Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zizalka20 píše:
Ahoj maminky mate nekdo skusenost jestly muze tatinek k porodu do motola kdyz je cisarak???dekuji
Ano muze, ale neni na sale, ale za prosklenym oknem. I kdyz, abych nelhala…tak to bylo pred rokem, ale ted pry byla rekonstrukce salu ![]()
Ja tam rodila loni v cervenci a uz to slo a stalo to myslim 900,– meli to i v ceniku sluzeb co nabizeji. ale od kdy presne to jde to nevim mozna od te doby co se neplati za tatinka u porodu prirozeneho a to bylo pd dubna se mi zda, ale presne nevim
Dekuji moc tak doufam ze to pujde chtela bych ho tam…je to proo me podpora velika
Tumpach: ano máš pravdu, já mu říkám, že je tak trošku šutrojidní ![]()
Díky, tolik odpovědí jsme nečekala ![]()
Pravě že nemam představu jak to chodí, vím že u nás byt u císaře může.
Ale možna by fakt stačilo aby čekal někde za tím sklem.No uvidím na co bude mít odvahu ![]()
Muj taky byl 2×, posadili ho k hlave, ale v podsrate mohl chodit, kde chtel. Taky mame super fotky a video ![]()
Tak jako moc dobre mu to nedelalo, ale me taky ne
ale byla by skoda to promarnit ![]()
Manžel byl u Apolináře taky u porodu https://www.emimino.cz/…-porod-9122/, seděl u hlavy a přes plentu neviděl nic. Když malou vyndali, tak šel s ní na vážení a zabalení, mohl si ji nafotit a tak. Myslím, že byl docela rád, protože na „normální“ porod by si netroufnul, a takhle byl s dcerou hned od první minuty.
Za nás doporučujeme!
Jen teda tou dobou byl jinej ceník než dneska a platily se za to 2000…
Manzel byl u CS. CS byl akutni takze se spis chudak bal o mne a chtel me podporit. Rikal:)
Ahojík, tak u nás v Jihlavě to nešlo. Měla jsem akutní CS v celkové narkóze a nepustili ho
. Moje sestra rodila plánovaně CS a byla od pasu dolů a manžela měla, seděl u hlavy a přes plentu nic neviděl, s malým byl pak pořád.
Záleží na duhu zákroku a v jaké porodnici to je, koukám, že je to hodně rozdílné ![]()
Já jsem v roce 2010 rodila U Apolináře, nakonec jsem šla na císaře a manžel byl u toho, jen ho poslali se převléknout, takže přišel v nemocničmím mundůru, seděl mi u hlavy, a když malého vyndali tak šel s doktorkou a natáčel jak ho měří a kontrolují
@Barusak78 píše:
Ano muze, ale neni na sale, ale za prosklenym oknem. I kdyz, abych nelhala…tak to bylo pred rokem, ale ted pry byla rekonstrukce salu
Můj stál taky za oknem a pak vlezl i mezi otevřené dveře na sál
Poté, co syna vyndali, tak ho volali, at jde fotit.
@svadlenka Můj byl u porodu císařem, k hlavě ti ho rozhodně neposadí, za takové okno do jiné místnosti aby se nepletl. Jinak jak reagoval? No málem se složil, říkal žýe to byla pitva zaživa, že viděl i moje vnitřnosti i z takové dálky, prej nic horšího neviděl, ale na druhou stranu už ho jen tak něco nerozhodí, dřív viděl krev a omdlíval. Kdyby jsme někdy měli další dítě půjde znova ![]()
Mila maminko muzu jse zeptat ctu tady ze jste taky rodila brzo muzu vedet duvot pred. porodu? Ja mam totiz taky nejake problem z cipkem tak mam strach.jsem 29tyden. vidim ze vam kluci hezky roztou tak drzim palce at jste zdravy a jeste kde jste rodila? dekuji
Přítel u porodu cs byl…celou dobu než začala operace byl u me, pak jej poslali za sklo, ale vse videl…jak byal mala venku tak ho zavolali a sel s ni na mereni…pak jak me zasivali tak si sedl za mnou k hlave a po operaci me se sestrickou zavezl na jip…no byl z toho nadseny, hned prvni nastevu co jsme se videli se me cely stastny ptal jestli cchi vedet co videl
no nakonec mi rekl ze me me po porodu vyndali neco obrovskeho fialoveho, pry to byl asi zaludek
(placenta)
byla jsem rada, ze u toho byl…platili jsme 500 jako za normos porod