Císař nebo přirozenou cestou?

Anonymní
6.3.12 11:48

Císař nebo přirozenou cestou?

Ahoj, holky :) .
Dnes jsem četla na internetu, že jedné „celebrity“ se porodník zeptal, zda chce rodit přirozenou cestou nebo císařem? Zajímá mě, jestli už to takhle v naší zemi funguje, zda má žena na výběr? Pokud vím, myslela jsem, že tohle zatím funguje v Británii.
Díky za odpovědi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2693
6.3.12 11:50

V Čr žena takovou možnost nemá, u nás jsou lékaři porodníci toho názoru, že je nejlepší rodit přirozenou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.3.12 11:50

Myslím, že ještě stále si žena nemůže vybrat mezi porodem a operací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
6.3.12 11:51

u nás císař jen ze zdravotních důvodů,vybrat si nemůžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.3.12 11:51

no jo..celebrita není obyčejná žena..tak to nesmíš brát..oni mají dycky něco extra..

• Citovat
  • Upravit
2208
6.3.12 11:52

Anonymní nevím jestli je to ofiko, ale znám holky, které si císaře zaplatily. Jak to přesně funguje nevím, jestli jim to zařídil jejich gynekolog, nebo jak, ale šly v přesně stanovený čas i den do nemocnice a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
6.3.12 11:53
konévka píše:
Anonymní nevím jestli je to ofiko, ale znám holky, které si císaře zaplatily. Jak to přesně funguje nevím, jestli jim to zařídil jejich gynekolog, nebo jak, ale šly v přesně stanovený čas i den do nemocnice a bylo.

tak to ofiko není,záleží na porodníkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
6.3.12 11:54

u nás tato možnost není, teda pokud ti tvůj gynekolog nenapíše do diagnozy úzkostlivá matka :-) to myslím, že pak je možný porod cisařkým řezem …

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.3.12 11:54

jojo zaplatit si můžeš - ofiko to není..u nas za to chcou 25 litru :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
20662
6.3.12 11:56

Když podstrčíš obálku,pěkně naducanou,tak jde všechno :nevim: Myslím,že už tu jednou taková diskuze byla a pár anonymů napsalo,že si za císaře platily mezi 20-40 tis :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.3.12 11:58

Za peníze si můžeš vybrat. oficiálně to nejde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.12 12:00

U nás císař ani ze zdravotních duvodu. :lol: .Pokud žena rodila první dítě špatně třeba jako já kleštěma tak ani v takovém případě nemá nárok na císaře.Zrovna dneska sem se to dozvěděla.musela bych mít alespon 4kg dítě a ještě koncem pánevním :mrgreen: takže ho jdu vykrmovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

To je hrozný…já samozřejmě se chystám rodit přirozeně, protože žádné komplikace nemám. Jenom mi to přijde nespravedlivý, každá by měla mít na výběr. Žádné výjimky. Ale v dnešní době se není čemu divit :) .

• Citovat
  • Upravit
48576
peggy.sl píše:
Za peníze si můžeš vybrat. oficiálně to nejde. :D

peggy tak já to dneska zkoušela a nemyslim si že bych nabízela málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.3.12 12:01
smurfka píše:
jojo zaplatit si můžeš - ofiko to není..u nas za to chcou 25 litru :zed: :pocitac:

Tak mě to přijde jako dobrá cena za velkou břišní operaci :nevim: Já když chtěla rodit jinak, než standardně nabízejí v ČR porodnice, tak jsem si musela zaplatit 8tis za domácí porod, pojišťovna mi nic neproplatí. Zkrátka když chci něco jinak, musím si za to zaplatit. Buď si koupím v konfekci blůzu za pár šupů nebo si nechám u krejčové ušít drahou, ale podle sebe. I s tou za pár korun můžu nadělat parádu a průměrný spotřebitel bude spokojen, ti, kteří chtějí „extrabuřty“ si holt připlatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí