Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
mně to nechce najít tu stránku jak jsi sem dávala na ty dotazy ![]()
No za nás to stálo 500Kč a nejsem si jistá,ale myslím si,že si platil ještě jednorázové oblečení…Mimčo si pochováš,když to půjde měla bys mít možnost i nakojit a odnesou si ho.A daj ti ho druhý den,budeš po operaci,to se den opravdu nehneš…
.Sárinka měla na zápěstí pásku se jménem,pak číslo,stejné jsem měla i já a přes stehýnko měla napsané příjmení,to jestli je naše kontroloval manžel,hned jak ji vyndali ho doktor poslal se sestřičkama..... ![]()
Qasnicko a nějaký seznam věcí do třebíčské nemocnice někde je?
http://www.nem-tr.cz/…i/porodnice/
To je přímo na třebíčskou porodnici,najdeš tu i seznam co sebou.A od dr bys měla dostat taky seznam,co vyžaduje nemocnice sebou
no a já jsem slyšela,že i ručník, kosmetiku pro malýho…no mám mega tašku,ale asi nebude až tak veliká:) a k tomu kosmeťák
Plenky budeš potřebovat pro mimi na 100%,ponožky mu vem,dudlíka a pro miminko v Třebíči chtějí vepřové sádlo,nejlépe domácí,to je pro mimi nej a opravdu,my mazali ten první měsíc jen jím.Kosmetiku si pro něj neber,budeš tam tak 3 dny a 2× ti ukáží,jak ho umýt a to má sestřička mýdlo erární.Nějakou látkovou plenu sebou,já měla 3 a stačily. A rybilku na prdelku a nebo bepanten,to můžeš mazat i bradavky.A pro sebe doporučuji vatový vložky 2 balíčky a kalhotky,ty prubanový,koupíš v lékárně,ty požadují vyloženě,kor po císaři…ručník pro sebe si vem určitě svůj. A ještě doporučuji měj sebou košily,ALE…Oni jsou tam pěkně vyčůraný,nechcou moc dávat erární,ale říkej si o ně…Je lepší mít jejich,doma se pak prát s košilema...... ![]()
jj to jo, tak to tak nějak mám, já tam mám: pantofle, podprdu, vložky a vložky do podprdy, kalhotky, košilu jednu, ponožky nám oboum, toaleták, pleny, pleny látkový, brindák, ručníky, čaj kojící, bepanthen, na umytí malýho jsem tam dala, dudlíky, čepičku, kosmetiku pro mě, a už nevím, no je toho dost
Si myslím,že jsi kompletní a kdyby něco,tak si to necháš dovézt.....Něco na čtení,budeš tam den dopředu.....a ten je teda dlouhý… ![]()
župan mám za 1700Kč a ten se mi tam nechce brát, tak snad bude erární i košile ne?
Tak to abni nevím,ale určitě jo,já měla svůj…Košile určitě ano
holky a jaký tam mají to oblečení pro mimča? jsou trochu hezký, nebo budete brát malým svoje?
a ještě, když jste nastupovaly den předem, tak jste ráno byly nalačno?
Košile i župan jsou v porodnici erární. I když tedy na ty košile byli docela skoupí. Prý jich mají nedostatek. Ráno byly vždy hned rozebrané.
Oblečení mají obyčejné (před dvěma lety takové bylo), ale podle mého do nemocnice stačí. Když se ti prcek např. poblinká, tak bezproblémů sestřičky vymění za čisté. Svoje bych určitě nebrala. Těch pár dní se to dá vydržet.
prý některým dětem vadí to v čem perou oblečení, že se vyhážou…A kolik spotřebuješ košilí,každý den novou? nebo prostě dokud je čistá tak ji máš?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.