8 měsíční dítě a čípek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
15.6.21 04:08
@martina.se píše:
Jo, mám stejnou zkušenost se staršími.. A teď váhám.. Natekly má celý vršek, tak se uvidí. Zítra zavolám po sichr dr. Ale jemu nic jiného není, no.. Přes den si i celkem hraje, směje se atd.. Ale ty noci stojí za to

Chapu, taky jsme resili u dr, ze se mu 40 nezdaly k zubum. Delal crp, vysetril moc, dceru proklepl a nic ji nebylo…pak vylezly 2 spicaky :roll: tak drzim palce, at to nic neni a pokud zuby, at vylezou rychle :kytka:

Jinak nam nez obklady, byla doporucena vlazna sprcha na telo (dcera u obkladu rvala jak tur stejne). Tak o cca stupen nizsi, jak byla ta teplota. Zacit lehce od nohou a pomalicku pokracovat pres telo… Kamaradka ma dobrou zkusenost s octovymi zabaly na nohy, stazi to teplotu. Jedna zas s tvarohovymi, ze to taha horkost (jako treba u zanetu prsa se dava tvaroh). Tak jeste takove tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
15.6.21 05:25

Me mala pokazdy vykadi hned Nurofen, ale rychle se rozpousti… a celkem rychle srazi teplotu. Paralen ji v řiťuli vzdycky zustal. Ja to stridala po 6 hod. Kdyz mela hodne vysoky horecky, dala jsem Nurofen a po 4hod Paralen, doporucila mi to pediatra. Pry jsou cipky rychlejsi co se ucinku tyka, a taky lepsi pac ty sirupy jsou hrozny tlamolepy plny cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.6.21 05:42
@martina.se píše:
Jo, mám stejnou zkušenost se staršími.. A teď váhám.. Natekly má celý vršek, tak se uvidí. Zítra zavolám po sichr dr. Ale jemu nic jiného není, no.. Přes den si i celkem hraje, směje se atd.. Ale ty noci stojí za to

My jsme tohle řešili u obou dětí. Dceři z toho vylezla 6.nemoc ( ta dost řádí takhle před letem) a u syna to byly posledni stoličky. Taky doktorka nevěřila, když jsem jí řekla, že měl teplotu 40,5°C a nic, kromě prořezávajících se zubů, nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.6.21 08:20
@Aduš8 píše:
My jsme tohle řešili u obou dětí. Dceři z toho vylezla 6.nemoc ( ta dost řádí takhle před letem) a u syna to byly posledni stoličky. Taky doktorka nevěřila, když jsem jí řekla, že měl teplotu 40,5°C a nic, kromě prořezávajících se zubů, nenašla.

Po 10.s ním jedu k dr.. Taky se jí to nezdá.. Tu 6.nemoc nwm, kde by chytil, nikde jsme nebyli minimálně 14 dní, když nepočítám courani po lese atd.. Tak uvidíme, co se z toho vyklube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí