Císařský řez nemocnice Třebíč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
45
3.9.10 08:14

Císařský řez nemocnice Třebíč

Ahoj holky,co jste rodily v Třebíči mám prosbu,dávají v Třebíči epidurál při císaři? A může být manžel u toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3407
3.9.10 09:14

Ahoj, tak to neporadím, ale vím jen, že se tam o maminky po císaři starali krásně a nosily jím jídlo až do postele. Rodila jsem tam dvakrát a bylo to perfektní. Tak hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.9.10 09:19

Ahoj, já byla na pokoji s paní po císaři a byla v celkové anestezii…
Pak můžu jedině poradit mailovou adresu, na které odpovídají porodní asistentky a lékaři, tak se zkus poptat tam nebo u svého gynekologa :wink:
porodnice.trebic@nem-tr.cz
Přeju hodně štěstí a zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4771
15.9.10 20:12

Ahoj,
já tam měla císaře letos v červenci a nabízeli mi jestli chci celkovou anestezii nebo epidurál. Jestli může být manžel přítomen, to nevím. Vybrala sem si celkovou

Příspěvek upraven 07.10.10 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hed 26 84
1.10.10 12:36

moje sestra tam rodila cisarskym rezemv plne anestezii kuli akutni sekci ve 25tydnu vse dopadlo v poradku sestra i uz rocni ericek sou v poradku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2021
18.5.12 20:08

ahojky. Taky půjdu na císařský řez v Třebíči a zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti. jak to probíhá a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.5.12 08:51

Ahoj,já tam rodila 2010 v září,měla jsem epidural a super,manžela jsem měla u sebe,malou sem viděla hned jak ji vyndali,bohužel kojení u nás neproběhlo,měla silnou žloutenku,ale i tak to za to stálo nenechat se uspat :D .Jinak rodila jsem v 8 ráno a druhý den v 5 ráno jsem se šla umýt za asistence sestřičky.Na sestry si nemůžu stěžovat,byly hodné,milé,ochotné pomoct.Tak držím palce,ať vše dobře dopadne :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.12 09:17

a jaký je to pocit když necítíš od pasu dolů? a jak dlouho jsi tam byla? jak vlastně pak odteče plodová voda? a jaká je jizva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.5.12 10:24

Je to divný,ty nohy jsou jak guma :lol: .Na sál mě dovezli v půl 8,píchli mi epidurál,kapačku,a do 5 minut jsem necítila spodek,vodu si odsají a zváží.Jizvu nemám úplně dole nad kostí ale asi 5 cm od kosti,byla jsem lehce „vyžraná“ :D a jizvu mám nyní cca 4 cm dlouhou a není skoro vidět,parádně se zahojila.Nemám ji vystouplou.Malá se narodila v 8:10 a v půl 9 mě odváželi na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.12 11:17

a jak jsi tam byla dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.5.12 15:21

My tam byly dlouho,malá měla silnou novorozeneckou žloutenku,takže jsme byly 8 dní v nemocnici,jinak maminka co se mnou byla na pokoji byla taky po císaři a ve stejný den a šla domů po 3 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.5.12 16:38

tak jsem zvědavá jak půjdeme my.utíká to tam aspon? si vezmu knížku o mateřství a budu se ,,učit":)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.5.12 19:20

Určitě utíká,mezi kojením a přebalováním je dobrý spát,načerpat síly…Doma už to pak moc nepůjde.....Ty první dny jsou náročnější,ale stojí to za to miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.5.12 20:16

moc se těším!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.5.12 20:22

kolik stojí, že může být manžel při porodu? a jak to je s miminkem? odnáší ho pryč a pak až mi ho dají druhý den nastálo na pokoj? a jak to tam dělají aby věděli čí je miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková