Pocity před porodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
31.7.12 19:22

@pett09 jo jo asi joo..j ateda nerodila jeste ani jednou ale co jsem nacetla tak to tak vypada.. uvids, kazdy rika, ze to poznas:)
Ja se taky bojim abych to poznala, a nevim zda rodit prirozene ci cisarem- dvojcata.. :( mam z toho naky obavy.. uz bych to taky chtela mit za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
31.7.12 19:24

Tak to nevím jak bych se rozhodla já. jestli normálně nebo císaře. asi by taky záleželo jak by byly velký a další okolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.7.12 19:42

No zatim maji cca 2 kg a budou mit tak 2.5 kg, hlavickama jsou obe dolu ale nwm.. bojim se.. ale to asi kazdy.. uz aby to prislo a bylo to za mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulenkaku
2.8.12 17:58

Ani hodinu před tím..

• Citovat
  • Upravit
marion1508
11.9.12 17:53

Tak to mam to same uz se modlim at jdu rodit v noci nemuzu ani spat je o silene a odpoledne to prejde, sem uz z toho unavena a male se asi ven jeste nechce :( mame 4 dny do terminy a uz bych sla klidne dnes zkousime vse ale sex, vana ani skakani na mici masaze nic nezabira

• Citovat
  • Upravit
6571
12.9.12 13:03
@marion1508 píše:
Tak to mam to same uz se modlim at jdu rodit v noci nemuzu ani spat je o silene a odpoledne to prejde, sem uz z toho unavena a male se asi ven jeste nechce :( mame 4 dny do terminy a uz bych sla klidne dnes zkousime vse ale sex, vana ani skakani na mici masaze nic nezabira

Já mám dva dny po druhém termínu a v noci je to hrůza, bolest třísel, tvrdne břicho…nemůžu spát. Příjde mi, že budu na porod tak vyčerpaná, že to nedám…ale musím, jinak to nejde! Přeju Ti, abys nepřenášela. Je to hrozný na psychiku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shadow
13.9.12 15:35

Ahoj termín mám 16.9.2012 ale už aby to fakt bylo.. včera jsem dostala ještě ke všemu průjem.. prý se tělo samo začlo čistit před porodem.. Hrůza! ale třeba bude lepší klistýr než u prvního.. :o) už aby to bylo tady.. nemůžu se dočkat!!

• Citovat
  • Upravit
Shadow
13.9.12 15:36

U prvního jsem měla dva dny kontrakcí než jsem se začala otevírat a pak mi na sále dali do žíly glukozu a byla jsem otevřená skoro hned a bylo mi pak fajn.. dají ti cukr abys vydržela..

• Citovat
  • Upravit
6571
13.9.12 15:40
@Shadow píše:
U prvního jsem měla dva dny kontrakcí než jsem se začala otevírat a pak mi na sále dali do žíly glukozu a byla jsem otevřená skoro hned a bylo mi pak fajn.. dají ti cukr abys vydržela..

Já jsem si totiž myslela, že porodím dřív…mám ty kontrakce(poslíčky) už hodně dlouho…tak jsem doufala, že to brzy přejde, ale teď už přestávám věřit, že někdy porodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shadow
13.9.12 15:44

No to jsem si u prvního myslela taky ale ty poslíčky u druhého mi začali až před třemi dny.. Tělo už ví do čeho jde.. takže jestli první tak se musí víc připravit.. víc trénuje.. ale zvládla jsem dva dny kontrakcí a to byly ty dny co jsem vlastně přenášela a pak najednou úleva a nad tím drobečkem jsem viděla svatozář.. úžasnej zážitek.. ted jen doufám že se to podaří dřív a ne že zase budu přenášet!! už je to fakt děsný.-. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1
23.1.14 13:01

pocit pred porodem

Ahoj holky sem v 37+3tt a uz pa dni mam pocit ze budem rodit. Kazdy vecer mam tak 4hodky posličky po 10min.,ale pak to prejde.ted uz dva dny mam i tlaky na spodek a tak 4× za den jdu na velkou. Maagesko uz neberu od 35tt. Prvniho syna sem rodila vyvoláním a druheho cisarem, takze ted doufam ze by mimco mohlo jit ven samo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
23.1.14 13:10

Ahoj. Tak ja mám taky kousek do porodu. Dneska jsem přesně 36.tt :-) ještě čas reknete si, ale nedávno jem byla na udržování a říkali mi, že aspoň do toho 36.tt to musíme vydržet. Taky mi připadá, že to bude každou chvílí ale jako prvorodicka nemám tucha, co značí že se to chystá :-) mám takový tlaky tam dole až asi třetí den jakoby ms bolesti a potřebu chodit na velkou. Což je docela nezvyk po tom, co jsem chodila taak jednou za tři dny :-) nevím jestli je to tím, že se moc pozoruju nebo tím, že se vážně něco děje. No uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.1.14 13:17

@martinaz8 @Terrinka93 Jéé holky já vám tak závidím ty pocity před porodem :) ráda bych si to zase zopakovala ale je ješte brzo malá má 3 měsíce to bych určitě nezvládla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.1.14 13:18

No myslím, že se něco děje :mavam: užívejte holky bříška, za chvilku vám to vypukne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
23.1.14 13:22

Tyhle pocity jako vy mám poslední dva dny taky a ted si zrovna říkám, jestli jsou to poslicci nebo mám jít balit tašku. Tchyne mi tenkrát řekla, ze pokud je to porod, začne bolet břicho jako při ms. Prvně nic a podruhy úplne přesně. Ted mám potřetí ten pocit taky. Ovsem jsem porad o něco min nez vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí