Čípek v 7tt

Anonymní
7.8.22 22:57

Čípek v 7tt

Jsem v 7tt, potvrzeno testem, 3×. K dr jdu až příští týden. Minulý týden jsem měla čípek tuhý a prakticky uzavřený. Dnes ale kratší s otevírá se. Nespinim, nekrvacim. Může to znamenat konec? K dr jdu až příští týden.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
7.8.22 23:02
@Anonymní píše:
Jsem v 7tt, potvrzeno testem, 3×. K dr jdu až příští týden. Minulý týden jsem měla čípek tuhý a prakticky uzavřený. Dnes ale kratší s otevírá se. Nespinim, nekrvacim. Může to znamenat konec? K dr jdu až příští týden.

To ti řekne až lékař…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
7.8.22 23:05

Mě strašně udivuje kolik holek si kontroluje čípek sotva mají pozitivní test :roll: já si ho nekontrolovala ani před porodem na posouzení toho jsou dle mě jiní, třeba doktorka? Já bych to asi nechala na ní a zbytečně si nikam nesahala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.8.22 23:06

@Enli Blbnou a zkouší všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.8.22 23:08

A to jako laik pozná jo??? Já to teda nikdy nezkoušela, ale ani by mě nenapadlo že poznám jak na tom ten čípek je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
7.8.22 23:16

Já kvůli dlouhodobému zavádění tablet měla stav čípku zmáknutý a věděla jsem, jak vypadá (po hmatu). Těhotenství jsem prvně poznala na něm, protože byl jiný. Ovšem jestli se otevírám nebo zavírám jsem opravdu nepoznala a vždy jsem věřila světu gynekologovi, že je vše v pohodě.
Taky jsem ale celé těhotenství věděla, že jsem na prst otevřená. To mi říkali i doktoři vždy, když mě pak někdo nový viděl a psali to do papírů, jakože se už otvírám :)

Jakože bych hned nesoudila, že si někdo sahá někam jen z vlastní blbosti a blbnutí. Já postupovala IVF a kvůli různým problémům jsem si toho zaváděla tolik, že to dole mám prostě zmapované. A jak říkám, díky čípku jsem věděla, že jsem těhotná, ještě dřív, než mi to ukázal test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
7.8.22 23:37

@Malineka no jo ale paní to očividně nemá zmapované a pak se zbytečně stresuje :nevim: já to nemyslela zle jej, ať si sahá kdo chce kam chce, ale posoudit to stejně musí doktor, tak jsem jen chtěla poznamenat, že je to zbytečné a je rozhodně lepší počkat na odborníka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
8.8.22 00:46

A proč to sleduješ? Stejně prd poznáš a maximálně si t zaneseš nějakou infekci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí