Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím, mám takový dotaz. Koupila jsem si čípky na hemeroidy, ale pokaždé, když čípkek použiji to následně vyvolá „bouři ve střevech“ a následně musím znova na toaletu. Tudíž se čípek asi nestihne rozpustit. Měl to někdo taky tak?![]()
Asi si budes muset koupit jine, nejspis jsi citliva na nejakou jejich slozku.
Přijde mi to logické, tělo vyšle signál, že máš něco v konečníku a střeva začnou pracovat, abys šla na velkou. Rozpuštěný čípek tomu dodá rychlý průběh. Tuším, že na podobné bázi fungují čípky na zácpu, ne?
Zkus spíš nějakou mast.
@Petra Star Zkusím ještě mastičku a kdyžtak zajdu k lékaři. Třeba mi řekne více ![]()
Užívám mast faktu a taky mě prohání, ale po čípcích to bylo hrozné, hlavně šílená plynatost.
@Anonymní píše:
Užívám mast faktu a taky mě prohání, ale po čípcích to bylo hrozné, hlavně šílená plynatost.
Přesně, ty čípky jsou peklo. Měla jsem Faktu čípky a vždy vyvolaly bolest břicha, plynatost a nasleně mě „prohnaly“ na wc
![]()
Zdravím, mám takový dotaz. Koupila jsem si čípky na hemeroidy, ale pokaždé, když čípkek použiji to následně vyvolá „bouři ve střevech“ a následně musím znova na toaletu. Tudíž se čípek asi nestihne rozpustit. Měl to někdo taky tak?