Délka čípku ve 27 TT

Anonymní
25.8.20 14:06

Čípek ve 27.tt

Ahoj holky chci se zeptat jakou jste měly délku čípku ve 27. tt. Já jsem 26+1 a hodnota 3,1 cm je to v pořádku?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.8.20 14:25

Zajdi si k jinému doktorovi a garantuju ti, že naměří úplně něco jiného :) Délka čípku je úplně nepodstatná a nic nevypovídá o tom za jak dlouho žena porodí.
Vlastní zkušenost, kdy mě strašili zkracujícím se čípkem od 28 tt a rodila jsem nakonec týden po termínu :nevim: Kamarádce zase naopak doktor ve 33 tt na poradně měřil čípek, vše bylo v naprostém pořádku a 2 dny na to ji hospitalizovali s rozbíhajícím se porodem a byla na prst otevřená. Já si pak v 2.těhotenství už vnitřní vyšetření vůbec nenechala dělat a jak mi bylo dobře. Žádný zbytečný stres.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
25.8.20 14:42

Ano, v pořádku. A čípek se mění každou chvíli.

• Citovat
  • Upravit
1105
25.8.20 14:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se zeptat jakou jste měly délku čípku ve 27. tt. Já jsem 26+1 a hodnota 3,1 cm je to v pořádku?
Děkuji

A co ti řekl doktor? Já měla ve 24tt něco kolem 3cm, za dva týdny 5cm a za další dva týdny 2,5cm na kterých se držím do teď (37tt). K tomu mi ale hodně tvrdne břicho tak jsem dostala utrogestan a magnézko. Takže v pořádku to je, jen buď na sebe opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
25.8.20 18:33

Já ho měla v 30tt 18mm a doktoři mě strašili, ze do tydne porodím..Ted jsem 34+6 a porad porod nikde..Citim se skvele, jsem plna energie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
26.8.20 09:14

Já byla od 28tt hospitalizovaná v nemocnici kvůli čípku dle jednoho doktora 2,4 cm, dle druhého 1,9. Vzali to zodpovědně ( :roll:) nechali mě tam ležet měsíc a půl. Pouštěli mě 34+0, čípek stále 2 cm. Rodila jsem 37+3 vyvolavaně kvůli podezření na malý, neprospívající plod (odhad tři doktorů 2100g, za 8 h byl venku prcek s 2600g). Toliko k měřením odhadů.

A se mnou tam 14 dnů lezela ještě holčina, která měla od 30tt 1 cm čípek. Rodila 37+5.

K tomu hospitalizování, byla jsem blbá a týden před jsem kvůli kolaudaci uklizela celý dům, vč. oken a drhnutí dvou sprcháčů a do toho jsem mamce pomáhala s babičkou, která nechodila, takže jsem ji podpirala. Přetáhla jsem se. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí