Císařský řez Mladá Boleslav

3351
16.2.12 12:59

Císařský řez Mladá Boleslav

Ahoj tehulky a maminky,
mám prosbu, rodily jste cisařský řezem v Ml.Boleslavi? Já čekám dvočata a přirozeného porodu se se dvema prckama bojim. Chapu, že me nekdo odsoudí,ale chtela jsem se zeptat, zda je možné porodit cisarem na moje prání( i kdyz je to prirozene mozné), zda nekdo mate zkusenosti práve z ml.boleslavi, jak to probíha a zda je k tomu neco speciálního potreba.
Předem dekuju za příspevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58
3.3.12 19:15

Ahoj,nejsem sice z Ml.Boleslavi, ale mam taky jednoho císaře za sebou. Co vím, tak si vybrat císaře nemůžeš, ale určitě je to na domluvě s primářem. Dvojčata sice nemám, za to můžu srovnat oba porody. Mám doma tří letou dceru, u které byl porod normálně…a byl…no nic moc. Bolesti 30hodin :( takže hrůza. Vůbec jsem se neotvírala, trošku viním nemocnici, že mi víc nepomohli, ale to už je jedno.....nakonec jsme to obě zvládli :lol: Po porodu trošku bolesti byli, protože jsem byla šitá, ale nic hroznýho to nebylo, oproti tomu co jsem si zažila teď při císaři…
Pan primář rozhodl, že ten den jdu na císaře, takže stres, nervozita…příprava stejná jako u nor.porodu. Anestezie celková. Po probuzení…no hrůůůza :zed: Strašně to bolelo, než zabrala inj.proti bolesti jsem fakt myslela ža umřu. Pak už je to lepší, ale 1.tři dny jsou nic moc. Jakmile mi dali mimčo tak už jsem musela fungovat, tak jsem trošku na tu bolest zapoměla, ale stále jsem si nechala píchat injekce, i když jsem byla po nich dost omámená, ale bez nich to nešlo…
takže za mě určitě rodit přirozeně, i když chápu, že dvojčata dají pěkně zabrat…
tak přeju hodně štěstí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
3.3.12 19:47

jéééjda…:( ja z toho mam desnej strach… takze vubec nwm jak to bude… dvojcata.. nwm jak budou velky, sama mam 160 cm a nejsem zrovna nejhubenejsi,
vim ze se nemam stresovat…ale o cisari jsem slysela hrozny veci, ty bolesti, ze deti nemam hned u sebe, ze je clovek na jipce a nikdo tam ke mne nemuze… normalniho se bojim asi proto ze ta bolest.. tak vubec nwm..asi to necham byt a nesmim se stresovat :-d uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
junkova.jana@centrum.cz
4.3.12 13:14

neboj…hlavně se nestresuj..nějak to dopadne. Naštěstí existuje spousta přípravků proti bolesti, takže se dá přežít všechno :)

• Citovat
  • Upravit
37
4.3.12 18:50

Říkej si: zvládly to jiný, zvládnu to taky :) Jinak ja sem se narodila v MB císařem mamka si nikdy moc nestěžovala, akorát ze začátku to prý bolí pri vstávání z postele. Budu držet palečky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
4.3.12 19:05

Moc dekuju za vsechny rady a vase zkusenosti.. a presne tim se uklidnuju.. dvojcata snad takovy cvalici nebudou tak pujde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.6.20 13:17

Vcestná placenta Císař

Ahojky, chtěla bych obnovit diskuzi. NA konci léta mě čeká císařský řez v Mladé Boleslavi kvůli vcestné placentě. Mohla byste mi prosím Vás některá vysvětlit jak to dnes chodí? Musím po císaři na JIP? Jak je to s kojením? Vezmou mi malého, nebo mi ho nechají klasicky u sebe? :,(
Jsem prvorodička a v těch informacích se ztrácím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
21.7.20 23:02

@m-sha4 Po porodu budete na JIP do druhého dne. Pak, pokud nejsou komplikace, jdete na oddělení šestinedělí. Miminko vám budou na JIP vozit dětské sestry na kojení, na normální pokoj ho už dostanete k sobě. Nebojte se požádat sestry o pomoc s kojením, zvlast po tom císaři by vám měli poradit vhodnou polohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.22 17:44

Císař z důvodu psychiky

Ahoj, obnovuji diskuzi. Před 4,5 roky jsem měla svůj první porod přirozeně. Bohužel bylo to na moji psychiku asi dost náročné a před nástupem na “hekárnu” jsem všechny prosila, ať mi udělají císaře, chtěla jsem je podplatit. Po hodině a půl tlačení jsem tedy porodila normálně, ale na porod vzpomínám opravdu nerada a je mi z toho špatně. Bohužel od toho porodu mám panickou poruchu, nejdřív jsem nevěděla ze to je PP a pořad litala po doktorech, volala si sanitky atd.. také jsem rok kojila, ačkoliv jsem chtěla přestat kojit už po par měsících, ale malý neprijmuj láhev, ani UM, takže jsem se musela trápit dal. Od roku byl už bez mléka.
Teď čekám 2. dítě ale přemáhaji me myšlenky, ze další porod nezvládnu, ze u toho dostanu panickou ataku, ze budu po porodu zas psychicky v háji. Beru par měsíců antidepresiva, před týdnem změněné za jiná. Kojit už v žádným případě nebudu, na psychiku laktace měla obrovský vliv.
A me zajímá, jak na tohle koukají v MB? Nejradši bych tam ani “nerodila”. Vzpomínky na to všechno i na personál mám příšerné. Ale je to nejblíž. Pokud by mi psychiatricka napsala doporučení na císaře kvůli psychické nemoci, půjde to tam? Vím, ze to bude bolet po císaři. Ale mám za sebou augumentaci a tu jsem zvládla v pohodě. Žádnou psychickou újmu z toho nemám a vzpomínám na to v dobrém.
Třeba mi ještě zaberou AD a nechuť k porodu mě přejde a porodim přirozeně, ale kdyby ne, byla bych spis pro císaře. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100