Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
V Čr žena takovou možnost nemá, u nás jsou lékaři porodníci toho názoru, že je nejlepší rodit přirozenou cestou.
Myslím, že ještě stále si žena nemůže vybrat mezi porodem a operací ![]()
no jo..celebrita není obyčejná žena..tak to nesmíš brát..oni mají dycky něco extra..
Anonymní nevím jestli je to ofiko, ale znám holky, které si císaře zaplatily. Jak to přesně funguje nevím, jestli jim to zařídil jejich gynekolog, nebo jak, ale šly v přesně stanovený čas i den do nemocnice a bylo.
konévka píše:
Anonymní nevím jestli je to ofiko, ale znám holky, které si císaře zaplatily. Jak to přesně funguje nevím, jestli jim to zařídil jejich gynekolog, nebo jak, ale šly v přesně stanovený čas i den do nemocnice a bylo.
tak to ofiko není,záleží na porodníkovi
u nás tato možnost není, teda pokud ti tvůj gynekolog nenapíše do diagnozy úzkostlivá matka
to myslím, že pak je možný porod cisařkým řezem …
jojo zaplatit si můžeš - ofiko to není..u nas za to chcou 25 litru
![]()
Když podstrčíš obálku,pěkně naducanou,tak jde všechno
Myslím,že už tu jednou taková diskuze byla a pár anonymů napsalo,že si za císaře platily mezi 20-40 tis
![]()
U nás císař ani ze zdravotních duvodu.
.Pokud žena rodila první dítě špatně třeba jako já kleštěma tak ani v takovém případě nemá nárok na císaře.Zrovna dneska sem se to dozvěděla.musela bych mít alespon 4kg dítě a ještě koncem pánevním
takže ho jdu vykrmovat ![]()
To je hrozný…já samozřejmě se chystám rodit přirozeně, protože žádné komplikace nemám. Jenom mi to přijde nespravedlivý, každá by měla mít na výběr. Žádné výjimky. Ale v dnešní době se není čemu divit
.
peggy.sl píše:
Za peníze si můžeš vybrat. oficiálně to nejde.
peggy tak já to dneska zkoušela a nemyslim si že bych nabízela málo ![]()
smurfka píše:
jojo zaplatit si můžeš - ofiko to není..u nas za to chcou 25 litru![]()
Tak mě to přijde jako dobrá cena za velkou břišní operaci
Já když chtěla rodit jinak, než standardně nabízejí v ČR porodnice, tak jsem si musela zaplatit 8tis za domácí porod, pojišťovna mi nic neproplatí. Zkrátka když chci něco jinak, musím si za to zaplatit. Buď si koupím v konfekci blůzu za pár šupů nebo si nechám u krejčové ušít drahou, ale podle sebe. I s tou za pár korun můžu nadělat parádu a průměrný spotřebitel bude spokojen, ti, kteří chtějí „extrabuřty“ si holt připlatí.
Ahoj, holky
.
Dnes jsem četla na internetu, že jedné „celebrity“ se porodník zeptal, zda chce rodit přirozenou cestou nebo císařem? Zajímá mě, jestli už to takhle v naší zemi funguje, zda má žena na výběr? Pokud vím, myslela jsem, že tohle zatím funguje v Británii.
Díky za odpovědi