Císařský řez na Bulovce

128
4.6.14 12:08

Císařský řez na Bulovce

Prosím, je tu někdo kdo rodil na Bulovce sekcí? A jak vypadala příprava, kdy jste nastupovali do nemocnice? Jak to vypadalo po zákroku? ;) nikde nemůžu nic najít.. nějaké tipy a rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2132
4.6.14 13:02

@zemanozo Ahoj :mavam:
Nastupovala jsem den předem ( dcera byla KP )Vzbudili mě v 6 ráno na monitor. V 7 mě odvedli na přípravnu na sál, kde mi dali klystýr ( sprcha ), zavedli cévku a napíchli žílu a pak šupky dupky na sál. Bodli mě do zad ( epidurál ) Pak po sekci mě převezli na JIP, kde jsem byla do druhého dne a pak převoz na šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
4.6.14 13:10

Holky a delaj s cisdrem na bulovce caviky? Jde mi o to, ze kamoska ma za 3tydny rodit, ma stent do ledviny a fakt trpi silenejma bolestma a ma strach z porodu. Tak jsem ji rikala at se zkusi domluvit rovnou na cisari.. Ja budu rodit uz podruhe v podoli a tam pokud vim s cisarem caviky nedelaj, kort pokud jsem poprve taky rodila cs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
4.6.14 13:12

@Denis11 Jak jsem psala, dcera byla KP a tak s tím caviky nedělali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
4.6.14 13:13

@Denis11 Ale je pravda, že já ho měla plánovaný den dopředu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
4.6.14 13:14

Ahoj, taky sem měla kp. Nástup den předem asi ve čtyři. Nic se ale nedělo, jen monitory a injekce před spaním. Budili mně v pět, monitor jinak nic.Na sedmou sem šla na sál, klystýr. Pak bohužel nebyl volný anesteziolog, takže sem čekala do 12;30…dost šílený, mela sem hlad, Nic se nedělo, jen mi občas natočili monitor a udělali ozvy, asi aby se „něco“ dělo. Pak stejně jako u @Křížek1 Dceru mi nosili po 3 hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
4.6.14 13:16

@vverru Dcera se narodila v 9.03 a přinesli mi jí až někdy odpoledne. Až když jsem se nějak vzpamatovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
4.6.14 13:21

Mně poprvé ve dvě, hned jak mně převezli na jip.Ale je fakt, že jsem od začátku říkala, že to tak chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
4.6.14 13:21
@Křížek1 píše:
@Denis11 Jak jsem psala, dcera byla KP a tak s tím caviky nedělali :palec:

No ona ma miminko hlavickou dolu a strasej ji velkym miminkem tak ma strach a o cisari s ni doktor prej vubec nemluvi. Jen mi rekla ze v duchu si ho preje. Prej je ten doktor nemluva :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
4.6.14 13:26

@Denis11 Mě gynekolog řekl, že KP lze rodit normálně pokud má miminko do 3,5kg.Ale vzhledem k tomu, že u mi doktorka v rizikové poradně řekla, že se miminku u mě nelíbí a že by tam za 14 dní, které mi chyběli do termínu, nic nepřibrala tak mě fikli hned druhý den. Malá měla 2260g :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
4.6.14 13:54

Byla jsem naprosto spokojena. Přijali mě v pondělí ihned po poradně, protože se jim nelíbila příčka. Prý budu hospitalizována az do porodu. Druhy den kontrola a tentokrát opačná příčka, tušili malér, tak prý ihned ven. Měli zrovna někoho na sále, tak jsem musela 2 hodiny cekat (mala nebyla ohrožená na životě, tak to nevadilo. První hodinu u mě sedel anesteziolog a trpělivě mi stále dokola opakoval, co se bude dít a proč musím mít spínal atd (obdivuju ho, protože já byla hysterická a vyžadovala jsem celkovou, protože jsem těžkej klaustrofobik a když nemůžu hýbat nohama, dostávám panické az hysterické stavy). Byl fakt uzasne trpelivej a pak i na sále byl skvelej a stále mě rozptiloval a udržoval v klidu. Druhou hodinu jsem šla na přípravu (klystýr, infuze, sprcha atd) a pak už sekce a JIP, kam mi malou nosili hned jak jsem se hodila do klidu. A velmi mile jsem byla prekvapena přístupem na JIP při rehabilitaci (nejdříve rozcvička na lůžku a pak při vstávání se mi věnovaly tři sestry najednou, kdy dvě pomáhaly a přidržovaly a jedna neustále omývala obličej studenou vodou, abych sebou nesekla. S mým prvním císařem v Krci se to absolutne nedá srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.6.14 14:58

Uff! :) to se mi hrozně ulevilo :) takže na Bulovce se na plánovaný CS nastupuje den předem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
4.6.14 20:24
@Křížek1 píše:
@zemanozo Ahoj :mavam:
Nastupovala jsem den předem ( dcera byla KP )Vzbudili mě v 6 ráno na monitor. V 7 mě odvedli na přípravnu na sál, kde mi dali klystýr ( sprcha ), zavedli cévku a napíchli žílu a pak šupky dupky na sál. Bodli mě do zad ( epidurál ) Pak po sekci mě převezli na JIP, kde jsem byla do druhého dne a pak převoz na šestinedělí.

taky tak 2/14
akorat ze na JIP bylo plno, tak jsem po 3 hodinach putovala na oddeleni, kde jsem ale mela zaplaceny dvouluzkovy nastandard. Prvni den po sekci bez hrazdicky byl krusny, ale celkove jsem byla na blbovce mimoradne spokojena, az jsem skoro chtela napsat srovnani s podolim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
5.6.14 12:35

@Pudloslava Já na Bulovce byla taky spokojená :palec: Občas se našla nějaká potvora sestra, ale jinak si na nic nemůžu stěžovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.6.14 08:26

Holky, měly jste zavedený dreny, nebo tak něco? už za 12 dníí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková