Císařský řez a chlap u toho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
22.1.13 19:46
@zizalka20 píše:
Ahoj maminky mate nekdo skusenost jestly muze tatinek k porodu do motola kdyz je cisarak???dekuji

Ano muze, ale neni na sale, ale za prosklenym oknem. I kdyz, abych nelhala…tak to bylo pred rokem, ale ted pry byla rekonstrukce salu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
22.1.13 19:48

@Katuskka - ve FNO to jde, ale není to moc dlouho… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.1.13 19:48

Ja tam rodila loni v cervenci a uz to slo a stalo to myslim 900,– meli to i v ceniku sluzeb co nabizeji. ale od kdy presne to jde to nevim mozna od te doby co se neplati za tatinka u porodu prirozeneho a to bylo pd dubna se mi zda, ale presne nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.1.13 19:55

Dekuji moc tak doufam ze to pujde chtela bych ho tam…je to proo me podpora velika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
courtney
22.1.13 19:55

Tumpach: ano máš pravdu, já mu říkám, že je tak trošku šutrojidní :-)

• Citovat
  • Upravit
790
22.1.13 20:11

Díky, tolik odpovědí jsme nečekala :palec:
Pravě že nemam představu jak to chodí, vím že u nás byt u císaře může.
Ale možna by fakt stačilo aby čekal někde za tím sklem.No uvidím na co bude mít odvahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
22.1.13 20:16

Muj taky byl 2×, posadili ho k hlave, ale v podsrate mohl chodit, kde chtel. Taky mame super fotky a video :potlesk:
Tak jako moc dobre mu to nedelalo, ale me taky ne :lol: ale byla by skoda to promarnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
22.1.13 20:46

Manžel byl u Apolináře taky u porodu https://www.emimino.cz/…-porod-9122/, seděl u hlavy a přes plentu neviděl nic. Když malou vyndali, tak šel s ní na vážení a zabalení, mohl si ji nafotit a tak. Myslím, že byl docela rád, protože na „normální“ porod by si netroufnul, a takhle byl s dcerou hned od první minuty.

Za nás doporučujeme!

Jen teda tou dobou byl jinej ceník než dneska a platily se za to 2000…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
22.1.13 20:49

Manzel byl u CS. CS byl akutni takze se spis chudak bal o mne a chtel me podporit. Rikal:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
22.1.13 20:54

Ahojík, tak u nás v Jihlavě to nešlo. Měla jsem akutní CS v celkové narkóze a nepustili ho :(. Moje sestra rodila plánovaně CS a byla od pasu dolů a manžela měla, seděl u hlavy a přes plentu nic neviděl, s malým byl pak pořád. :) Záleží na duhu zákroku a v jaké porodnici to je, koukám, že je to hodně rozdílné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
22.1.13 21:03

Já jsem v roce 2010 rodila U Apolináře, nakonec jsem šla na císaře a manžel byl u toho, jen ho poslali se převléknout, takže přišel v nemocničmím mundůru, seděl mi u hlavy, a když malého vyndali tak šel s doktorkou a natáčel jak ho měří a kontrolují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
22.1.13 21:05
@Barusak78 píše:
Ano muze, ale neni na sale, ale za prosklenym oknem. I kdyz, abych nelhala…tak to bylo pred rokem, ale ted pry byla rekonstrukce salu :nevim:

Můj stál taky za oknem a pak vlezl i mezi otevřené dveře na sál :D Poté, co syna vyndali, tak ho volali, at jde fotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.1.13 21:35

@svadlenka Můj byl u porodu císařem, k hlavě ti ho rozhodně neposadí, za takové okno do jiné místnosti aby se nepletl. Jinak jak reagoval? No málem se složil, říkal žýe to byla pitva zaživa, že viděl i moje vnitřnosti i z takové dálky, prej nic horšího neviděl, ale na druhou stranu už ho jen tak něco nerozhodí, dřív viděl krev a omdlíval. Kdyby jsme někdy měli další dítě půjde znova :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.1.13 23:23

Mila maminko muzu jse zeptat ctu tady ze jste taky rodila brzo muzu vedet duvot pred. porodu? Ja mam totiz taky nejake problem z cipkem tak mam strach.jsem 29tyden. vidim ze vam kluci hezky roztou tak drzim palce at jste zdravy a jeste kde jste rodila? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
23.1.13 08:05

Přítel u porodu cs byl…celou dobu než začala operace byl u me, pak jej poslali za sklo, ale vse videl…jak byal mala venku tak ho zavolali a sel s ni na mereni…pak jak me zasivali tak si sedl za mnou k hlave a po operaci me se sestrickou zavezl na jip…no byl z toho nadseny, hned prvni nastevu co jsme se videli se me cely stastny ptal jestli cchi vedet co videl :mrgreen: :roll: no nakonec mi rekl ze me me po porodu vyndali neco obrovskeho fialoveho, pry to byl asi zaludek :mrgreen: :zed: (placenta) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: byla jsem rada, ze u toho byl…platili jsme 500 jako za normos porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí