Císař a kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
27.9.07 15:04

Ahoj,

ja kojila 14 dni a to jen s dokrmem… mela jsem akutniho cisare… no a maleho mela u sebe az ctvrty den, predtim mi ho nosili jednou denne na prilozeni stylem ze mi ho dali do postele at se snazim (mela jsem dve kapacky a tlakomer)… no mliko se mi cca po tydnu udelalo, ale v porodnici mu dali lahev UM a to bylo pohodlnejsi nez se snazit z prsa, ve 14dnech se odstavil uplne sam (ale moje prsa trpely jeste dalsi mesic)…

a i kdybys nekojila tak nejsi spatna mama… :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
27.9.07 15:05

Ahoj,
taky sem rodila akutnim cisarem a ackoliv mi malou prinesli az asi po 8 hodinach, bez problemu se pricucla a vyhradne sem kojila skoro 7 mesicu, s prikrmama pak 13. Komplikace me nenapadly a taky zadny neprisly :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.9.07 15:59

Ahoj maminy.
Moc všem děkuji.Vesměs to jsou jen a jen pozitivní informace. :D :D :D
Vím,že bych nebyla špatná máma ani s UM,ale taky vím,že by mi to bylo hrozně moc líto,právě proto,že jsem ty dva moje raubíře kojila přes rok.A tohle je naše poslední mimi (i když nikdy neříkej nikdy :wink: ),tak by mě to určitě moc trápilo.
Díky moc.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
27.9.07 16:50

ahoj,

přidávám se k většině, první dítko máme taky narozené CS, rozkojit se nám podařilo až 5.den, ale myslím, že to bylo dáno trošku tím, že mi ho první 2 dny moc nenosili a raději ho dokrmovali…pak už jsme trvala na tom, že ho chci na celodenní péči, přikládali jsme co nejčastěji a šlo to, Výlučně jsme kojili do ukončeného 7.měsíce, odstavil se sám v 18. měsících.
Takže držím pěsti, určitě to zvládnete… já si myslím, že je to hlavně o psychice a vůli maminky chtít kojit :lol: a pokud to u tebe už 2× šlo, není důvod nezvládnout to i potřetí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
27.9.07 17:00

Taky jsem rodila cisarem a kojeni se rozbehlo samo po cca. 4 dnech, ale je pravda, ze jsem malou prikladala co dve hodiny hned druhy den po narozeni…
Vydrzely jsme to 6 mesicu, pak uz mlicko na celodenni kojeni bohuzel nestacilo.

Drzim pesti a uvidis urcite to pujde, chce to jen trpelivost :lol: !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
27.9.07 18:00

Po prvním císaři - akutním - se mi spustilo MM někdy 6.-7. den, ale kojila jsem do 13m, do 6m plně. Teď u druhého mimča, taky CŘ, ale plánovaný, laktace od 3. dne, bez dokrmu, ani prsa se mi nenalila do šutrovita jako poprvé a bez zánětu a teploty a rozhryzaných bradavek; měla jsem dojem, že tělo už ví, o co jde, i techniku jsem měla zvládnutou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
27.9.07 19:41

Ahojky,

přidávám se k většině - rodila jsem plánovaným císařem pro KP a hmotnosti větší než 3,5 kg. Rodila jsem v 10 ráno, poprvé přiložila někdy později odpoledne, 3. den se mi nalily prsa a už to ze mě teklo jako z kohoutku. Kojila jsem asi rok a čtvrt, možná o něco dýl.
Ničeho se neboj, hlavně si nepřipouštět žádný černý myšlenky a nenervovat se :)
Ať ti to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
27.9.07 22:48

Ahoj, mne se mala narodila taky cisarskym rezem a kojeni uplne bez problemu, ted ji bude rok a stale ji kojim, do ukonceneho 6. mesice jsem ji jen kojila. Po cisari mi ji hned po cca 6 h prinesli na prvni prisati a pak se laktace postupne rozjela, mala nebyla prikrmovana, mlicko ji uplne stacilo. Takze to urcite pujde, neboj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.9.07 23:38

No a ja jsem se po cisari dokonce rozkojila pomoci odsavacky, miminko jsem totiz mela na JIP. Fachala jsem poctive kazdy dve hodiny po 5min, ale vyplatilo se. Mlicko prislo treti den.

• Citovat
  • Upravit
2927
28.9.07 10:29

AHOJKY
Taky jsem po CS, malýho mi přinesli hned za 2 hodiny a pravidelně ho po dvou hodinách nosili, takže se i hezky přisál..žádný dokrmování, vůbec jsem nemyslela na to, kdy se mi udělá mlíko, věděla jsem, že zatím mu mlezivo stačí..malej se narodil v 11 v pondělí a ve středu ráno jsem měla mlíko, takže je to fakt v hlavě, nestresovat se tím, kdy už to přijde..to je asi nejhorší.
Držím ti pěsti :wink: určitě to zvládnete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.07 18:50

obracení miminka KP

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová