Jak poznám poslíčky?

2891
5.2.11 18:37

jak poznám poslíčky?

ahoj, jsem 37+3tt a občas mám bolesti v podbřišku, jako bych to měla dostat. Můžou to být poslíčci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
5.2.11 18:44

jo, můžou to být posli, v tvém týdnu je to normální, děloha jde s přípravou do finiše a nacvičuje.
můžou pak být i celkem pravidelné a tvářit se jako začínající porod, nejlepší způsob, jak poznat poslíčky od kontrakcí je zalézt do vany, ideální je 37,5stupně, ne horkou. Teplá voda posli rozežene a kontrakce by měli zůstat nebo dokonce zesílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
5.2.11 19:19

pokud to neni porod, jsou to poslove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
5.2.11 19:30

To budou urcite poslove… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
5.2.11 20:44

jj mám uplně to samé, skoro denně. Od včerejška vyjímečně neee-nějak se mi podezřele ulevilo a jak jsem doteď byla celý třetí trimestr totálně zdechlá, tak teď jsem až podezřele v kondici :wink:
Dr. říkal, že to jsou poslíčci.
A když už sem tak píšu-jak se prosím vás do té vany naložíte?? Jsem se o tom kterýsi den pokoušela a pořád jsem připouštěla vody a pořád a břicho furt trčelo…no to abych si vlezla tak do bazénu :lol: to byla jooo spotřeba vody na ten můj bříšan, abych ho aspoň nějak rozumně užitečně ponořila. Stačí kdyžtak i sprcha? A sprchovat si to břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
5.2.11 20:50
Že by ticho před bouří? :lol: Aby jsi nezačala rodit :lol: Pájinko určitě to jsou poslíčci, mám je taky.
Brusek píše:
jj mám uplně to samé, skoro denně. Od včerejška vyjímečně neee-nějak se mi podezřele ulevilo a jak jsem doteď byla celý třetí trimestr totálně zdechlá, tak teď jsem až podezřele v kondici :wink:
Dr. říkal, že to jsou poslíčci.
A když už sem tak píšu-jak se prosím vás do té vany naložíte?? Jsem se o tom kterýsi den pokoušela a pořád jsem připouštěla vody a pořád a břicho furt trčelo…no to abych si vlezla tak do bazénu :lol: to byla jooo spotřeba vody na ten můj bříšan, abych ho aspoň nějak rozumně užitečně ponořila. Stačí kdyžtak i sprcha? A sprchovat si to břicho?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
5.2.11 20:50

Horká vana ti napoví-. když bolesti přejdou, jsou to poslové, když se ještě víc rozjednou, rozjeď se do porodky,rodíš :kytka: (Já byla samej posel Dva měsíce před porodem :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.3.11 09:16

Ahoj. Poslední týden jsem dvakrát zaznamenala náhlou, ale musím říct, že slabou, bolest jako při menstruaci. Můžou to být poslíčci? Takle brzo? Jsem 26. tt. Pociťovala jste některá něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
14.3.11 09:25

Taky jsem se dnes v noci zhrozila, co je to za bolest, jako při MS.. ale bříško mi netvrdlo jako při poslíčcích, co jsem měla zatím asi jen 2× :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Ráno nic…
Holky napovídají správně, vana je rozhodující.. buď posly rozežene nebo posílí a pak pojedeme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.3.11 10:22

No já teda doufám, že v nejbližší době nikam nepojedu. Jsem teprv 26.tt, jen ať si tam miminko ještě chvilku pobude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.7.11 10:03

Poslíčci

Ahojky, taky bych se chtěla optat. Od včerejška mám jakoby chvílema bolesti v podbřišku, jako kdybych to měla dostat, občas mi břicho ztvrdne, ale taky ne. Dočetla jsem se, že při poslíčcích břicho ztvrdne pokaždé. Jinak jse 37 + 2, upřímně to fakt nepoznám. A také od té doby mám šílenou náladu, pořád bulím a jsem šíleně hysterická..... :nevim:
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.7.11 10:05

Já jsem kolem 24. tt pociťovala bolest jako kdybych to měla dostat taky. Ale břicho mi netvrdlo nic. Tak jsem to říkala Dr a on mi řekl, že to jsou roztahující vazy atd a taky že to může být, že malej tlačí hodně dolu mně teda hlavičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
13.12.11 22:53

Asi budu mít blbej dotaz, ale nikdy jsem neměla menstruační bolesti. Teď mě často bolí břicho a přirovnala bych to jako k namoženejm břišákům po cvičení. Nevím, jestli mi břicho tvrdne, nebo tam tlačí mimčo zádíčka. To nepoznám. Můžou to bejt ty poslíčci? A bude takhle „bolet“ pak i začátek porodu? Ty kontrakce? Je to stejný typ bolesti? Jsem 37+6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.12.11 22:57
jizvíková píše:

Dobrá rada nad zlato :lol: :lol: :lol: Vidíš tu nějaké děti? Nevidíš - byli to poslíčci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
13.12.11 23:20
Angua píše:
jizvíková píše:
Dobrá rada nad zlato :lol: :lol: :lol: Vidíš tu nějaké děti? Nevidíš - byli to poslíčci :lol:
:palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky