Císařský řez a chlap u toho?

790
22.1.13 19:20

Císařský řez a chlap u toho?

Děvčata chci se poptat, byl Váš partner u císařského řezu?? Čeká mně císař příští tyden a jsem zvědavá jak na to chlapi reagujou???
Asi ho posadí někde k hlavě že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
22.1.13 19:23

U nás mohl být tatínek před sálem, na sál ho nepustili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.1.13 19:24

U kamarádky porodu a ano, byl u hlavy a hned mu dali miminko :kytka: ale ne všechny nemocnice to povolují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.1.13 19:24

@svadlenka
muj manzel u cisare byl. ale u akutniho, takze to byl pro nej hodne velky sok, takovy vyvoj necekal a byl z toho dost vydeseny. ale pak byl rad, ze videl maleho prijit na svet. aspon on ho teda videl, to jsem byla rada i ja, protoze ja byla pod plnou narkozou. manzel byl za sklem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Courtney
22.1.13 19:28

Manžel byl u obou dvou a ja mám luxusni fotky vyčnívající prdelky z obrovske díry na břiše :-)u obou se pohyboval volne po sále, nesměl zaclanet lékařům a u druhého ho akorát pan doktor poprosil at ho nefoti jak řeže ale az bude vytahovat :-) takže vždycky obehl stůl zeptal se me jak mi je a zase zmizel :-)

• Citovat
  • Upravit
32
22.1.13 19:29

Mám za sebou 2 porody císařským řezem, a u obou byl můj manžel, ne přímo na sále, ale čekal vedle a potom ho zavolali a viděl mimi jako první, vyfotil ho a u prvního jsem měla celkovou anestézií tak jsem viděla malého až skoro 18 hodinách a u druhého jsem měla spinál a viděla malou hned, ale určo manžela sebou je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.1.13 19:30
@Courtney píše:
Manžel byl u obou dvou a ja mám luxusni fotky vyčnívající prdelky z obrovske díry na břiše :-)u obou se pohyboval volne po sále, nesměl zaclanet lékařům a u druhého ho akorát pan doktor poprosil at ho nefoti jak řeže ale az bude vytahovat :-) takže vždycky obehl stůl zeptal se me jak mi je a zase zmizel :-)

Ty bláááho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
22.1.13 19:36

Můj taky byl a vše viděl, nijak ho to nepoznamenalo a bral to „sportovně“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
22.1.13 19:36
@Courtney píše:
Manžel byl u obou dvou a ja mám luxusni fotky vyčnívající prdelky z obrovske díry na břiše :-)u obou se pohyboval volne po sále, nesměl zaclanet lékařům a u druhého ho akorát pan doktor poprosil at ho nefoti jak řeže ale az bude vytahovat :-) takže vždycky obehl stůl zeptal se me jak mi je a zase zmizel :-)

to jae hsutý, divím se že se chudák nesložuil, musí mít silnou náturu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.1.13 19:39

Treba v ostrave ve fakult. to jde sice se za to plati ale muze tam byt. ja mela cisar na rychlo takze uz jsem byla pripravenA k rezu a manzel dobehl, ale ptali se me jestli ho tam chci, ale rozhodla jsem se ze ne, a doktor rikal ze to je lepsi ze to neni moc pekny pohled. ale manzel byl za sklenenyma dverma a videl ho hned a taky si ho mohl hned pochovat. a pro me mi byla vice oporou sestricka co mi sedela u hlavy videli jak se bojim byla jsem na tom docela spatne jsem i trochu brecela :) byla to rychlovka jela jsem na sal hned po vyzite. a sestricka si se mnou vykladala manzel by byl myslim taky vyhukany takze by se na me dival smutne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.1.13 19:40

Byl a sedel mi u hlavy u druheho cisare.
U prvniho cekal venku pred salem, kde jsou prosklene dvere. Rodila jsem u Apolinare. V obou pripadech rikal, ze to byla jatka. V obou pripadech prvni choval miminko a byl u jeho osetreni a pak mi ho prinesl.

Kazdopadne kdyz pak platil poplatek za ucast pri porodu, tehdy to bylo petikilo tak pokladni v nemocnici rikal, ze ve kousek dal ve Vinohradskem divadle to ma za stejny prachy bez krve, tak pokladni malem smichy spadla ze zidle.

• Citovat
  • Upravit
347
22.1.13 19:42

Ahoj maminky mate nekdo skusenost jestly muze tatinek k porodu do motola kdyz je cisarak???dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.1.13 19:43

Manžel byl na sále u hlavy, neviděl nic, hned po vytažení mimina mu ho ukázali a vzali s sebou na vážení, měření, pak dceru dostal do ruky a odnesl si jí sám za mnou na sál, tam už se o něj nikdo nestaral, on si tam chodil kolem mě s malou v náručí, mě mezitím zašívali. U syna to bylo stejné, manžel si dokonce přál císaře, protože věděl, že to pro něj byla „brnkačka“, naopak se bál přirozeného porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.1.13 19:44

Ja jsem nechtela, aby byl u operace, prislo mi to, ze by tam akorat zaclabel. Cekal s „detskym tymem“ vedle pres sklo, az jim vytahnou prcka a byl u toho, kdyz prdolku vazili, merili, kontrolovali, pak na me cekal i s prckem na chodbe, chvili trvalo, nez me zasili. No tam jsme zkusili za pomoci detske sestricky prilozeni, ale mala se vubec nechytala, tak jsem souhlasila s tim, aby ji dali na prohrati do inkubatoru (narodila se mala jen 2,5 kg) a donesli za hodinu na dalsi prilozeni. Manzel u vseho byl, ale na sale jsem ho nechtela, prislo mi to zbytecny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
22.1.13 19:45

@Jani85 A od kdy to ve fakultce jde? Já tam rodila loni v lednu a nešlo to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí