bylo to úmorné a dlouhé! ale naštěstí jsem rodila ještě před termínem.. tak to šlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.2.11 20:15

Já si už tři neděle u každého prdu myslím,že by se už něco dělo a ono pořád nic.Momentálně týden přenáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
4.2.11 20:34

mě teda doktor předpověděl docela přesně kdy porodím i když to bylo před termínem tak jsem čekala každým dnem co se bude dít, ale že bych to bez něj na sobě poznala to se říct nedá, jen mi bylo čím dál hůř, spát jsem nemohla, na záchod lítala tak 2× do hodiny ale to nebylo nic zvláštního

• Citovat
  • Upravit
9859
4.2.11 21:19

Já ne :mrgreen: Jen už jsem se modlila, abych „to“ už konečně vyprdla, poněvadž jsem se už nemohla ani hnout. :mrgreen: Fakt obdivuju holky co nosí dvojky!!! Já si přišla jak hrochmut, jak potom musí bejt dvojčátkovejm maminkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí