Císařský řez nemocnice Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
20.5.12 21:30

mně to nechce najít tu stránku jak jsi sem dávala na ty dotazy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.5.12 07:45

No za nás to stálo 500Kč a nejsem si jistá,ale myslím si,že si platil ještě jednorázové oblečení…Mimčo si pochováš,když to půjde měla bys mít možnost i nakojit a odnesou si ho.A daj ti ho druhý den,budeš po operaci,to se den opravdu nehneš… :( .Sárinka měla na zápěstí pásku se jménem,pak číslo,stejné jsem měla i já a přes stehýnko měla napsané příjmení,to jestli je naše kontroloval manžel,hned jak ji vyndali ho doktor poslal se sestřičkama..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
21.5.12 19:23

Qasnicko a nějaký seznam věcí do třebíčské nemocnice někde je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.5.12 20:49

http://www.nem-tr.cz/…i/porodnice/
To je přímo na třebíčskou porodnici,najdeš tu i seznam co sebou.A od dr bys měla dostat taky seznam,co vyžaduje nemocnice sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.5.12 11:11

no a já jsem slyšela,že i ručník, kosmetiku pro malýho…no mám mega tašku,ale asi nebude až tak veliká:) a k tomu kosmeťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.5.12 11:44

Plenky budeš potřebovat pro mimi na 100%,ponožky mu vem,dudlíka a pro miminko v Třebíči chtějí vepřové sádlo,nejlépe domácí,to je pro mimi nej a opravdu,my mazali ten první měsíc jen jím.Kosmetiku si pro něj neber,budeš tam tak 3 dny a 2× ti ukáží,jak ho umýt a to má sestřička mýdlo erární.Nějakou látkovou plenu sebou,já měla 3 a stačily. A rybilku na prdelku a nebo bepanten,to můžeš mazat i bradavky.A pro sebe doporučuji vatový vložky 2 balíčky a kalhotky,ty prubanový,koupíš v lékárně,ty požadují vyloženě,kor po císaři…ručník pro sebe si vem určitě svůj. A ještě doporučuji měj sebou košily,ALE…Oni jsou tam pěkně vyčůraný,nechcou moc dávat erární,ale říkej si o ně…Je lepší mít jejich,doma se pak prát s košilema...... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.5.12 13:13

jj to jo, tak to tak nějak mám, já tam mám: pantofle, podprdu, vložky a vložky do podprdy, kalhotky, košilu jednu, ponožky nám oboum, toaleták, pleny, pleny látkový, brindák, ručníky, čaj kojící, bepanthen, na umytí malýho jsem tam dala, dudlíky, čepičku, kosmetiku pro mě, a už nevím, no je toho dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.5.12 13:31

Si myslím,že jsi kompletní a kdyby něco,tak si to necháš dovézt.....Něco na čtení,budeš tam den dopředu.....a ten je teda dlouhý… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.5.12 13:33

Jo a župan.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.5.12 18:13

župan mám za 1700Kč a ten se mi tam nechce brát, tak snad bude erární i košile ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.5.12 08:15

Tak to abni nevím,ale určitě jo,já měla svůj…Košile určitě ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.6.12 09:58

holky a jaký tam mají to oblečení pro mimča? jsou trochu hezký, nebo budete brát malým svoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.6.12 09:59

a ještě, když jste nastupovaly den předem, tak jste ráno byly nalačno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
2.6.12 10:24

Košile i župan jsou v porodnici erární. I když tedy na ty košile byli docela skoupí. Prý jich mají nedostatek. Ráno byly vždy hned rozebrané.
Oblečení mají obyčejné (před dvěma lety takové bylo), ale podle mého do nemocnice stačí. Když se ti prcek např. poblinká, tak bezproblémů sestřičky vymění za čisté. Svoje bych určitě nebrala. Těch pár dní se to dá vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.6.12 12:32

prý některým dětem vadí to v čem perou oblečení, že se vyhážou…A kolik spotřebuješ košilí,každý den novou? nebo prostě dokud je čistá tak ji máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková