Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Od vytvoření suchého lůžka, cca 5. den, se může vyplachovat. Na bolest analgetika, ledovat.
Vzpomínám, že moje vytržení úplná pohoda, tři dny jsem o ničem nevěděla a pak vypukla bolest. 10 dní jsem přežívala na hrstech Brufenu.
Koukni na stomatologické weby, tam mají doporučení, když jej nedal vlastní doktor. Nebo na Profimedu to mají hezky zpracované.
Ja mela diru mesic a pul doktor rikal, ze klidne i nekik mesicu trva, nez se to doplni. Chytalo se mi tam porad jidlo a vypadalo to stejne jako u tebe na fotce. Antibiotika jsem mela na oba zuby preventivne a takovy tlak jsem mela 14 dni.Mela jsem na bolest nimesil
Já o tom nevěděla druhý den a to mi to i sekali. Atb mi dali preventivně, no já je nebrala, pac mi to přišlo zbytečné. Jedine otravné bylo to, že se tam chytalo jidlo a díra se zatáhl asi až za 4 měsíce ![]()
Mne snad nejvic vadi to, ze tam mam takove nejake afty nebo co.Kdyz kousu, nebo jenom mluvim, tak si porad do toho kousu. A nejsem si jista, jestli mne tak silne neboli ta poskozena sliznice vnitrni strany tvare.
Vcera mi trhali osmicku, vcelku bez problemu, dneska bolest ale da se to vydrzet chvilku
Je to 8.den od extrakce osmicky.
V patek jsem byla u zubarky, dala mi Alveogyl.
Ten den to pomohlo, nyni opet bolesti.
Boli mne ale i vnitrni strana tvare-na fotce v levo takovy bily pas…kdyz otevru jenom trochu usta, kousu do toho a mam to rozbolavene.
Muzu su to potirat salveji?
Uz jsem z toho unavena..dala jsem si ji vytrhnout, aby nebyla v zapalu atd., nakonec mam Atb, komplikace…jeste mne ceka druha dolni, ta je prerezana jenom kousicek
Dekuji.