Pocity před porodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65356
4.2.11 21:33

Ne :mrgreen:
odpoledne jsem běhala po městě,kecala s každým,koho jsem potkala jako že neee fakt ještě nic :mrgreen:
A večer jsme jeli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.2.11 21:35

Petro, to je nejlepsi, hlavne rychle, jinak ma clovek nervy na dranc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
4.2.11 21:50

Jizvi…já se nenervovala :wink:
ale fakt…na porod jsem nemyslela,nechtěla jsem nikdy líčit jaké to je mimo cvičitelky na těhu cvíču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
4.2.11 22:07

taky ne :-D
tyden pred porodem jsem byla normalne jako kdykoli jindy,akorat ze posledni mesic,jsem spatne spala a vsechno mne bolelo a ja mnela den pred porodem poslicky,vzbudila jsem se rano a mokre kalhotky i krev,tak jsme leteli a vsechno bylo v poradku,ze jenom poslicci,poslali mne domu a cely den pohoda,nic se nedelo,vecer jsme jeli na oslavu od svagrovej holka slavila rok a cely vecer mi bylo divne,tezko se mi dychalo,tvrdlo mi bricho a mnela jsem bolesti jako pri mesickach,ale to by mi ani nenapadlo,ze mi uz zacinali priznaky porodu,svagrova mi poradila,ze at si jdu dat k ni horkou vanu a jestli mam rodit,tak porodima jestli jeste ne,tak mi vana aspon zmirni bolesti,tak po vane mi bylo lip,ale nad ranem mi praskla voda a jeli jsme do porodnice,ale tyden pred bych to ani netusila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonnya
12.7.12 13:38
@babababa píše:
Já si už tři neděle u každého prdu myslím,že by se už něco dělo a ono pořád nic.Momentálně týden přenáším.

Super, to mě rozesmálo :D :D

• Citovat
  • Upravit
3351
31.7.12 09:27

@Miruše ahoooj, ctu vasi diskuzi a tak nejak jako zvlastni pocit mam uz 3. den, ale poslicky tak nejak mam a nemam-sama to nejak nerozeznam :-D a jsem cela rozlamana tak nwm co to je :-D
Ale nosim dvojky.. 120 cm pres bricho skoro 20 kg navrh a to mam 158cm :-D jsem hotova.. a kor ted ke konci…termin mam 13. zari, ale snad to prijde v pulce srpna, mesic a pul bych fakt nevydrzela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
31.7.12 12:33

Já mám teda tři dny do termínu a je mi líp než kdy jindy. Unava nikde, běhám na hřiby, ze psem, poslíčci žádní. Přijde mi, že rodit asi nebudu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.7.12 12:45

@Suzann :-D tak to treba brzy prijde ;) a nebo budes prenaset.. :) to ja jsem se rozkoukala(vstavala jsem v 8:40) az kolem poledne, unavena a nic se mi nechtelo :-D jeste 3 dny chchi vydrzet a pak by mohli dvojcatka chtit ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
31.7.12 12:48

@Kátísek DOUFAM! No přenášet mě snad nenechají kvůli váze mimča. Ale zítra jdu na kontrolu, tak se nemůžu dočkat a zkusím požádat o Hamiltona. Nebo je to nekonečnéééé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
31.7.12 12:50

Já mám termín zítra:) a uz asi 3 dny poslíčci a ted mám divný pocit jako když mám dostat menstruaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
31.7.12 15:52

Ahojky jsem 38+3tt dnes jsem byla na kontrole vše je ok prý mám i čípek připravený na porod. hrdlo na 2 prsty. asi od 14h jsem začala nějak často chodit na velkou. což zase tak často nechodím. k tomu nepravidelný ale občas silný bolesti jako při měsíčkách a blesti do zad. může to být známka že už to brzy příjde? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.7.12 15:56

@pett09 mmm to si myslim ze jo.. vecer mozna pojedete;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.7.12 16:02

@pett09 myslim, ze porod zacal :-) Telo se cisti samo.

Popsala jsi presne prubeh meho porodu, akorat bolesti byly pravidelne hned: 3× po 30min., 5× po 15 min. a pak hodne hodin po 5 min. :-)
Drzim palce, at vse jde jak po masle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
31.7.12 16:21

Děkuju za info. už bych to chtěla mít za sebou tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
31.7.12 19:18

Tak ted už nebéhám tak často ale už mám jen pocit a velkej tlak na velkou tak kdyby to bylo v pravidelných intervalech tak to by mohli být taky kontrakce že jo? sice budu rodit po druhé ale mám strach abych to poznala ikdyž vim že to poznám určitě. že to přehlédnout nejde. chtěla už bych to mít za sebou ale zaroven se těšim a bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí