Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Děvčata chci se poptat, byl Váš partner u císařského řezu?? Čeká mně císař příští tyden a jsem zvědavá jak na to chlapi reagujou???
Asi ho posadí někde k hlavě že?
U kamarádky porodu a ano, byl u hlavy a hned mu dali miminko
ale ne všechny nemocnice to povolují
@svadlenka
muj manzel u cisare byl. ale u akutniho, takze to byl pro nej hodne velky sok, takovy vyvoj necekal a byl z toho dost vydeseny. ale pak byl rad, ze videl maleho prijit na svet. aspon on ho teda videl, to jsem byla rada i ja, protoze ja byla pod plnou narkozou. manzel byl za sklem.
Manžel byl u obou dvou a ja mám luxusni fotky vyčnívající prdelky z obrovske díry na břiše
u obou se pohyboval volne po sále, nesměl zaclanet lékařům a u druhého ho akorát pan doktor poprosil at ho nefoti jak řeže ale az bude vytahovat
takže vždycky obehl stůl zeptal se me jak mi je a zase zmizel ![]()
Mám za sebou 2 porody císařským řezem, a u obou byl můj manžel, ne přímo na sále, ale čekal vedle a potom ho zavolali a viděl mimi jako první, vyfotil ho a u prvního jsem měla celkovou anestézií tak jsem viděla malého až skoro 18 hodinách a u druhého jsem měla spinál a viděla malou hned, ale určo manžela sebou je to super.
@Courtney píše:
Manžel byl u obou dvou a ja mám luxusni fotky vyčnívající prdelky z obrovske díry na břišeu obou se pohyboval volne po sále, nesměl zaclanet lékařům a u druhého ho akorát pan doktor poprosil at ho nefoti jak řeže ale az bude vytahovat
takže vždycky obehl stůl zeptal se me jak mi je a zase zmizel
Ty bláááho ![]()
Můj taky byl a vše viděl, nijak ho to nepoznamenalo a bral to „sportovně“ ![]()
@Courtney píše:
Manžel byl u obou dvou a ja mám luxusni fotky vyčnívající prdelky z obrovske díry na břišeu obou se pohyboval volne po sále, nesměl zaclanet lékařům a u druhého ho akorát pan doktor poprosil at ho nefoti jak řeže ale az bude vytahovat
takže vždycky obehl stůl zeptal se me jak mi je a zase zmizel
to jae hsutý, divím se že se chudák nesložuil, musí mít silnou náturu
![]()
Treba v ostrave ve fakult. to jde sice se za to plati ale muze tam byt. ja mela cisar na rychlo takze uz jsem byla pripravenA k rezu a manzel dobehl, ale ptali se me jestli ho tam chci, ale rozhodla jsem se ze ne, a doktor rikal ze to je lepsi ze to neni moc pekny pohled. ale manzel byl za sklenenyma dverma a videl ho hned a taky si ho mohl hned pochovat. a pro me mi byla vice oporou sestricka co mi sedela u hlavy videli jak se bojim byla jsem na tom docela spatne jsem i trochu brecela
byla to rychlovka jela jsem na sal hned po vyzite. a sestricka si se mnou vykladala manzel by byl myslim taky vyhukany takze by se na me dival smutne ![]()
Byl a sedel mi u hlavy u druheho cisare.
U prvniho cekal venku pred salem, kde jsou prosklene dvere. Rodila jsem u Apolinare. V obou pripadech rikal, ze to byla jatka. V obou pripadech prvni choval miminko a byl u jeho osetreni a pak mi ho prinesl.
Kazdopadne kdyz pak platil poplatek za ucast pri porodu, tehdy to bylo petikilo tak pokladni v nemocnici rikal, ze ve kousek dal ve Vinohradskem divadle to ma za stejny prachy bez krve, tak pokladni malem smichy spadla ze zidle.
Ahoj maminky mate nekdo skusenost jestly muze tatinek k porodu do motola kdyz je cisarak???dekuji
Manžel byl na sále u hlavy, neviděl nic, hned po vytažení mimina mu ho ukázali a vzali s sebou na vážení, měření, pak dceru dostal do ruky a odnesl si jí sám za mnou na sál, tam už se o něj nikdo nestaral, on si tam chodil kolem mě s malou v náručí, mě mezitím zašívali. U syna to bylo stejné, manžel si dokonce přál císaře, protože věděl, že to pro něj byla „brnkačka“, naopak se bál přirozeného porodu.
Ja jsem nechtela, aby byl u operace, prislo mi to, ze by tam akorat zaclabel. Cekal s „detskym tymem“ vedle pres sklo, az jim vytahnou prcka a byl u toho, kdyz prdolku vazili, merili, kontrolovali, pak na me cekal i s prckem na chodbe, chvili trvalo, nez me zasili. No tam jsme zkusili za pomoci detske sestricky prilozeni, ale mala se vubec nechytala, tak jsem souhlasila s tim, aby ji dali na prohrati do inkubatoru (narodila se mala jen 2,5 kg) a donesli za hodinu na dalsi prilozeni. Manzel u vseho byl, ale na sale jsem ho nechtela, prislo mi to zbytecny…
@Jani85 A od kdy to ve fakultce jde? Já tam rodila loni v lednu a nešlo to ![]()