Císař a tuhé břicho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.3.22 09:51

Císař a tuhé břicho

Ahoj jsem přes 2mesice po CS. A od porodu mam na dotek-pohmat tuzsi kozni previs (spek kterym mam vlastne přikrytou jizvu). Kdyz to reknu blbe..cekala jsem, ze po porodu budu vetsi rosol. Ale ja mam pocit ze to mam na pohmat tuzsi. Na gynde po 6N mi na to nic nerikala. A taky se mi treba stane kdyz se vic opru o kuchynskou linku treba ze mi ten spodni spek malinko zabolí. Je to normální? děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
24.3.22 17:03
@Anonymní píše:
Ahoj jsem přes 2mesice po CS. A od porodu mam na dotek-pohmat tuzsi kozni previs (spek kterym mam vlastne přikrytou jizvu). Kdyz to reknu blbe..cekala jsem, ze po porodu budu vetsi rosol. Ale ja mam pocit ze to mam na pohmat tuzsi. Na gynde po 6N mi na to nic nerikala. A taky se mi treba stane kdyz se vic opru o kuchynskou linku treba ze mi ten spodni spek malinko zabolí. Je to normální? děkuji.

Normální. Já tomu říkala oblast mrtvýho masa. Necitlivý, tuhý. Časem se to zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
24.3.22 17:07

Jj. Zlepší se to a taky si zvyknes. Jizvu chce dost masírovat, dá se to najít na netu. Nebo to to ukáže třeba zkušená fyzioterapeutka.

• Citovat
  • Upravit
8
25.3.22 20:51

Jsem 4 měsíc po CS a necitlivé břicho jsem měla 3 měsíce ale od začátku jsem masírovala a mazala Infadolanem a jizva krásná a břicho už cítím :palec: jinak citlivé břicho na dotek mám i teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí