Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
a když jste šly pak domů, jaký oblečení kvůli jizvě bylo nej? a vzali jste si tam i nějaký svý mlsání?
Dokud ji máš čistou,ale já si měnila každý den,docela jsem se potila a jak jsem byla po císaři tak jsem hodně krvácela takže jsem mívala flíčky a s tím oblečením pro mimča,nebyla tam se mnou mamča,která by měla svoje oblečení,je to fakt zbytečný a Sára má citlivější pokožku a nic ji z toho nebylo…
Doma jsem používala ještě asi 3 dny ty prubanový kalhotky,ty jsou fakt super,netlačily na jizvu…Sladkosti a mlsky určo svoje...... ![]()
Ahoj maminky! tak už je to měsíc, co jsme se vrátili z nemocnice! Musím říct, že to tam nemělo chybu! všichni byli strašně ochotní a milí! bylo tam čisto a mají to tam moc hezký! až na jednu protivnou tlustou sestru, která byla strašně chytrá a přitom nemá ani děti, tak ta mi tam dost dala jednu směnu. Malý byl pár dní na JIP.
Ale ještě jsem se chtěla zeptat, jestli už můžu jít do rodinného bazénu se koupat?
Gratuluji!!! S koupáním ještě radši chviličku počkej, ať se pořádně zahojíš ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.